Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Σαββάτο 12/10 - Αστρολογικές Προβλέψεις

Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Σαββάτο 12/10

Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Σαββάτο 12/10

Ερωτικές Προβλέψεις:

ΚΡΙΟΣ : ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΩΝ ΣΠΑΘΙΩΝ

Μια εποχή εσώτερης ανανέωσης σε όλα τα επίπεδα. Αυτό σε επόμενο τόνο θα σας ανοίξει τις πόρτες, για μεγάλες αλλαγές σε αισθηματικά και επαγγελματικά ζητήματα, πριν να λήξει ο μήνας αυτός.

ΤΑΥΡΟΣ : Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Λίγη υπομονή, και ο Ήλιος πλησιάζει τον ζωδιακό οίκο του Σκορπιού. Αυτό και για τις επόμενες 4 εβδομάδες θα σας δώσει μεγάλες – μοιραίες ευκαιρίες, για να λύσετε πολλά από τα προβλήματα που τώρα σας περιορίζουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ : ΤΟ ΔΥΟ ΤΩΝ ΣΠΑΘΙΩΝ

Πολλές οι αφηγήσεις του συντρόφου σας, για το παρελθόν του, που μάλλον σας έχουν βάλει σε περίεργες υποψίες. Καλύτερα αφήστε τον, να σας πει και τις λεπτομέρειες για να ξέρετε και εσείς, με ποιον έχετε να κάνετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : ΤΟ ΑΡΜΑ

Αυτά που σας πλησιάζουν στον ερωτικό τομέα, είναι μόνο για να τα αποφύγετε. Άτομα που ήδη είναι μέσα σε άλλες υποχρεώσεις – δεσμεύσεις, θέλουν και εσάς, μέσα στην ζωή τους.

ΛΕΩΝ : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Εσείς δεν μπορείτε να ενταχθείτε μέσα σε καταστάσεις, που είναι θολές και αταίριαστες στα δεδομένα σας. Προτιμήστε την ασφάλεια της μοναξιάς σας, και την παρέα των καλών και πιστών σας φίλων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Δεν είστε εσείς για παράλληλες περιπέτειες και καταστάσεις περίεργες. Όπως και να έχουν τα πράματα, εσείς διατηρείστε το χαμηλό σας προφίλ και μην χαλάτε την εικόνα σας, προς χάριν κάποιου!

ΖΥΓΟΣ : ΤΟ ΔΥΟ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Υπάρχουν ευχάριστες αλλαγές, μέσα στην καθημερινότητα του ατόμου που έχετε αγαπήσει το τελευταίο χρονικό διάστημα, και που θα σας βοηθήσουν να έρθετε σε πιο βατές συνθήκες άμεσα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Ο ΤΡΕΛΟΣ

Όσα και να προσφέρετε και χωρίς ανταλλάγματα στο άτομο που έχετε ερωτευτεί, δεν θα καταφέρετε να του τραβήξετε την προσοχή! Ίσως και ακριβώς η αντίθετη στρατηγική, να είχε πιο άμεσα αποτελέσματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ : Η ΣΕΛΗΝΗ

Φιλοσοφείτε πολύ αυτήν την εποχή, κάτι που το είχατε αφήσει στο σκότος, για να ζήσετε έναν μεγάλο έρωτα που στο τέλος τον διώξατε! Οι μέρες του νέου ζωδιακού μήνα 23/10, θα σας φέρουν χρήμα και καλές φιλίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Τα συναισθήματα που έρχονται από την μεριά του συντρόφου σας, πλέον έχουν την μέγιστη αλήθεια της αγάπης του. Είναι σειρά σας να δώσετε και ότι του έχετε στερήσει, για να βρεθούν οι ισορροπίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Σίγουρα έχετε ένα μεγάλο κύκλο φίλων και γνωστών, που σας θέλουν μέσα στην παρέα τους. Είναι και πολύ φυσικό και αναμενόμενο, να προκύψουν και κάποιο ξαφνικοί έρωτες, από αυτήν την διαδικασία.

ΙΧΘΕΙΣ : ΤΟ ΤΡΙΑ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ

Το βλέμμα σας τα μαρτυράει όλα. Έχετε θυμώσει πολύ και για ακόμη μια φορά με τις επικοινωνιακές επιπολαιότητες, που κάνει το σύντροφος σας. Μάλλον θα πρέπει να βάλετε και εσείς τα όρια σας.

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ερμής σε ορθή πορεία και οι ισορροπίες θα αποκατασταθούν

Ερμής σε ορθή πορεία και οι ισορροπίες θα αποκατασταθούν

Από τις 12/07 ο Ερμής επιτέλους γυρίζει σε ορθή φορά και προσφέρει λύσεις και ευκαιρίες....
Οι κάρτες ΤΑΡΩ προβλέπουν τα άμεσα μελλούμενα!

Οι κάρτες ΤΑΡΩ προβλέπουν τα άμεσα μελλούμενα!

Ερωτικές προβλέψεις: ΚΡΙΟΣ : ΤΟ ΑΡΜΑ Είστε μαζί με τον άνθρωπο σας, σε μια φάση...
Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τρίτη 07/07/2020

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τρίτη 07/07/2020

Ζωδιακές προβλέψεις: Κριός Θα χρειαστεί να γίνετε πολύ πιο δημιουργικοί σε σχέσεις και συνεργασίες αν...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8363 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2020
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project