Ερωτομαντεία ΤΑΡΩ – Πρόσωπα και γεγονότα! - Αστρολογικές Προβλέψεις

Ερωτομαντεία ΤΑΡΩ – Πρόσωπα και γεγονότα!

Ερωτομαντεία ΤΑΡΩ – Πρόσωπα και γεγονότα!

Προβλέψεις για το επόμενο 15ήμερο:

Κριός ΤΟ ΑΡΜΑ

Είναι η σεζόν, που πραγματικά θα δείτε τους συνολικούς σας κόπους, να αποδίδουν χρήμα και αναγνώριση. Τώρα που έχετε βρει και πιο καλά, τις προσωπικές σας ισορροπίες σε οικογένεια και επάγγελμα, πιθανόν και να σκεφτείτε πιο αναλυτικά, να δώσετε και μια ευκαιρία σε κάποιον, που ξέρετε ότι καιρό τώρα θέλει να κατακτήσει, την δύσκολη σας καρδιά.

Τυχερό νούμερο : 4

Ερωτική τύχη με ζώδια του Νερού

Ταύρος Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Έχετε πάρει φόρα, και ακόμη δεν έχετε σίγουρα αντιληφθεί, ότι το φετινό Καλοκαίρι φτάνει στα μέσα του. Έχετε ανοίξει, τόσο πολλά μέτωπα που δεν δώσατε στον εαυτό σας, καθόλου χρόνο και χώρο για να ξεκουραστείτε. Το μόνο καλό είναι, ότι θα έχετε το χρήμα και τις ευκαιρίες τις εργασιακές που ψάχνετε.

Τυχερό νούμερο : 6

Ερωτική τύχη με ζώδια του Αέρα

Δίδυμοι Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Αυτό το Καλοκαίρι, σας δίνει πολλά αλλά μάλλον και σας παίρνει, ότι δεν χρειαζόταν. Οι περισσότεροι έχετε πια βγεί από σχέσεις που σας έφεραν πια σε αδιέξοδο. Τώρα είναι και το πιο σωστό χρονικό διάστημα, για να εστιάσετε σε οικογένεια και εργασιακές σχέσεις…που έχουν πρακτικά την εύνοια του σύμπαντος, για να σας προσφέρουν αυτόν που θέλετε.

Τυχερό νούμερο : 1

Ερωτική τύχη με ζώδια της Γης

Καρκίνος Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Το μυαλό και η καρδιά σας, είναι δοσμένα και μόνιμα προσανατολισμένα, σε κάποια αγάπη, παλιότερη ή πιο νέα. Είστε οι περισσότεροι του ζωδίου σας, σε μια φάση ή και αναμονή, για απαντήσεις, από την άλλη πλευρά…που όντως από τις πρώτες ημέρες του νέου μήνα, θα τις έχετε και θα είναι μόνο θετικές. Κοιτάξτε επίσης, και με μια μεγαλύτερη προσοχή κάποια επαγγελματικά ή επενδύσεις σας.

Τυχερό νούμερο : 2

Ερωτική τύχη με ζώδια της Φωτιάς

Λέων Ο ΕΡΗΜΗΤΗΣ

Προετοιμαστείτε για τεράστιες και μόνο θετικές αλλαγές και εκπλήξεις στον ερωτικό σας τομέα, είτε είστε μόνοι ή μέσα σε γάμο – σχέση. Ξεχάστε όλα αυτά που έγιναν τους τελευταίους μήνες, και δώστε την πλήρη προσοχή σας, σε αυτά που θα σας προταθούν. Είστε το ζώδιο που μέσα στο τρέχον έτος, θα έχετε τις πρακτικές ευκολίες – ευκαιρίες για να φτάσετε μέχρι και σε γάμο!

Τυχερό νούμερο : 7

Ερωτική τύχη με ζώδια του Νερού

Παρθένος Η ΔΥΝΑΜΗ

Είναι ο μήνας σας, και όλο το σύμπαν σας προσφέρει απλόχερα την εύνοια του, προκειμένου να βάλετε πλέον την πλήρη ζωή σας, σε βάσεις που πάντα ονειρευόσασταν. Πολλές και οι ερωτικές επιστροφές στο δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, που σίγουρα θα σας προβληματίσουν. Όπως και να είναι τα πράματα, σίγουρα μην βιαστείτε να δώσετε και πάλι την καρδιά σας, σε άτομα που δεν σας έχουν πείσει ακόμη.

Τυχερό νούμερο : 9

Ερωτική τύχη με ζώδια του Αέρα

Ζυγός Ο ΤΡΕΛΟΣ

Είστε πραγματικά ξεχασμένοι, από τους φίλους σας καθώς τώρα έχετε μπλέξει με έναν έρωτα που σας έχει πραγματικά ανεβάσει στον 7ο ουρανό! Με την Αφροδίτη από τον καινούργιο ζωδιακό μήνα, να σας ευνοεί, κάποιοι από εσάς ίσως και να σκεφτούν να προχωρήσουν σε μια συγκατοίκηση – γάμο ακόμη και την απόκτηση απογόνων. Σε όλα αυτά, βάλτε και την σημαντική πια και μόνιμη άνοδο των οικονομικών σας.

