Συναστρία Ωροσκόπου – Το κάρμα επιστρέφει για δώσει μαθήματα αλλά και δώρα! - Αστρολογικές Προβλέψεις

Συναστρία Ωροσκόπου – Το κάρμα επιστρέφει για δώσει μαθήματα αλλά και δώρα!

Συναστρία Ωροσκόπου – Το κάρμα επιστρέφει για δώσει μαθήματα αλλά και δώρα!

Με τον Βόρειο Δεσμό στις τελευταίες αστρολογικές μοίρες στους Διδύμους, οι ισορροπίες ανάμεσα σε όλα τα ζώδια θα αλλάξουν σίγουρα προς το καλύτερο.

Για όλους:

Κριός: ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗΣ

Αν συνεχίσετε να είστε τυπικοί και συνεπείς σε αυτά που λέτε και κάνετε, τότε θα λάβετε και τα δώρα που θα είναι αγάπης και χρημάτων. Είστε αρκετά ώριμοι για να διαχειριστείτε και τα δύο αρκετά σοφά.

 

Ταύρος: ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

Η αλλαγή στην συμπεριφορά σας, θα φέρει και μια σειρά από θετικά γεγονότα που σίγουρα θα σας κάνουν να δείτε και πιο ψύχραιμα, τα πρόσωπα που είναι τώρα στους στενούς σας κύκλους.

 

Δίδυμοι: ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ

Μπορεί να είχατε κάποιες πρακτικές δυσκολίες, στο να διώξετε όλα τα βαρίδια από το παρελθόν σας, αλλά τώρα όλο το υπόλοιπο του έτους, στρώνεται μπροστά σας με ροδοπέταλα.

Καρκίνος: ΝΕΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ

Κάτι δεν έχετε καταλάβει σωστά! Αυτή η καινούργια σχέση που προσπαθείτε να στήσετε, έχει αρκετές καθυστερήσεις και εμπόδια. Ψάξτε τις καταστάσεις λίγο πιο βαθιά.

 

Λέων: ΑΝΑΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΑ

Μπορείτε να είστε μόνοι σας, και χωρίς να αισθάνεστε μοναξιά. Είναι μια εποχή, που η καθημερινότητα σας με εργασία, κοινωνικές υποχρεώσεις που σας κρατούν απασχολημένους και ευτυχείς.

 

Παρθένος: ΕΡΩΤΟΦΙΛΙΕΣ

Περιμένετε κάποιες απαντήσεις, από τον αγαπημένο σας έτσι ώστε και εσείς από την δική σας μεριά, να ξέρετε πως θα κινηθείτε από εδώ και μετά. Προσκλήσεις σας έρχονται από κάποιους φίλους.

Ζυγός: ΕΠΑΝΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ

Υπάρχουν πολλά ζητήματα μέσα στην σχέση σας, που θα πρέπει να αναλύσετε με τον άνθρωπο σας, και μαζί να βρείτε λύσεις που θα έχουν μόνιμο χαρακτήρα.

 

Σκορπιός: ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ

Το δεύτερο 15ήμερο του μήνα, θα σας φέρει κοντά σε κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα, που έχουν χαθεί από την καθημερινότητα σας, ένεκα των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων.

 

Τοξότης: ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΗΣ

Οι ερωτοφιλίες και οι μπερδεμένες καταστάσεις, σας αφήνουν αδιάφορους. Έχετε πολλά να αντικρούσετε το επόμενο διάστημα, και μέχρι να βρείτε αυτόν που σας αξίζει.

Αιγόκερως: ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

Οι επανασυνδέσεις είναι στο μενού του τρέχοντος μηνός, και μάλλον θα χρειαστεί και εσείς να είστε πιο προσεχτικοί και επιλεκτικοί σε αυτά που σας τάζουν.

 

Υδροχόος: ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ

Σημαντικές εξελίξεις …θα έρθουν στα εργασιακά σας όπου και σίγουρα θα γεμίσουν την τσέπη σας. Κάποιο άτομο από το χαμένο σας παρελθόν θα σας αναζητήσει σύντομα.

 

Ιχθείς: ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ

Είστε μόνιμος στόχος, για κάποιον που υπάρχει τον τελευταίο καιρό μέσα στους κοινωνικούς σας κύκλους. Θα έχετε προσεχώς μια ερωτική εξομολόγηση.

 

 

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Δευτέρα 21/09/2020

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Δευτέρα 21/09/2020

Ζωδιακές προβλέψεις:   Κριός Τα ξένα προβλήματα μην τα βάζετε πάνω στις δικές σας πλάτες....
Επανασυνδέσεις & Σχέσεις – Δευτέρα 21/09/2020

Επανασυνδέσεις & Σχέσεις – Δευτέρα 21/09/2020

Για όλους:   Κριός Η καρδιά σας ακόμη πονά για τα παλιά. Πιθανόν και προσεχώς...
TAROT – Ποιά ζώδια θα βρουν νέο ταίρι και ποια θα επανενωθούν?

TAROT – Ποιά ζώδια θα βρουν νέο ταίρι και ποια θα επανενωθούν?

Προβλέψεις για το επόμενο 7ήμερο: ΚΡΙΟΣ : Η ΔΥΝΑΜΗ Τα πολλά λόγια και οι προτάσεις,...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2020
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project