Το έτος 2020 στην τελική του ευθεία – Αισθηματικά / Οικονομικά - Αστρολογικές Προβλέψεις

Το έτος 2020 στην τελική του ευθεία – Αισθηματικά / Οικονομικά

Το έτος 2020 στην τελική του ευθεία – Αισθηματικά / Οικονομικά

Μόνο λίγες εβδομάδες, έχουν μείνει για να καταφθάσει το νέο έτος. Οι αστρολογικές όψεις των εξωτερικών πλανητών, φέρνουν ευκαιρίες στον κόσμο των ζωδίων και σε κάθε τομέα. Οι σκέψεις και τα πλάνα όλων θα φτάσουν πια στην τελική ευθεία προς την ολοκλήρωση τους. Ότι δεν αξίζει, θα χαθεί στην λήθη του παρελθόντος.

Πιο αναλυτικά:

Κριός

Ένα έτος που κλείνει και σας στρώνει ευκαιρίες σε όλα τα πεδία της καθημερινότητας σας. Για εσάς, που σκέφτεστε να αλλάξετε εργασία ή και ακόμη να μετοικήσετε, καλύτερα να περιμένετε το 2021.

Εύνοια στους γεννημένους το 1ο Δεκαήμερο

 

Ταύρος

Μπορεί να μην είχατε την απόλυτη επιτυχία στα ερωτικά σας, αλλά το δεύτερο μισό του Δεκεμβρίου, μέσα από ώριμους διαλόγους θα καταφέρετε να έχετε μια άμεση επανασύνδεση.

Εύνοια στους γεννημένους το 3ο Δεκαήμερο

 

Δίδυμοι

Στο μόνο που αξίζει πλέον να εστιάσετε, είναι τα οικονομικά και η εξέλιξη των εργασιακών σας, που θα σας βοηθήσει και να λύσετε κάποιες πιο παλιές σας υποχρεώσεις.

Εύνοια στους γεννημένους το 1ο Δεκαήμερο

Καρκίνος

Τα δικά σας σχέδια συσχετίζονται με μια συγκατοίκηση ή και γάμο. Είστε στο ίδιο μήκος κύματος, με τον σύντροφο σας, που θέλει να κοιτάξετε και πιο αναλυτικά τα οικονομικά σας.

Εύνοια στους γεννημένους το 3ο Δεκαήμερο

 

Λέων

Υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες με το παρελθόν σας, που θα πρέπει να βάλετε σε μια ιεραρχία ή και ακόμη να λάβετε ένα λάθος. Η όποια καθυστέρηση είναι αδικαιολόγητη.

Εύνοια στους γεννημένους το 2ο Δεκαήμερο

 

Παρθένος

Αφήστε τους τρίτους πλέον έξω από την ζωή σας, και θα δείτε ότι όλα μπορούν να έρθουν σε μια ηρεμία. Με τόσο θετικά αστρολογικά υπέρ σας, όλα θα γίνουν γρήγορα.

Εύνοια στους γεννημένους το 1ο Δεκαήμερο

Ζυγός

Οι σκέψεις και τα συναισθήματα κάποιου, από τον κύκλο σας είναι θέμα λίγων ημερών για να σας εκφραστούν. Ήδη και να το διαισθάνεστε, αλλά ακόμη μην κάνετε κάποια πρώτη κίνηση.

Εύνοια στους γεννημένους το 2ο Δεκαήμερο

 

Σκορπιός

Μπορείτε για αυτό το μικρό χρονικό διάστημα που απομένει για να λήξει το έτος να δώσετε παραπάνω ενέργεια σε αυτά που πρέπει να γίνουν, ώστε να μην τα βρείτε πάλι μπροστά σας.

Εύνοια στους γεννημένους το 3ο Δεκαήμερο

 

Τοξότης

Τα φλερτ πάνε και έρχονται και αυτό σας δίνει πλέον μια πολλή καλύτερη ψυχολογία, έτσι ώστε να ξεφύγετε από τις εμμονές του παρελθόντος σας.

Εύνοια στους γεννημένους το 2ο Δεκαήμερο

Αιγόκερως

Μέχρι ο Ήλιος να έρθει στον ζωδιακό σας οίκο, εσείς θα μπορέσετε να βρείτε τον σωστό τρόπο, για να είστε μαζί με αυτόν που αγαπάτε μόνιμα και νόμιμα.

Εύνοια στους γεννημένους το 3ο Δεκαήμερο

 

Υδροχόος

Προβάλετε πλέον έναν πού δύσκολο και άτρωτο χαρακτήρα στο αντίθετο φύλο. Σίγουρα έχετε πονέσει και δεν θέλετε πια να βρεθείτε σε ίδια δύσκολη θέση.

Εύνοια στους γεννημένους το 2ο Δεκαήμερο

 

Ιχθείς

Μπορείτε να έχετε αυτόν που ζητάει η καρδιά σας, αρκεί να γίνετε πιο ξεκάθαροι στα λόγια σας. Υπάρχουν οι συνθήκες για κάτι καλύτερο… και στα εργασιακά σας.

Εύνοια στους γεννημένους το 2 ο Δεκαήμερο

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Μηνιαίες προβλέψεις – Φεβρουάριος 2021

Μηνιαίες προβλέψεις – Φεβρουάριος 2021

Την σκυτάλη του προσεχώς παραδίδει ο Ιανουάριος με ανάδρομο Ερμή. Μέχρι και τις 21/02 όλος...
Η τράπουλα των Προσώπων – Αλλού η παρουσία και αλλού το μυαλό!

Η τράπουλα των Προσώπων – Αλλού η παρουσία και αλλού το μυαλό!

Προβλέψεις Φεβρουαρίου: Κριός ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Οι ευχές σας θα εισακουστούν, και το πρόσωπο που έχετε...
23+24/01/2021 Ένα Σαββατοκύριακο που θα φανερώσει τους κρυφούς εραστές

23+24/01/2021 Ένα Σαββατοκύριακο που θα φανερώσει τους κρυφούς εραστές

Αλλαγές στις ερωτικές σχέσεις, φέρνει η τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου: Κριός Σημαντικά αυτά που θέλει...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2021
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project