Ερμής στον Σκορπιό – Λύσεις για συντρόφους και συνεργάτες - Αστρολογικές Προβλέψεις

Ερμής στον Σκορπιό – Λύσεις για συντρόφους και συνεργάτες

Ερμής στον Σκορπιό – Λύσεις για συντρόφους και συνεργάτες

Στις 27/09 ο Ερμής φεύγει από τον αέρινο Ζυγό και περνάει στον ιδιαίτερο οίκο του Σκορπιού. Οι αλλαγές που θα συντελεστούν και μέχρι ο πλανήτης να γυρίσει σε ανάδρομη φορά -14/10 θα έχουν μοιραίο χαρακτήρα. Επιλογές θα δοθούν πολλές σε εργασία, σπουδές αλλά και επενδύσεις!

Πιο αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ :

Οι μέρες που έρχονται θα είναι μόνο θετικές και στα αισθηματικά και στα επαγγελματικά σας. Σίγουρα ότι και όποιος σας πληγώνει θα μείνει πίσω στο παρελθόν.

Αστρολογική εύνοια: 95%

 

ΤΑΥΡΟΣ :

Αυτά που έχετε ζητήσει και συζητήσει με τον σύντροφο σας, επιτέλους θα αρχίσουν να γίνονται πράξη. Τώρα θα πρέπει εσείς να είστε αυτοί… που θα κλείσετε και το παρελθόν.

Αστρολογική εύνοια: 96%

 

ΔΙΔΥΜΟΙ :

Ένας άνεμος αλλαγής υπάρχει στην ζωή σας, και το νιώθετε. Εσείς που έχετε αναζητήσει μια νέα εργασία θα την έχετε, και εσείς που έχετε προδοθεί ερωτικά… θα ζήσετε μια νέα ιστορία αγάπης.

Αστρολογική εύνοια: 99%

ΚΑΡΚΙΝΟΣ :

Είστε ακόμη επηρεασμένοι, από το παρελθόν και όλα αυτά τα δύσκολα που σας έχουν συμβεί. Μέσα στο επόμενο διάστημα, θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις και ισορροπίες.

Αστρολογική εύνοια: 95%

 

ΛΕΩΝ :

Πολλά τα σχόλια αλλά και οι πληροφορίες που σας έρχονται για το πρόσωπο που θέλετε. Μην κάνετε ακόμη κάποια κίνηση που θα σας εκθέσει.

Αστρολογική εύνοια: 96%

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ :

Ενδιαφέρουσες οι καταστάσεις και τα γεγονότα, που θα απλωθούν μπροστά σας. Χρειάζεται από την δική σας μεριά, να είστε απλά ώριμοι και να αρπάξετε τις ευκαιρίες.

Αστρολογική εύνοια: 97%

ΖΥΓΟΣ :

Πολλές οι συναντήσεις που θα έχετε το επόμενο χρονικό διάστημα, και που σίγουρα θα πρέπει να κοιτάξετε πιο σοβαρά, ειδικά αν αφορούν τον εργασιακό σας τομέα.

Αστρολογική εύνοια: 95%

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ :

Οικονομικές – επαγγελματικές προτάσεις πλησιάζουν, που θα σας κάνουν να αναθαρρήσετε. Ακόμη κανείς, δεν χρειάζεται να ξέρει τα επόμενα σας σχέδια.

Αστρολογική εύνοια: 96%

 

ΤΟΞΟΤΗΣ :

Εσείς είστε αυτοί που θα οδηγήσετε τις εξελίξεις στα αισθηματικά σας. Κόσμος θα έρθει και κόσμος θα φύγει. Ξέρετε τι θέλετε, άρα μην κάνετε άλλες εκπτώσεις.

Αστρολογική εύνοια: 97%

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ :

Υπάρχουν διάφορα ζητήματα μέσα στον δεσμό σας, που σας έχουν κάνει και είστε άκρως σκεπτικοί για το αν πρέπει – αξίζει, να δώσετε δεύτερες ευκαιρίες.

Αστρολογική εύνοια: 96%

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :

Υπαίτιοι για την μέτρια σχέση σας, είστε μόνο εσείς. Φροντίστε να κλείσετε όλες τις εκκρεμότητες σας με το παρελθόν… και μην χαθείτε μόνο σε ελπίδες.

Αστρολογική εύνοια: 98%

 

ΙΧΘΕΙΣ :

Όλα τα αστρολογικά και μέχρι το τέλος του Φθινοπώρου, θα σας βγάλουν σε ποιοτικά μονοπάτια ζωής. Πιθανόν και να πρέπει να δείτε την θετική πλευρά των πραμάτων.

Αστρολογική εύνοια: 99%

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Δευτέρα 21/09/2020

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Δευτέρα 21/09/2020

Ζωδιακές προβλέψεις:   Κριός Τα ξένα προβλήματα μην τα βάζετε πάνω στις δικές σας πλάτες....
Επανασυνδέσεις & Σχέσεις – Δευτέρα 21/09/2020

Επανασυνδέσεις & Σχέσεις – Δευτέρα 21/09/2020

Για όλους:   Κριός Η καρδιά σας ακόμη πονά για τα παλιά. Πιθανόν και προσεχώς...
TAROT – Ποιά ζώδια θα βρουν νέο ταίρι και ποια θα επανενωθούν?

TAROT – Ποιά ζώδια θα βρουν νέο ταίρι και ποια θα επανενωθούν?

Προβλέψεις για το επόμενο 7ήμερο: ΚΡΙΟΣ : Η ΔΥΝΑΜΗ Τα πολλά λόγια και οι προτάσεις,...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2020
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project