Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Παρασκευή 01/11 - Αστρολογικές Προβλέψεις

Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Παρασκευή 01/11

Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Παρασκευή 01/11
Έχετε ερωτήσεις; Ζητήστε απαντήσεις και διώξτε την ανασφάλεια!
Για έγκυρες Αστρολογικές Προβλέψεις τηλεφωνήστε τώρα στο 9011 400 633, δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο.

Ερωτικές προβλέψεις:

Κριός – Η ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ

Πολλά παράπονα πια δεν θα έχετε από τον σύντροφο σας, που θα φροντίσει να αφιερώνει πολύ περισσότερο χρόνο μαζί σας, και σε όλα αυτά που τόσο καιρό σχεδιάζετε, έτσι ώστε να γίνουν πράξη.

Τυχερό νούμερο : 4

Ταύρος – Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Σε γενικές γραμμές έρχεται…. ένας εποικοδομητικός μήνας, που θα σας φέρει πιο κοντά επιτέλους επικοινωνιακά με τον άνθρωπο σας, που δείχνει ότι έχετε καταλάβει τα λάθη του, και θέλει να τα διορθώσει.

Τυχερό νούμερο : 2

Δίδυμοι – Η ΣΕΛΗΝΗ

Μπορεί αυτός που αγαπάτε, να μην είναι και τόσο κοντά σας επικοινωνιακά αλλά και σαν παρουσία, αλλά τα ερωτικά του συναισθήματα, είναι ενεργά και θα σας το αποδείξει μέσα από δράσεις.

Τυχερό νούμερο : 4

Καρκίνος – Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Από την νέα εβδομάδα κιόλας 04/11, θα δείτε σημαντικές αλλαγές και κινήσεις από το πρόσωπο, που έχετε τώρα μια δύσκολη σχέση. Πιθανόν και προσεχώς να αποδεσμευτεί από τα παλιά του ζητήματα.

Τυχερό νούμερο : 3

Λέων – Ο ΚΟΣΜΟΣ

Τα όρια που έχετε βάλει στο ταίρι σας, τείνουν να φτάσουν στο τέλος τους, και αυτό το ξέρει. Μέσα στην καινούργια εβδομάδα, θα σας μιλήσει επιτέλους πιο αληθινά και θα σας κάνει πολλές αποκαλύψεις.

Τυχερό νούμερο : 5

Παρθένος – Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Την ζήλια σας πρέπει να την τιθασεύσετε καθώς, έχει αρχίσει και ενοχλεί τον άνθρωπο σας, που ναι μεν σας αγαπάει…αλλά είναι μπλοκαρισμένος μέσα σε καταστάσεις που τον πιέζουν και το ξέρετε.

Τυχερό νούμερο : 6

Ζυγός – ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Πιο χαλαροί θα είστε τελικά, με τον αγαπημένο σας και τώρα θα έχετε και περισσότερες ευκαιρίες για να βρίσκεστε. Αυτό είναι και κάτι που σίγουρα θα σας φέρει πιο κοντά σε γενναίες αποφάσεις.

Τυχερό νούμερο : 7

Σκορπιός – ΤΟ ΑΡΜΑ

Δεν είστε τελικά και τόσο σίγουροι, για αυτά που σας λέει ο άνθρωπος σας, για την παράλληλη του ζωή – δέσμευση. Ίσως και να πρέπει αυτόν τον μήνα, να κάνετε κάποιες πιο σοβαρές συζητήσεις, που θα μάθετε όλη την αλήθεια.

Τυχερό νούμερο : 9

Τοξότης – ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Από εδώ και πέρα, όσο θα περνάει ο καιρός, το άτομο που έχετε ερωτευτεί, θα αρχίσει να σας βάζει όλο και περισσότερο μέσα στην ζωή του, και στους κύκλους του. Αυτό είναι και ένας δείκτης ότι η σχέση σας εξελίσσεται.

Τυχερό νούμερο : 7

Αιγόκερως – Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Το ταίρι σας, είναι λίγο πιεσμένο σε χρόνους αυτό το διάστημα, και μάλλον δεν βλέπετε και τόσο συχνά. Αυτό το 1ο δεκαήμερο του μήνα, θα αλλάξουν όλα, και εσείς θα έχετε περισσότερη συμμετοχή στην καθημερινότητα του.

Τυχερό νούμερο : 2

Υδροχόος – Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Το έτερο σας, θα βρει τρόπους μέσα στο επόμενο διάστημα, για να μιλάτε και να συναντιέστε πολύ περισσότερο. Οι συζητήσεις από την μεριά του, θα σας αποδείξουν και την αλήθεια των συναισθημάτων του.

Τυχερό νούμερο : 1

Ιχθείς – Η ΔΥΝΑΜΗ

Τα κάστρο θα πέσει! Ο έρωτας που έχει ένα πρόσωπο για εσάς που ίσως και να τρέχει τώρα μήνες, θα σας αποκαλυφθεί και μαζί θα λάβετε υποσχέσεις, για να γίνετε εσείς οι δύο πια ένα κανονικό ζευγάρι.

Τυχερό νούμερο : 3

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα ειδικά για εσάς ή για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο;
Καλέστε στο 875 876 8254 (με χρέωση ΜΟΝΟ 0,75€/1΄, τώρα από όλα τα σταθερά και κινητά) και βρείτε λύσεις και απαντήσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν!

Γιατί οι αληθινές προβλέψεις τώρα πια δεν κοστίζουν.


Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Χαρτομαντεία LENORMAND – Ξαφνικές γνωριμίες για όλους!

Χαρτομαντεία LENORMAND – Ξαφνικές γνωριμίες για όλους!

Προβλέψεις για το επόμενο 15μερο: Κριός ΤΟ ΠΛΟΙΟ Κάποια παλιά του μυστικά θέλει, να σας...
Ζωδιακή Συμβατότητα – Ποιά ζώδια θα έχουν επιστροφές από το παρελθόν τους?

Ζωδιακή Συμβατότητα – Ποιά ζώδια θα έχουν επιστροφές από το παρελθόν τους?

Για τον μήνα του Δεκεμβρίου: Κριός Πιθανόν και να είστε έτοιμοι πια, για να πείτε...
Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Πέμπτη 21/11/2019

Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Πέμπτη 21/11/2019

Ερωτικές Προβλέψεις: ΚΡΙΟΣ : Η ΔΥΝΑΜΗ Δεν θέλετε άλλες περιπέτειες με την αισθηματική σας ζωή...
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Μάνια Βιτάλη

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Μάνια Βιτάλη
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από τη Λήδα Ελευθερίου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από τη Λήδα Ελευθερίου
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ερμιόνη

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ερμιόνη
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254, 875-876-8372, 875-876-8311, 875-876-8026, 875-876-8295 και 875-876-8363 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2019
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project