Ζωδιακή Αριθμολογία – Οι επιλογές θα αλλάξουν! - Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζωδιακή Αριθμολογία – Οι επιλογές θα αλλάξουν!

Ζωδιακή Αριθμολογία – Οι επιλογές θα αλλάξουν!

Προβλέψεις για το επόμενο 15ήμερο:

Κριός

Είστε από τους πιο τυχερούς αυτού του διαστήματος, σχεδόν σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας σας. Μερικοί από εσάς, θα έχουν και αναπάντεχες επανασυνδέσεις.

Τυχερό νούμερο : 6

 

Ταύρος

Όλα τα συμβάντα στην σχέση σας, έχουν να κάνουν με το δικό σας παρελθόν, που ακόμη δεν το έχετε ξεκαθαρίσει. Ίσως και να πρέπει να το κάνετε τώρα.

Τυχερό νούμερο : 8

 

Δίδυμοι

Το σύμπαν σας στέλνει οικονομική άνεση και ενδιαφέροντες ανθρώπους, για να σας πλαισιώσουν. Ξέρετε πλέον τι να κρατήστε κοντά σας, αλλά και τι να προσπεράσετε.

Τυχερό νούμερο : 3

Καρκίνος

Υπάρχουν κάποιες επικοινωνιακές διαφορές, με το ταίρι σας και τον κύκλο του. Δεν χρειάζεται να πιέσετε… απλά δώστε χρόνο και χώρο για εξηγήσεις.

Τυχερό νούμερο : 4

 

Λέων

Μπορείτε να φύγετε πια από καταστάσεις που δεν έχουν κάτι να προσφέρουν στην καρδιά σας. Όλα τα άλλα είναι ανασφάλειες και συνήθεια.

Τυχερό νούμερο : 9

 

Παρθένος

Είστε έτοιμοι… για να κάνετε τα επόμενα βήματα σε καριέρα και προσωπική ζωή. Όλα αυτά δεν χρειάζεται ακόμη να τα ανακοινώσετε πουθενά.

Τυχερό νούμερο : 2

Ζυγός

Δρομολόγια και επισκέψεις, έχει το τρίτο 10ήμερο του μήνα. Πιθανόν να χρειαστεί να συζητήσετε με κάποιον, που σε παλιότερους χρόνους, αφήσατε κάτι στην μέση.

Τυχερό νούμερο : 7

 

Σκορπιός

Μην σκορπίζετε την ενέργεια και τον χρόνο σας, σε υποθέσεις που δεν μπορείτε να ελέγξετε. Όποιος θέλει μπορεί να σας ψάξει και να σας πλησιάσει αυτοβούλως.

Τυχερό νούμερο : 5

 

Τοξότης

Μέσα στους εργασιακούς σας κύκλους, υπάρχει πολύς κόσμος. Κάποιος πάντως σας έχει ξεχωρίσει και θέλει να σας γνωρίσει σε πιο προσωπικό βαθμό.

Τυχερό νούμερο : 4

Αιγόκερως

Κάποιες φορές ίσως και να γίνεστε παραπάνω αυστηροί, από ότι χρειάζεται και αυτό να πληγώνει τον άνθρωπο σας. Κρατήστε χαμηλούς τόνους.

Τυχερό νούμερο : 5

 

Υδροχόος

Υπάρχει ένα καινούργιο πρόσωπο στην καθημερινότητα σας, που δείχνει ότι έχει ρομαντική διάθεση προς εσάς. Οι μέρες προσεχώς θα σας λύσουν τις απορίες.

Τυχερό νούμερο : 2

 

Ιχθείς

Ευκαιρίες για επαγγελματικά ανοίγματα θα έχετε, και σίγουρα θα συνεργαστείτε με κόσμο. Επίσης, μην χαθείτε μέσα σε ιστορίες του παρελθόντος.

Τυχερό νούμερο : 1

 

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Δευτέρα 21/09/2020

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Δευτέρα 21/09/2020

Ζωδιακές προβλέψεις:   Κριός Τα ξένα προβλήματα μην τα βάζετε πάνω στις δικές σας πλάτες....
Επανασυνδέσεις & Σχέσεις – Δευτέρα 21/09/2020

Επανασυνδέσεις & Σχέσεις – Δευτέρα 21/09/2020

Για όλους:   Κριός Η καρδιά σας ακόμη πονά για τα παλιά. Πιθανόν και προσεχώς...
TAROT – Ποιά ζώδια θα βρουν νέο ταίρι και ποια θα επανενωθούν?

TAROT – Ποιά ζώδια θα βρουν νέο ταίρι και ποια θα επανενωθούν?

Προβλέψεις για το επόμενο 7ήμερο: ΚΡΙΟΣ : Η ΔΥΝΑΜΗ Τα πολλά λόγια και οι προτάσεις,...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2020
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project