Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Σαββάτο 12/10 - Αστρολογικές Προβλέψεις

Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Σαββάτο 12/10

Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Σαββάτο 12/10
Έχετε ερωτήσεις; Ζητήστε απαντήσεις και διώξτε την ανασφάλεια!
Για έγκυρες Αστρολογικές Προβλέψεις τηλεφωνήστε τώρα στο 9011 400 633, δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο.

Ερωτικές Προβλέψεις:

ΚΡΙΟΣ : ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΩΝ ΣΠΑΘΙΩΝ

Μια εποχή εσώτερης ανανέωσης σε όλα τα επίπεδα. Αυτό σε επόμενο τόνο θα σας ανοίξει τις πόρτες, για μεγάλες αλλαγές σε αισθηματικά και επαγγελματικά ζητήματα, πριν να λήξει ο μήνας αυτός.

ΤΑΥΡΟΣ : Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Λίγη υπομονή, και ο Ήλιος πλησιάζει τον ζωδιακό οίκο του Σκορπιού. Αυτό και για τις επόμενες 4 εβδομάδες θα σας δώσει μεγάλες – μοιραίες ευκαιρίες, για να λύσετε πολλά από τα προβλήματα που τώρα σας περιορίζουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ : ΤΟ ΔΥΟ ΤΩΝ ΣΠΑΘΙΩΝ

Πολλές οι αφηγήσεις του συντρόφου σας, για το παρελθόν του, που μάλλον σας έχουν βάλει σε περίεργες υποψίες. Καλύτερα αφήστε τον, να σας πει και τις λεπτομέρειες για να ξέρετε και εσείς, με ποιον έχετε να κάνετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : ΤΟ ΑΡΜΑ

Αυτά που σας πλησιάζουν στον ερωτικό τομέα, είναι μόνο για να τα αποφύγετε. Άτομα που ήδη είναι μέσα σε άλλες υποχρεώσεις – δεσμεύσεις, θέλουν και εσάς, μέσα στην ζωή τους.

ΛΕΩΝ : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Εσείς δεν μπορείτε να ενταχθείτε μέσα σε καταστάσεις, που είναι θολές και αταίριαστες στα δεδομένα σας. Προτιμήστε την ασφάλεια της μοναξιάς σας, και την παρέα των καλών και πιστών σας φίλων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Δεν είστε εσείς για παράλληλες περιπέτειες και καταστάσεις περίεργες. Όπως και να έχουν τα πράματα, εσείς διατηρείστε το χαμηλό σας προφίλ και μην χαλάτε την εικόνα σας, προς χάριν κάποιου!

ΖΥΓΟΣ : ΤΟ ΔΥΟ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Υπάρχουν ευχάριστες αλλαγές, μέσα στην καθημερινότητα του ατόμου που έχετε αγαπήσει το τελευταίο χρονικό διάστημα, και που θα σας βοηθήσουν να έρθετε σε πιο βατές συνθήκες άμεσα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Ο ΤΡΕΛΟΣ

Όσα και να προσφέρετε και χωρίς ανταλλάγματα στο άτομο που έχετε ερωτευτεί, δεν θα καταφέρετε να του τραβήξετε την προσοχή! Ίσως και ακριβώς η αντίθετη στρατηγική, να είχε πιο άμεσα αποτελέσματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ : Η ΣΕΛΗΝΗ

Φιλοσοφείτε πολύ αυτήν την εποχή, κάτι που το είχατε αφήσει στο σκότος, για να ζήσετε έναν μεγάλο έρωτα που στο τέλος τον διώξατε! Οι μέρες του νέου ζωδιακού μήνα 23/10, θα σας φέρουν χρήμα και καλές φιλίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Τα συναισθήματα που έρχονται από την μεριά του συντρόφου σας, πλέον έχουν την μέγιστη αλήθεια της αγάπης του. Είναι σειρά σας να δώσετε και ότι του έχετε στερήσει, για να βρεθούν οι ισορροπίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Σίγουρα έχετε ένα μεγάλο κύκλο φίλων και γνωστών, που σας θέλουν μέσα στην παρέα τους. Είναι και πολύ φυσικό και αναμενόμενο, να προκύψουν και κάποιο ξαφνικοί έρωτες, από αυτήν την διαδικασία.

ΙΧΘΕΙΣ : ΤΟ ΤΡΙΑ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ

Το βλέμμα σας τα μαρτυράει όλα. Έχετε θυμώσει πολύ και για ακόμη μια φορά με τις επικοινωνιακές επιπολαιότητες, που κάνει το σύντροφος σας. Μάλλον θα πρέπει να βάλετε και εσείς τα όρια σας.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα ειδικά για εσάς ή για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο;
Καλέστε στο 875 876 8254 (με χρέωση ΜΟΝΟ 0,75€/1΄, τώρα από όλα τα σταθερά και κινητά) και βρείτε λύσεις και απαντήσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν!

Γιατί οι αληθινές προβλέψεις τώρα πια δεν κοστίζουν.


Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Χαρτομαντεία LENORMAND – Ξαφνικές γνωριμίες για όλους!

Χαρτομαντεία LENORMAND – Ξαφνικές γνωριμίες για όλους!

Προβλέψεις για το επόμενο 15μερο: Κριός ΤΟ ΠΛΟΙΟ Κάποια παλιά του μυστικά θέλει, να σας...
Ζωδιακή Συμβατότητα – Ποιά ζώδια θα έχουν επιστροφές από το παρελθόν τους?

Ζωδιακή Συμβατότητα – Ποιά ζώδια θα έχουν επιστροφές από το παρελθόν τους?

Για τον μήνα του Δεκεμβρίου: Κριός Πιθανόν και να είστε έτοιμοι πια, για να πείτε...
Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Πέμπτη 21/11/2019

Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Πέμπτη 21/11/2019

Ερωτικές Προβλέψεις: ΚΡΙΟΣ : Η ΔΥΝΑΜΗ Δεν θέλετε άλλες περιπέτειες με την αισθηματική σας ζωή...
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Μάνια Βιτάλη

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Μάνια Βιτάλη
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από τη Λήδα Ελευθερίου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από τη Λήδα Ελευθερίου
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ερμιόνη

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ερμιόνη
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254, 875-876-8372, 875-876-8311, 875-876-8026, 875-876-8295 και 875-876-8363 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2019
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project