Ερωτική Ταρώ - Προβλέψεις για το επόμενο 2ήμερο - Αστρολογικές Προβλέψεις

Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις για το επόμενο 2ήμερο

Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις για το επόμενο 2ήμερο
Έχετε ερωτήσεις; Ζητήστε απαντήσεις και διώξτε την ανασφάλεια!
Για έγκυρες Αστρολογικές Προβλέψεις τηλεφωνήστε τώρα στο 9011 400 633, δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο.

ΚΡΙΟΣ : ΤΟ ΔΕΚΑ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Μην υποτιμάτε τις ανάγκες σας. Σαφώς και μέσα σε μια σχέση δεν πρέπει μόνο να προσφέρετε, αλλά και να παίρνετε. Η αγάπη και η γενναιοδωρία του ζωδίου σας, σίγουρα πρέπει να μετριαστούν. Τολμήσετε το!

ΤΑΥΡΟΣ : Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Κρατάτε ενεργές δύο ερωτικές καταστάσεις μέσα στην ζωή σας, και εδώ και ένα μικρό χρονικό διάστημα μάλλον έχετε αρχίσει και κουράζεστε ή και φοβάστε, ότι κάτι θα βγει στην επιφάνεια. Την συνέχεια…την υποψιάζεστε!

ΔΙΔΥΜΟΙ : Ο ΚΟΣΜΟΣ

Αυτήν την νέα εβδομάδα, μπορείτε μέσα από τον διάλογο να κάνετε μια επανεκκίνηση με τον άνθρωπο σας, σε ερωτικό επίπεδο. Σίγουρα και η Αφροδίτη στον αέρινο οίκο σας, θα βοηθήσει καταλυτικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Θέλετε να μείνετε μόνοι σας, χωρίς νέο ερωτικό δεσμό  και να βρείτε τον τρόπο, που τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν. Για χάρη ενός μεγάλου έρωτα, κάνατε ζημιά στην εργασία σας και το ξέρετε.

ΛΕΩΝ : Η ΣΕΛΗΝΗ

Η μέρα που θα συναντήσετε και πάλι τον άνθρωπο σας είναι κοντά, και ήδη είστε άκρως συγκινημένοι. Σκεφτείτε από τώρα, τι θέλετε να του πείτε, τι θέλετε να του ζητήσετε και τι μπορεί πια να γίνει για αυτήν την σχέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : ΤΟ ΑΡΜΑ

Δεν υπάρχει ζευγάρι που να έχει τα πάντα στρωμένα μέσα στην σχέση του. Εσείς αυτήν την εποχή μπορεί να είστε λίγο επικοινωνιακά χαμένοι, αλλά από 14/06 και μετά, θα καταφέρετε να προσπεράσετε τις δυσκολίες.

ΖΥΓΟΣ : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Οι εποχές έχουν αλλάξει και πρέπει και εσείς να  αλλάξετε την παλαιών αρχών φιλοσοφία σας. Αυτό σίγουρα θα σας βοηθήσει στο να σταματήσετε να ξαφνιάζεστε με την ελαφρότητα, που υπάρχει στις ερωτικές σχέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Δεν χρειάζεται να τρέξετε πίσω από κάποιον σύντροφο, για να μην σας χωρίσει. Δεν θα χωρίσετε, είναι απλά μια πολική – στρατηγική του, απλά και μόνο για να σας βγάλει στην επιφάνεια τον κρυμμένο σας  έρωτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ : Ο ΗΛΙΟΣ

Είναι πολύ ευνοϊκές οι αστρολογικές συγκυρίες για την αισθηματική σας ζωή, όπου αυτό που θέλετε να πετύχετε θα πραγματοποιηθεί σχετικά άμεσα. Ακόμη, και στα επαγγελματικά σας, θα έχετε μεγάλη τύχη και αναγνώριση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : ΤΟ ΔΥΟ ΤΩΝ ΞΙΦΩΝ

Αν τελικά αυτό που θέλετε και έχετε αποφασίσει είναι, να μοιραστείτε την ζωή σας με τον καλό σύντροφο που έχετε τώρα, θα πρέπει να αφήσετε οριστικά πίσω…σκέψεις και υπόγειες επικοινωνίες, με το παρελθόν σας!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : ΤΟ ΕΦΤΑ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Έκπληξη και αμηχανία θα σας προκαλέσει η αισθηματική προσέγγιση κάποιου συνεργάτη σας. Διαισθάνεστε πολλά αυτό το διάστημα, αλλά οι προτάσεις του, θα σας το επιβεβαιώσουν.

ΙΧΘΕΙΣ : Ο ΤΡΕΛΟΣ

Μην ομαδοποιείτε τους ανθρώπους που γνωρίζετε. Δεν είναι όλοι ίδιοι. Μπορεί να έχετε πονέσει στο παρελθόν σας, αλλά τώρα ξέρετε και μπορείτε να ξεχωρίσετε, ποιος αξίζει και ποιος απλά θα απορριφθεί ‘ακόπιαστα’!

 

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα ειδικά για εσάς ή για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο;
Καλέστε στο 875 876 8254 (με χρέωση ΜΟΝΟ 0,75€/1΄, τώρα από όλα τα σταθερά και κινητά) και βρείτε λύσεις και απαντήσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν!

Γιατί οι αληθινές προβλέψεις τώρα πια δεν κοστίζουν.


Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Οι κάρτες της Lenormand προβλέπουν για τα χωρισμένα ζευγάρια

Οι κάρτες της Lenormand προβλέπουν για τα χωρισμένα ζευγάρια

Προβλέψεις για τους επόμενους 1-2 μήνες: Κριός – Ο ΚΗΠΟΣ Τα πράματα μέσα στην προσωπική...
Κινέζική Αστρολογία – Το σύμπαν θα δώσει σε όλους μια δεύτερη ευκαιρία!

Κινέζική Αστρολογία – Το σύμπαν θα δώσει σε όλους μια δεύτερη ευκαιρία!

Ζωδιακές προβλέψεις για τις επόμενες 2 -11 ημέρες: Κριός– ΚΑΤΣΙΚΑ Το αστρολογικό διάστημα μέχρι και...
Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Παρασκευή 20/09

Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Παρασκευή 20/09

Ερωτικές προβλέψεις: ΚΡΙΟΣ : Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ Δεν ξέρετε ακόμη και εσείς, τι να...
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Μάνια Βιτάλη

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Μάνια Βιτάλη
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από τη Λήδα Ελευθερίου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από τη Λήδα Ελευθερίου
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ερμιόνη

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ερμιόνη
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254, 875-876-8372, 875-876-8311, 875-876-8026, 875-876-8295 και 875-876-8363 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2019
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project