Το φεγγάρι της ΛΙΛΙΘ – Νέα ξεκινήματα για ελεύθερους, δεσμευμένους, χωρισμένους και όχι μόνο! - Αστρολογικές Προβλέψεις

Το φεγγάρι της ΛΙΛΙΘ – Νέα ξεκινήματα για ελεύθερους, δεσμευμένους, χωρισμένους και όχι μόνο!

Το φεγγάρι της ΛΙΛΙΘ – Νέα ξεκινήματα για ελεύθερους, δεσμευμένους, χωρισμένους και όχι μόνο!

Το φεγγάρι του έρωτα…φέρνει αλλαγές σε σχέσεις, ερωτοφιλίες, ιδιαίτερες γνωριμίες, παλιούς δεσμούς… αλλά προσφέρει λύσεις σε αισθήματα που έχουν μείνει στάσιμα για μεγάλο χρονικό διάστημα

Πιο αναλυτικά:

 

ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ

 

Κριός

Έχετε κλείσει τις πόρτες της καρδιάς σας, σε όλους. Αυτό είναι και κάτι που το κάνετε σαν άμυνα, για να μην ξαναπληγωθείτε. Όπως και να έχουν τα πράματα, με τον υπέρ σας Ερμή, όλα είναι πιθανά.

 

Λέων

Δεν είστε εσείς τα ζώδια που θα δώσουν εύκολα, δεύτερη ερωτική ευκαιρία. Υπάρχουν πολλά νέα άτομα στον κύκλο σας, αλλά και το παρελθόν θα σας βάλει σε πιο βαθιές σκέψεις για ένα κοινό μέλλον!

 

Τοξότης

Είστε από τους πιο τυχερούς που θα δείτε τα όνειρα σας, να παίρνουν σάρκα και οστά. Οικονομικά θα σας γίνουν προτάσεις που δεν θα μπορέσετε να απορρίψετε…και ίσως και να κάνετε μια ενδιαφέρουσας γνωριμία.

 

ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ

 

Ταύρος

Οι περισσότεροι του ζωδίου σας, είναι ελεύθεροι, αλλά αυτό είναι κάτι που μέσα στις πρώτες ημέρες του 2ου 10ημέρου θα αλλάξει. Μια ξεχωριστή γνωριμία, θα σας κάνει να ξεχάσετε όλα τα παλιά…και να σκεφτείτε πιο σοβαρά το μέλλον σας.

 

Παρθένος

Η τύχη είναι κοντά σας και ειδικά στον αισθηματικό τομέα, που δεν είναι και ο πιο δυνατός σας. Θα περάσουν από μπροστά σας, πολλά νέα πρόσωπα, άρα με τα κριτήρια που έχετε σίγουρα μπορείτε να βρείτε αυτό που επιθυμείτε.

 

Αιγόκερως

Μέσα στην καρδιά σας, υπάρχουν πολλές πληγές…άρα σε κάθε επόμενη σας αισθηματική επιλογή θα πρέπει να είστε πιο προσεχτικοί. Μάλλον θα έχετε επιστροφές, κάτω από αυτόν τον ανάδρομο Ερμή προσεχώς, αλλά μην ενδώσετε.

ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ

 

Δίδυμοι

Προξενιά, δρομολόγια, νέες γνωριμίες αλλά και επαγγελματικές προτάσεις έχει ο πρώτος μήνας του Φθινοπώρου. Ξέρετε τι θέλετε, άρα μην κάνετε εκπτώσεις για κανέναν λόγο. Φίλοι θα έρθουν πιο κοντά σας.

 

Ζυγός

Υπάρχουν κάποιες επικοινωνιακές παρεξηγήσεις με το πρόσωπο που αγαπάτε, αλλά είναι θέμα μόνο κάποιων ημερών, όλα αυτά να προσπεραστούν και να βρείτε την ισορροπία σας.

 

Υδροχόος

Είστε μέσα σας πιεσμένοι, για να βρείτε λύσεις για τα οικονομικά αλλά και τα επαγγελματικά σας ζητήματα. Οι καλοί και πιστοί σας φίλοι, θα κάνουν ότι μπορούν για να σας διευκολύνουν. Ένας έρωτας, αποκαλύπτεται.

 

ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ

 

Καρκίνος

Το σύμπαν σας υποστηρίζει και σας δίνει τις αφορμές για να πάτε την ζωή σας, πιο κάτω. Όλα έχουν έρθει όπως τα είχατε προγραμματίσει, άρα μην επιτρέπετε σε τίποτα και σε κανέναν….να σας καθυστερεί.

 

Σκορπιός

Πολλά τα προβλήματα και οι ιδιαίτερες συμπεριφορές που έρχονται από το καινούργιο άτομο, που έχει μπει στην ζωή σας. Μέσα στον νέο ζωδιακό μήνα -21/09, θα έχετε αποφασίσει αν θα δώσετε ευκαιρίες για συνέχεια!

 

Ιχθείς

Είστε ακόμη το επίκεντρο του σύμπαντος, και αυτό δεν πρέπει να το αφήσετε να περάσει ανεκμετάλλευτο. Οι προτάσεις για νέα σχέση, θα έρθουν από νέα πρόσωπα…αλλά δεν αποκλείεται να λάβετε ειδήσεις και από τα παλιά.

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ερωτική MANDALA – Καρμικές σχέσεις και μοιραίοι σύντροφοι μαζί

Ερωτική MANDALA – Καρμικές σχέσεις και μοιραίοι σύντροφοι μαζί

Προβλέψεις για το επόμενο 20ήμερο:   Κριός – ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ Ζητάτε με κάθε τρόπο, να...
Ζωδιακές προβλέψεις για το δεύτερο 15ήμερο του Σεπτεμβρίου – Αγάπη/Οικονομικά/Τύχη

Ζωδιακές προβλέψεις για το δεύτερο 15ήμερο του Σεπτεμβρίου – Αγάπη/Οικονομικά/Τύχη

Αλλαγές σε κάθε επίπεδο, φέρνουν οι επόμενες 2-3 εβδομάδες όπου και θα δώσουν ευκαιρίες και...
Mαντική τράπουλα PASSAR – Οι κύκλοι το παρελθόντος ξανα-ανοίγουν

Mαντική τράπουλα PASSAR – Οι κύκλοι το παρελθόντος ξανα-ανοίγουν

Αισθηματικές προβλέψεις για το επόμενο 2μηνο: Κριός ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΗ Δεν είστε και απόλυτα...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2021
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project