Ήλιος στον Υδροχόο – Συμπαντική Συναστρία έτους - Αστρολογικές Προβλέψεις

Ήλιος στον Υδροχόο – Συμπαντική Συναστρία έτους

Ήλιος στον Υδροχόο – Συμπαντική Συναστρία έτους

Στις 19/01 ο Ήλιος θα περάσει στον ζωδιακό οίκου του Υδροχόου, όπου εκεί θα συναντήσει τον Κρόνο, τον Δία αλλά και την Αφροδίτη.

Μια ιδιαίτερη συγκατοίκηση 4 πλανητών, που θα ανατρέψουν όλες τις στατικές καταστάσεις και τα δεδομένα, στην καθημερινότητα όλων των ζωδίων.

Πιο αναλυτικά:

 

ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ

 

Κριός

Οι κόποι και οι μόνιμες σας προσπάθειες, θα φέρουν τα αποτελέσματα που έχουν κατά νου. Εσείς που ακόμη είστε εργένηδες, θα μπείτε σε ένα νέο ερωτικό παιχνίδι που θα σας αλλάξει την διάθεση.

Αστρολογική Τύχη: ***/**

 

Λέων

Η διαίσθηση σας, δεν σας λέει ποτέ ψέματα. Αυτό που έχουν πιάσει τώρα οι κεραίες σας, συσχετίζεται με τον δεσμό σας και τον άνθρωπο σας, που δείχνει να έχει μια άκρως προβληματική συμπεριφορά.

Αστρολογική Τύχη: ****/*

 

Τοξότης

Δείξτε τις αληθινές σας διαστάσεις, και μην χάνεστε μέσα στην ανασφάλεια. Οι επικοινωνίες με το πρόσωπο που σας αφορά, να ενεργοποιηθούν και εσείς οι δύο θα έρθετε πιο κοντά.

Αστρολογική Τύχη: ****/*

 

ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ

 

Ταύρος

Οι καταστάσεις που θα ζήσετε σε αυτό το διάστημα, θα είναι τελείως διαφορετικές από αυτό που έχετε μέχρι τώρα συνηθίσει. Δώρα οικονομικά και βαθιά συναισθηματικά, στον δρόμο σας.

Αστρολογική Τύχη: ****/*

 

Παρθένος

Καλέσματα και προσκλήσεις, έρχονται από το μακρινό σας παρελθόν, για μια επανασύνδεση. Πριν να απαντήσετε σε οτιδήποτε, σκεφτείτε ποιοι ήταν οι λόγοι που τότε χωρίσατε.

Αστρολογική Τύχη: *****

 

Αιγόκερως

Οι συχνές συζητήσεις που προκαλεί, κάποιος φίλος – γνώριμος σας, δεν είναι απόλυτα φιλικές. Υπάρχουν κρυφά συναισθήματα, που ακόμη δεν σας έχουν φανερωθεί.

Αστρολογική Τύχη: ***/**

ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ

 

Δίδυμοι

Είστε από τα πιο ευνοημένα ζώδια, που θα μπορέσετε να κλείσετε όλους τους παλιούς κύκλους του παρελθόντος. Ακόμη δεν σας έχει λείψει κάποιος νέος έρωτας.

Αστρολογική Τύχη: *****

 

Ζυγός

Τα αιτούμενα σας τα έχει καταλάβει το συντροφικό σας έτερο, και το μόνο που χρειάζεται από την δική σας μεριά, είναι λίγος χρόνος, για να μπορέσει να σας τα προσφέρει.

Αστρολογική Τύχη: *****

 

Υδροχόος

Υπάρχει μια μόνιμη ανασφάλεια και αγωνία, για το πώς πρέπει να διαχειριστείτε μια φρέσκια γνωριμία. Αφήστε και τον άλλον, να σας δείξει την αλήθεια του.

Αστρολογική Τύχη: *****

 

ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ

 

Καρκίνος

Οι θέσεις σας κάποιες φορές είναι πολύ έντονες. Αυτό έχει προβληματίσει τον αγαπημένο σας, που θα κάνει τις προσπάθειες του, για να έρθει η ισορροπία μεταξύ σας.

Αστρολογική Τύχη: ***/**

 

Σκορπιός

Κάποια καινούργια του σχέδια θέλει να σας παρουσιάσει ο σύντροφος σας, που ίσως και να στρώνουν τον δρόμο για μια συγκατοίκηση ή και γάμο.

Αστρολογική Τύχη: ***/**

 

Ιχθείς

Οι εκπλήξεις είναι πολλές και μεγάλες. Μάλλον τώρα είναι η δική σας ώρα, για να ενεργοποιηθείτε για να κάνετε πράξη όλα αυτά που έχετε κατά νου.

Αστρολογική Τύχη: ***/**

 

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Η τράπουλα των Προσώπων – Αλλού η παρουσία και αλλού το μυαλό!

Η τράπουλα των Προσώπων – Αλλού η παρουσία και αλλού το μυαλό!

Προβλέψεις Φεβρουαρίου: Κριός ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Οι ευχές σας θα εισακουστούν, και το πρόσωπο που έχετε...
23+24/01/2021 Ένα Σαββατοκύριακο που θα φανερώσει τους κρυφούς εραστές

23+24/01/2021 Ένα Σαββατοκύριακο που θα φανερώσει τους κρυφούς εραστές

Αλλαγές στις ερωτικές σχέσεις, φέρνει η τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου: Κριός Σημαντικά αυτά που θέλει...
Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Κυριακή 24/01/2021

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Κυριακή 24/01/2021

Ζωδιακές προβλέψεις:   Κριός Μόνο θετική θα είναι τελικά η ανταπόκριση που θα έχετε από...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2021
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project