Ερωτική Αστρολογία – Οι μόνιμες δεσμεύσεις είναι κοντά - Αστρολογικές Προβλέψεις

Ερωτική Αστρολογία – Οι μόνιμες δεσμεύσεις είναι κοντά

Ερωτική Αστρολογία – Οι μόνιμες δεσμεύσεις είναι κοντά

Προβλέψεις μέχρι το τέλος του Καλοκαιριού:

ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ

Κριός

Από την νέα εβδομάδα, θα είστε πιο ανεβασμένοι στην ψυχολογία σας. Η επιρροή του ανάδρομου Ερμή, παύει οριστικά και σας δίνει ευκαιρίες για αλλαγή σε εργασία και προσωπική ζωή.

Αστρολογική Τύχη: ***/**

Λέων

Η νοοτροπία του συντρόφου σας, έχει αρχίσει και σας ενοχλεί. Αυτό μπορείτε ευθέως πια να το συζητήσετε και μαζί να βρείτε τις λύσεις, που θα σας ανανεώσει σαν ζευγάρι.

Αστρολογική Τύχη: ****/*

Τοξότης

Πρέπει να δώσετε λίγο παραπάνω χρόνο και παρουσία στην σχέση σας. Έχουν δημιουργηθεί πολλά ζητήματα και πρέπει να βρεθούν οι λύσεις που θα είναι και από τους δύο σας αποδεκτές.

Αστρολογική Τύχη: ****/*

ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ

Ταύρος

Από τα πρόσωπα που σας περιβάλλουν σε εργασία και κοινωνική ζωή, ελάχιστα είναι αυτά που μπορούν να συμβαδίσουν με την δική σας φιλοσοφία. ΄Ισως και έτσι να είναι καλύτερα.

Αστρολογική Τύχη: ****/*

Παρθένος

Δεν θα χρειαστεί να αναμείνετε για πολύ ακόμη, τα νέα από το άτομο που αγαπάτε. Μέσα στην καινούργια εβδομάδα, θα συναντηθείτε και πολλές από τις απορίες σας θα λυθούν.

Αστρολογική Τύχη: *****

Αιγόκερως

Οι όποιες αποφάσεις παρθούν με τον άνθρωπο σας, θα είναι επιτέλους και οι μόνιμες. Μπορείτε τώρα να βάλετε σε μια σειρά, όλα τα σχέδια που έχετε για το υπόλοιπο Καλοκαίρι.

Αστρολογική Τύχη: ***/**

ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ

Δίδυμοι

Καλέσματα και προσκλήσεις, θα έχετε και μάλιστα πολλές από τον πρώην σας, που ακόμη δεν έχει καταφέρει να σας ξεπεράσει. Ωστόσο εσείς κρατήστε χαμηλό προφίλ.

Αστρολογική Τύχη: *****

Ζυγός

Η εύνοια του σύμπαντος είναι και θα συνεχίσει να είναι για τον υπόλοιπο Ιούλιο, πάνω στο ζώδιο σας. Εσείς ενεργοποιηθείτε και κυνηγήστε τις προσωπικές σας υποθέσεις.

Αστρολογική Τύχη: *****

Υδροχόος

Οι νέες γνωριμίες, που έχουν έρθει στο μονοπάτι σας, σίγουρα σας έχουν δελεάσει σε μέγιστο βαθμό. Εσείς που ακόμη είστε μόνοι, πιθανόν και να βρείτε μια νέα ερωτική παρέα.

Αστρολογική Τύχη: *****

ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ

Καρκίνος

Πολλά αυτά που θέλει να σας αποκαλύψει το συντροφικό σας έτερο. Είστε από τα ζώδια που μέσα στον Ιούλιο, θα πάρετε και τις καταλυτικές αποφάσεις για συγκατοίκηση – γάμο – απογόνους.

Αστρολογική Τύχη: ***/**

Σκορπιός

Δεν μπορείτε έτσι εύκολα να συγχωρέσετε αυτά που έγιναν. Μπορείτε όμως να ακούσετε τι έχει να σας πει το πρώην ταίρι σας, και ανάλογα να δώσετε απαντήσεις!

Αστρολογική Τύχη: ***/**

Ιχθείς

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα, μια τυχαία συνάντηση με μια πιο παλιά σας ερωτική ιστορία, θα αναζωπυρωθεί. Σίγουρα αυτήν την φορά βάλτε τα όρια σας.

Αστρολογική Τύχη: ***/**

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Το έτος 2020 στην τελική του ευθεία – Αισθηματικά / Οικονομικά

Το έτος 2020 στην τελική του ευθεία – Αισθηματικά / Οικονομικά

Μόνο λίγες εβδομάδες, έχουν μείνει για να καταφθάσει το νέο έτος. Οι αστρολογικές όψεις των...
Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Πέμπτη 03/12/2020

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Πέμπτη 03/12/2020

Ζωδιακές προβλέψεις:   Κριός Προτάσεις έρχονται μέσα στην εργασία σας, που θα πρέπει να σκεφτείτε...
Οι κάρτες της Σουλτάνας – Προβλέψεις για Ερωτευμένους

Οι κάρτες της Σουλτάνας – Προβλέψεις για Ερωτευμένους

Για όλους και όλα: Κριός ΤΟ 4Ο ΣΥΜΠΑΝ Επιτυχίες σε εργασία και σπουδές, για το...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2020
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project