ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2021- Νέοι έρωτες και παλιοί σύντροφοι σε διλήμματα - Αστρολογικές Προβλέψεις

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2021- Νέοι έρωτες και παλιοί σύντροφοι σε διλήμματα

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2021- Νέοι έρωτες και παλιοί σύντροφοι σε διλήμματα

Προβλέψεις για το επόμενο 3μηνο:

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός :

Με τόσα πολλά σχέδια που έχετε βάλει μέσα στο μυαλό σας, σίγουρα αυτό το Καλοκαίρι, θα σας κάνει να ανεβάσετε τους προσωπικούς σας ρυθμούς σε κάθε τομέα της καθημερινότητας σας. Μέσα σε όλο αυτό, θα δεχτείτε και ξαφνικές συζητήσεις από κάποιον για να είστε μαζί και υπό ποιοτικές προϋποθέσεις πλέον.

 

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος :

Αυτός που αγαπάτε, έχει ήδη σκεφτεί όλα τα σενάρια για την επόμενη ημέρα. Υπάρχουν αλλαγές που θέλει να σας ανακοινώσει, και επίσης να ρωτήσει και για τις δικές σας προθέσεις. Παλιοί και νέοι έρωτες θα ξεπροβάλλουν για τους αδέσμευτους και θα γίνουν μοιραίες αγάπες.

 

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι :

Εσείς και για όσο θα έχετε τον Ήλιο πάνω από το ζώδιο σας, θα χρειαστεί να πάρετε τελικές αποφάσεις. Η καριέρα σας θα απογειωθεί και εσείς που είστε μόνοι μεγάλο χρονικό διάστημα, θα βρεθείτε πάνω σε σταυροδρόμια που θα έχουν μόνιμο χαρακτήρα στην αγάπη.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος :

Το σημείο η φάση, στην οποία βρίσκεστε με τον άνθρωπο που αγαπάτε, είναι άβολη. Έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου, για να συζητήσετε, χωρίς άλλες δικαιολογίες, και να βρείτε την πορεία που σας αρμόζει. Τα τρίτα πρόσωπα θα υποχωρήσουν από την καθημερινότητα σας.

 

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων :

Μπορεί να μην έχετε ακόμη καταλάβει, τι θέλει κάποιος από εσάς…αλλά από την ώρα που ο Ερμής κατά το τέλος του Ιουνίου, θα έρθει και πάλι σε ορθή πορεία, όλα θα ξεκαθαρίσουν. Είστε τα ζώδια που φέτος το Καλοκαίρι, θα οδεύσετε σε συγκατοικήσεις και γάμους.

 

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος :

Η τόλμη που έχει κάποιος από τα παλιά, θα τον κάνει να σας ξαναπλησιάσει και μέσα από προτάσεις δίκαιες και ποιοτικές, θα σας ζητήσει να του δώσετε ακόμη μια αισθηματική ευκαιρία. Πιθανόν και τώρα να υπάρξουν αποκαλύψεις που θα σας δικαιώσουν.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός :

Εσείς που για τους δικούς σας λόγους βρίσκεστε μέσα σε διλήμματα και μπερδεμένες καταστάσεις, έχει έρθει το πλήρωμα το πλήρωμα του χρόνου… για να δώσετε τις τελικές σας απαντήσεις. Ίσως και να χρειάζεται ένα διάλειμμα από όλους και όλα.

 

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός :

Σίγουρα αισθάνεστε ότι πρέπει να ανεβάσετε τους ρυθμούς σας, και να λήξετε καταστάσεις κυρίως στην ερωτική σας ζωή, που μόνο σας καθυστερούν από όλα αυτά που έχετε ονειρευτεί. Το σύμπαν, σας ανοίγει μεγάλους δρόμους στα εργασιακά σας.

 

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης :

Μπορεί να είστε ερωτευμένοι με κάποιον που δεν το ξέρει, αλλά μέσα στον επόμενο μήνα, οι δρόμοι θα σας φέρουν πρόσωπο με πρόσωπο. Ευκαιρίες εσείς οι δύο θα έχετε, άρα δράστε με ώριμο και συνετό τρόπο. Ακόμη και μερικοί χωρισμένοι θα έχουν ευκαιρίες επανασύνδεσης.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως :

Ακολουθείτε τον δρόμο κάποιου άλλου, και αυτό πια έχει αρχίσει σίγουρα και σας κουράζει. Μπορείτε να μιλήσετε και να εκφράσετε όλα αυτά που θέλετε, έτσι ώστε να γίνουν και οι απαραίτητες διορθώσεις. Μέσα στην οικογένεια σας, οι επικοινωνίες θα αποκατασταθούν.

 

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος :

Υπάρχουν πολλά που πρέπει άμεσα και τις επόμενες εβδομάδες, θα βάλετε σε μια σειρά. Αυτός που πραγματικά σας αγαπάει, θα καταλάβει και θα σας βοηθήσει σε όλα τα επόμενα σας βήματα. Στην δουλειά σας οι νέες συνεργασίες, θα σας φέρουν και χρήμα.

 

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς :

Επιτυχίες έρχονται και σίγουρα τις αξίζετε όλες. Επιστροφές, επανασυνδέσεις συντρόφων, νέες καρμικές συναντήσεις αλλά και εξελίξεις σε εργασία και οικογένεια, θα σας κάνουν να έχετε επιλογές που θα σας οδηγήσουν και σε μια ποιοτικότερη ζωή.

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Πρώτη πανσέληνος του Καλοκαιριού και οι φιλίες, σχέσεις, γνωριμίες θα αποκαλύψουν την αλήθεια τους

Πρώτη πανσέληνος του Καλοκαιριού και οι φιλίες, σχέσεις, γνωριμίες θα αποκαλύψουν την αλήθεια τους

Στις 24/06 θα συντελεστεί η πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερω-Καρκίνου. Είναι η πρώτη ισχυρή πανσέληνος του...
Ωροσκόπιο Σχέσεων – Αισθηματικές επανασυνδέσεις μόνιμες για κάποια ζώδια

Ωροσκόπιο Σχέσεων – Αισθηματικές επανασυνδέσεις μόνιμες για κάποια ζώδια

Μέχρι το τέλος του Ιουνίου, θα συνεχίσουν να συντελούνται σημαντικές αλλαγές στον αστρολογικό θόλο… που...
Ο Ερμής σε ορθή πλέον πορεία …και οι χωρισμένοι σύντροφοι θα ενωθούν οριστικά!

Ο Ερμής σε ορθή πλέον πορεία …και οι χωρισμένοι σύντροφοι θα ενωθούν οριστικά!

Από τις 23/06 ο Ερμής έρχεται και πάλι σε ορθή πορεία, και φέρνει ισορροπία και...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2021
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project