Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Δευτέρα 09/12/2019 - Αστρολογικές Προβλέψεις

Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Δευτέρα 09/12/2019

Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Δευτέρα 09/12/2019

Ζωδιακές προβλέψεις:

ΚΡΙΟΣ : ΤΟ ΑΡΜΑ

Δεν είστε εσείς για να δώσετε δεύτερες ευκαιρίες, σε αυτούς που σας έχουν πληγώσει. Μπορεί να σας πλησιάσουν ξανά αυτό το διάστημα. Επίσης, μια μεγάλη καλή αλλαγή να περιμένετε μέσα στην οικογένεια σας.

Ερωτική Τύχη: 8/10

ΤΑΥΡΟΣ : Ο ΚΟΣΜΟΣ

Οι συμπεριφορές σας κάποιες στιγμές, ίσως και να πληγώνουν τον άνθρωπο σας! Θα σας το πει άμεσα και μαζί θα σας προτείνει όλα αυτά που μπορούν να σας κάνουν ευτυχισμένο ζευγάρι.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΔΙΔΥΜΟΙ : Ο ΗΛΙΟΣ

Υπάρχουν στιγμές που σας κάνουν και αισθάνεστε ότι μέσα σε αυτήν την σχέση, έχετε γίνει πια δύο ξένοι. Αυτό θα το φέρει και σαν θέμα ο σύντροφος σας, που έχει σκεφτεί πολλά αυτό το χρονικό διάστημα.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Η ΔΥΝΑΜΗ

Λίγα τα θέματα που έχουν πια απομείνει, από τη μεριά του συντρόφου σας που πρέπει να λύσει… έτσι ώστε εσείς οι δύο να μπορέσετε να πάτε την σχέση σας και σε ένα πιο επίσημο επίπεδο.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΛΕΩΝ : Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Σημαντικά τα νέα που έρχονται από τον επαγγελματικό σας τομέα, όπου και θα μπορέσετε να λύσετε πολλά από τα ζητήματα, και κάπως έτσι να φέρετε και πάλι στην καθημερινότητα σας την ποιότητα.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Δεν αναζητάτε έναν καινούργιο σύντροφο, και αυτό θα σας κάνει ακόμη πιο αρεστούς σε κάποιον που καιρό τώρα σας έχει βάλει στο στόχαστρο του. Εκπλήξεις στα προσεχώς.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΖΥΓΟΣ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Όλες σας οι σκέψεις τρέχουν στο παρελθόν και στην πρώην σχέση σας που τελείωσε τόσο άδικα. Αυτό είναι και κάτι που όμως σας κρατάει από το να βρείτε μια καινούργια αγάπη.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Ο ΤΡΕΛΟΣ

Είστε ανάμεσα σε δύο επιλογές και μάλλον έχετε μπερδευτεί. Αυτό είναι και κάτι που εσείς όμως το έχετε προκαλέσει και θα πρέπει άμεσα να το λύσετε. Κάποιος εν κατακλείδι θα πληγωθεί.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΤΟΞΟΤΗΣ : Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Μπορεί να είχατε κάποιες άτυχες στιγμές στο παρελθόν σας, αλλά τώρα ξέρετε τι θέλετε και ποια είναι τα προσωπικά σας κριτήρια. Πολλά τα νέα άτομα που τρέχουν γύρω σας και όλο και κάποιο θα σας ενθουσιάσει.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Ξέρετε ότι έχουν γίνει πολλά με τον σύντροφο σας, που τον έχουν ενοχλήσει. Μέσα στην καινούργια εβδομάδα, θα έχετε τη ευχέρεια έτσι ώστε να μιλήσετε και κάποιες λύσεις θα κάνουν την εμφάνιση τους.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Θα πρέπει να δώσετε επαρκή χρόνο, στον άνθρωπο σας να σκεφτεί όλα αυτά που του έχετε προτείνει. Σίγουρα είναι θετικός με τις προτάσεις σας και μάλλον θα σας φέρει και νέα που θα σας ικανοποιήσουν.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΙΧΘΕΙΣ : Η ΣΕΛΗΝΗ

Θα πρέπει να κάνετε λίγη υπομονή, καθώς τώρα το άτομο που έχετε ερωτευτεί, προσπαθεί να κλείσει όλες τις παλιές του υποθέσεις και να σας φέρει στην ζωή του ομαλά και επίσημα.

Ερωτική Τύχη: 8/10

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ερμής τετράγωνο Ουρανός – Το μέλλον είναι πολλά υποσχόμενο

Ερμής τετράγωνο Ουρανός – Το μέλλον είναι πολλά υποσχόμενο

Μεταξύ 9 και 11 Αυγούστου ο Ερμής θα κάνει όψεις τετραγώνου με τον Ουρανό από...
Χαρτομαντεία HAL G – Νέα που θα εκπλήξουν!

Χαρτομαντεία HAL G – Νέα που θα εκπλήξουν!

Προβλέψεις 15ημέρου: ΚΡΙΟΣ : Η ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ Πολλά τα συμβάντα που τρέχουν μέσα στην ζωή...
Επανασυνδέσεις & Σχέσεις – Σαββάτο 08/08/2020

Επανασυνδέσεις & Σχέσεις – Σαββάτο 08/08/2020

Για όλους: Κριός Πολλές οι έννοιες που έχετε μέσα στο μυαλό σας. Αυτό είναι και...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2020
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project