Ερωτική Ταρώ - Προβλέψεις για Σάββατο 15 Ιουνίου - Αστρολογικές Προβλέψεις

Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις για Σάββατο 15 Ιουνίου

Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις για Σάββατο 15 Ιουνίου

Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις για το Σαββάτο 15/06

Ζωδιακές προβλέψεις:

ΚΡΙΟΣ :  Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Δεν μιλάτε πολύ αυτήν την εποχή, και δεν αποκαλύπτετε τα σχέδια σας σε κανέναν. Άλλωστε ακόμη δεν είστε και απόλυτα πλέον σίγουρα ποιοι είναι οι φίλοι σας, και ποιοι όχι!

ΤΑΥΡΟΣ :  Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Το να φεύγετε κάθε φορά που τσακώνεστε με τον σύντροφο σας, απλά σας ενοχοποιεί. Αν έχετε κάτι να πείτε για να διευκολύνετε την σχέση, κάντε το τελικά!

ΔΙΔΥΜΟΙ : ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΤΩΝ ΣΠΑΘΙΩΝ

Έχετε χαθεί μέσα σε νέους έρωτες,  πολλές απαιτήσεις από την μεριά της εργασίας σας, αλλά και οικογενειακές υποχρεώσεις. Δεν πειράζει, εσείς όλα τα προλαβαίνετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Ο ΗΛΙΟΣ

Προσπαθείτε με τον τρόπο σας, να βρείτε τις λύσεις, που μέσα στην σχέση σας  μπορούν να φέρουν και πάλι την ηρεμία. Σίγουρα και ο οικονομικός παράγοντας είναι σημαντικός.

ΛΕΩΝ : ΤΟ ΔΥΟ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Από όλα αυτά που έχετε πει στον άνθρωπο σας, τίποτε ακόμη δεν έχει γίνει πράξη, και προσεχώς αυτό, θα σας φέρει σε αρκετά δύσκολη θέση.  Ενεργοποιηθείτε άμεσα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : ΤΟ ΑΡΜΑ

Δεν έχετε ακόμη βρει κάποιον που να μπορεί να ζεστάνει και πάλι την πονεμένη σας καρδιά. Σίγουρα ο μήνας του Καρκίνου -21/06 και το πιο χαλαρό κλίμα, κάποια έκπληξη σας φέρνει.

ΖΥΓΟΣ : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Ο μήνας της αναζωογόνησης σας, πλησιάζει. Το καλό είναι ότι και ο άνθρωπος σας, έχει πια μια πολλή καλύτερη διάθεση και αυτό θα σας ανταμείψει, για την μέχρι τώρα υπομονή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Η ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ

Η δύναμη του μυαλού είναι και αυτή, που θα προσφέρει τις λύσεις στον σύντροφο σας, που έχει κάποια προβλήματα αυτήν την περίοδο. Από Ιούλιο, θα είστε καλύτερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ :  Η ΣΕΛΗΝΗ

Δεν είναι δυνατόν να υπάρχει μέσα στον δεσμό σας, μόνιμα μια ένταση και θυμός, λόγω παλιότερων λαθών. Αυτό είναι και κάτι που άμεσα, θα πρέπει να το παύσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Ο ΤΡΕΛΟΣ

Η ρομαντική διάθεση που έχουν όλοι οι Αιγόκεροι, θα φέρει αγαπημένα ζευγάρια πιο κοντά, αλλά και θα βοηθήσει τις λεκτικές εντάσεις, να λυθούν και να ξεχαστούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Ο ΑΣΣΟΣ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ

Υπάρχει κινητικότητα από το παρελθόν σας, και ήδη κάποιες ειδήσεις – επικοινωνίες έχουν προβάλει. Εσείς είστε αυτοί όμως, που θα δώσετε πια τις κατευθυντήριες γραμμές.

ΙΧΘΕΙΣ :  ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Είναι πια μια περίοδος που η αισθηματική σας ζωή, έχει αρχίσει πλέον και βρίσκει ρυθμούς και ισορροπίες. Προσεχώς, θα δείτε και καλυτέρευση στα οικονομικά σας.

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Χαρτομαντεία SIBYLLA – Τα μυστικά έρχονται στο φως

Χαρτομαντεία SIBYLLA – Τα μυστικά έρχονται στο φως

Προβλέψεις για τις επόμενες 2-5 εβδομάδες: Κριός ΤΟ ΦΩΣ Είστε απόλυτα αποφασισμένοι, να κάνετε τα...
Κινέζικο Ωροσκόπιο – Ποιά ζώδια θα έχουν αλλαγές σε καριέρα και προσωπική ζωή?

Κινέζικο Ωροσκόπιο – Ποιά ζώδια θα έχουν αλλαγές σε καριέρα και προσωπική ζωή?

Ζωδιακές προβλέψεις: Τίγρης Μην αφήνεστε σε ρυθμούς τρίτων, μόνο και μόνο για να δείχνετε θετικοί...

Επανασυνδέσεις και Σχέσεις – Σαββάτο 11/07/2020

Για όλους: Κριός Θα πρέπει να είστε πιο εγκρατείς στα λόγια σας…ειδικά τώρα που λήγει...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8363 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2020
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project