Ερμής στον Λέοντα – Οι επικοινωνίες θα πιάσουν φωτιά! - Αστρολογικές Προβλέψεις

Ερμής στον Λέοντα – Οι επικοινωνίες θα πιάσουν φωτιά!

Ερμής στον Λέοντα – Οι επικοινωνίες θα πιάσουν φωτιά!

Από τις 05/08 και μέχρι τις 20/08/2020 ο κυβερνήτης των Διδύμων…Ερμής, περνάει στον πύρινο Λέοντα. Οι επικοινωνίες και οι γενικότερες επαφές θα πολλαπλασιαστούν, και μέχρι το παρελθόν να δώσει την θέση του σε ένα ποιοτικότερο παρόν!

ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ

Κριός

Ο Ερμής, θα σας δώσει μια παραπάνω άνεση στον λόγο έτσι ώστε να μπορέσετε, να προσεγγίσετε καταστάσεις και πρόσωπα, που μέχρι τώρα σας δυσκόλευαν.

Αστρολογική Τύχη: ***/**

Λέων

Εσείς έχετε όλους τους προβολείς του σύμπαντος στραμένους πάνω σας. Αυτό είναι και κάτι που σίγουρα θα φέρει και νέα πρόσωπα, γύρω από την καρδιά σας.

Αστρολογική Τύχη: ****/*

Τοξότης

Από τα μέσα του Αυγούστου και μετά, οι περισσότεροι του ζωδίου σας, θα βρεθούν υπό τον ερωτικό κλοιό κάποιου παλιότερου τους αγαπημένου προσώπου.

Αστρολογική Τύχη: ****/*

ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ

Ταύρος

Δεν θέλετε ακόμη να ανοιχτείτε σε νέες γνωριμίες και να δώσετε ευκαιρίες για νέα σχέση. Όλο το υπόλοιπο Καλοκαίρι, θα το αφιερώσετε μόνο σε εσάς.

Αστρολογική Τύχη: ****/*

Παρθένος

Μην ψάχνετε αφορμές και δικαιολογίες για να πλησιάσετε κάποιο άτομο που σας έχει τραβήξει την προσοχή. Μέσα στο επόμενο διάστημα, αυτήν την ευκαιρία θα την έχετε.

Αστρολογική Τύχη: *****

Αιγόκερως

Μέσα στους επαγγελματικούς σας κύκλους, έχουν δημιουργηθεί λάθος εντυπώσεις για εσάς. Σαφώς και μπορείτε να ανατρέψετε το κλίμα και να διορθώσετε την εικόνα σας.

Αστρολογική Τύχη: ***/**

ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ

Δίδυμοι

Μέσα στην δεύτερη εβδομάδα του Αυγούστου, θα μπορέσετε επιτέλους να τα πείτε από κοντά με τον σύντροφο σας, και να λύσετε από κοινού πολλά θέματα.

Αστρολογική Τύχη: *****

Ζυγός

Μην ανακατεύεστε τόσο ενεργά και βαθιά, στα οικογενειακά – οικονομικά του νέου σας ταιριού. Δεν είστε τώρα για παρεξηγήσεις.

Αστρολογική Τύχη: *****

Υδροχόος

Οι ερωτοφιλίες και οι αδιέξοδες καταστάσεις σίγουρα σας έχουν κουράσει. Μένει πλέον μόνο να εστιάσετε στα άτομα που αξίζουν την προσοχή σας.

Αστρολογική Τύχη: *****

ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ

Καρκίνος

Αυτή η αλλαγή οίκου του Ερμή, θα σας φέρει πιο κοντά στην οικογένεια σας. Πιθανόν και κάποια χωρισμένα ζευγάρια να θελήσουν να επανενωθούν.

Αστρολογική Τύχη: ***/**

Σκορπιός

Όλα έχουν αρχίσει και ωριμάζουν μέσα στις σκέψεις σας. Εντός του Αυγούστου θα απομακρυνθείτε από ιστορίες που δεν σας αρμόζουν πια!

Αστρολογική Τύχη: ***/**

Ιχθείς

Μυστικά και πολλές πληροφορίες θα έρθουν υπ όψιν σας, για το άτομο που αγαπάτε. Ζυγίστε τις καταστάσεις και μην κάνετε κάτι παρορμητικό!

Αστρολογική Τύχη: ***/**

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ερμής τετράγωνο Ουρανός – Το μέλλον είναι πολλά υποσχόμενο

Ερμής τετράγωνο Ουρανός – Το μέλλον είναι πολλά υποσχόμενο

Μεταξύ 9 και 11 Αυγούστου ο Ερμής θα κάνει όψεις τετραγώνου με τον Ουρανό από...
Χαρτομαντεία HAL G – Νέα που θα εκπλήξουν!

Χαρτομαντεία HAL G – Νέα που θα εκπλήξουν!

Προβλέψεις 15ημέρου: ΚΡΙΟΣ : Η ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ Πολλά τα συμβάντα που τρέχουν μέσα στην ζωή...
Επανασυνδέσεις & Σχέσεις – Σαββάτο 08/08/2020

Επανασυνδέσεις & Σχέσεις – Σαββάτο 08/08/2020

Για όλους: Κριός Πολλές οι έννοιες που έχετε μέσα στο μυαλό σας. Αυτό είναι και...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2020
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project