Τυχερό νούμερο : 5

Ερωτική τύχη με ζώδια του Νερού

Σκορπιός ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Μην λέτε σε κανέναν τίποτα για τα συναισθηματικά σας πλάνα. Υπάρχουν ακόμη πολλές εκκρεμότητες που ευτυχώς από την τελευταία εβδομάδα του μήνα, θα λυθούν. Πολλοί από το ζώδιο σας, ίσως και να καταφέρουν πια να είναι με τον άνθρωπο που αγαπούν και χωρίς άλλο τα εμπόδια και οι αποστάσεις να είναι πρόβλημα. Θα υπάρξουν και μετοικήσεις για το χατίρι μερικών από εσάς!

Τυχερό νούμερο : 3

Ερωτική τύχη με ζώδια του Αέρα

Τοξότης Ο ΗΛΙΟΣ

Οι αστρολογικές όψεις του Κυβερνήτη σας με την Αφροδίτη και τον Άρη, θα σας κάνουν τα μεγαλύτερα δώρα για το επόμενο διάστημα. Οι μόνοι, θα βρεθούν κάτω από έναν ερωτικό κύκλο προτάσεων που σίγουρα δεν θα τους αφήσει αδιάφορους. Οι εν σχέση που πέρασαν ένα δύσκολο τεστ, θα καταφέρουν να λύσουν τις διαφορές τους, και να ενωθούν και σε επίσημη μορφή. Οικονομική άνθιση και στην τσέπη σας.

Τυχερό νούμερο : 2

Ερωτική τύχη με ζώδια της Γης

Αιγόκερως Η ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ

Μια ανάσα θα σας δώσει η επόμενη εποχή καθώς τα εργασιακά και τα θέματα της οικογένεια σας, θα λυθούν. Τώρα θα έχετε και πολύ περισσότερο ελεύθερο χρόνο, αλλά και πολλή καλύτερη διάθεση για να μπορέσετε να δείτε πια και πιο σοβαρά την ερωτική σας ζωή, σε ότι φάση και να είστε τώρα. Οι μόνοι…από το δεύτερο μισό του μήνα, θα πέσουν πάνω σε έναν Καρμικό έρωτα.

Τυχερό νούμερο : 4

Ερωτική τύχη με ζώδια του Νερού

Υδροχόος ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Μόνο καλυτέρευση και ανάκαμψη θα έχετε στην ζωή σας, από την πρώτη ημέρα του Λέοντα. Χρήματα που περιμένετε και επαγγελματική άνοδος, θα σας βοηθήσει να βρείτε τον εαυτό σας. Τώρα που τρέχει και κάποιο νέο φλερτ πιθανόν και να μπορέσει να εξελιχθεί κανονικά… και χωρίς άλλες δυσκολίες και καθυστερήσεις.

Τυχερό νούμερο : 7

Ερωτική τύχη με ζώδια της Γης

Ιχθείς Η ΣΕΛΗΝΗ

Χαμογελάστε καθώς οι ανατροπές που τόσο καιρό αναζητάτε, έρχονται και σας κάνουν να αλλάξετε τα πάντα στην καθημερινότητα σας. Εσείς που θέλετε να φύγετε για το εξωτερικό ίσως και τελικά, να πρέπει να το σκεφτείτε δύο φορές, καθώς μια σοβαρή και ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση…θα σας γίνει μέσα στον Ιούλιο. Οι έρωτες που έφυγαν…προσεχώς θα σας θυμηθούν και πάλι!

Τυχερό νούμερο : 9

Ερωτική τύχη με ζώδια του Αέρα

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Το έτος 2020 στην τελική του ευθεία – Αισθηματικά / Οικονομικά

Το έτος 2020 στην τελική του ευθεία – Αισθηματικά / Οικονομικά

Μόνο λίγες εβδομάδες, έχουν μείνει για να καταφθάσει το νέο έτος. Οι αστρολογικές όψεις των...
Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Πέμπτη 03/12/2020

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Πέμπτη 03/12/2020

Ζωδιακές προβλέψεις:   Κριός Προτάσεις έρχονται μέσα στην εργασία σας, που θα πρέπει να σκεφτείτε...
Οι κάρτες της Σουλτάνας – Προβλέψεις για Ερωτευμένους

Οι κάρτες της Σουλτάνας – Προβλέψεις για Ερωτευμένους

Για όλους και όλα: Κριός ΤΟ 4Ο ΣΥΜΠΑΝ Επιτυχίες σε εργασία και σπουδές, για το...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2020
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project