Η ερωτική Ταρώ προβλέπει για όλα τα ζώδια - Αστρολογικές Προβλέψεις

Η ερωτική Ταρώ προβλέπει για όλα τα ζώδια

Η ερωτική Ταρώ προβλέπει για όλα τα ζώδια
Έχετε ερωτήσεις; Ζητήστε απαντήσεις και διώξτε την ανασφάλεια!
Για έγκυρες Αστρολογικές Προβλέψεις τηλεφωνήστε τώρα στο 9011 400 633, δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο.

Κριός : Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Οι σχέσεις που διατηρείτε ακόμη με τον πρώην σας, είναι και το μόνιμο πρόβλημα, για να ξανα-φτιάξετε την αισθηματική σας ζωή με έναν νέο άνθρωπο. Οι αποφάσεις είναι μόνο δικές σας.

Ταύρος : Ο ΗΛΙΟΣ

Πριν πείτε ένα ‘ναι’, σε μια πρόταση γάμου ή επανασύνδεσης ή σε κάτι που θα καθορίσει το ερωτικό μονοπάτι της ζωής σας, θα πρέπει να προσμετρήσετε…το τι θέλετε τελικά και εσείς να συμβεί.

Δίδυμοι : ΤΟ ΑΡΜΑ

Η εποχή, επιτάσσει ανανέωση σε κάθε επίπεδο. Αυτό είναι και κάτι που θα σας παροτρύνει να βελτιώσετε και την εξωτερική σας εμφάνιση, που την έχετε ξεχάσει, κάπου μεταξύ ασταμάτητης εργασίας και κοινωνικών υποχρεώσεων.

Καρκίνος : Η ΕΚΓΡΑΤΕΙΑ

Νιώθετε έτοιμοι, να πάτε αυτήν την σχέση σε έναν γάμο ή ακόμη και ένα βήμα πιο κάτω, σε μια οικογένεια. Οι αστρολογικές συνθήκες είναι μόνο καλές, άρα κάντε τους υπολογισμούς σας και αποφασίστε.

Λέων : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Έχετε ακόμη μέσα στην ψυχή σας, τύψεις και ενοχές για καταστάσεις που συνέβηκαν στην προηγούμενη σας σχέση. Φυσικά και μπορείτε αν αντέχετε και ακόμη θέλετε, να διορθώσετε όλα τα λάθη σας.

Παρθένος : Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Τα άστρα σας δίνουν μέσα σε αυτόν τον μήνα, ακόμη μια ευκαιρία για να μιλήσετε και να ξεκαθαρίσετε με τον αγαπημένο σας το τι πρέπει να γίνει, έτσι ώστε εσείς οι δύο επιτέλους να είστε μαζί και καλά.

Ζυγός :Η ΣΕΛΗΝΗ

Δεν είστε μέσα στον χώρο της εργασίας σας, για να σας αξιολογούν οι συνάδελφοι και οι περίεργοι τριγύρω. Ξέρετε ποια είναι η θέση σας, άρα στους όποιους σχολιασμούς, απλά μην ανταπαντήσετε.

Σκορπιός : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Ζητάτε περισσότερη προσοχή και χρόνο από τον σύντροφο σας, και μάλλον αυτό τον έχει πιέσει. Σίγουρα όλα μπορούν να γίνουν, αν και εσείς προτάξετε την διπλωματική σας συμπεριφορά.

Τοξότης : Ο ΚΟΣΜΟΣ

Αντιμετωπίζετε ακόμη μια φορά πρόβλημα με τον άνθρωπο σας, σε αυτήν την σχέση! Είναι γνωστά τα αίτια, και δεν αφορούν-βαραίνουν εσάς. Το ξέρει, και καλείται άμεσα να διορθώσει τα πάντα.

Αιγόκερως : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Η εργασία σας και η οικονομική πίεση που ασκείται πάνω σας, σας κάνουν κάποιες φορές και ξεφεύγετε σε άσχημες συμπεριφορές προς τον άνθρωπο σας. Σίγουρα πρέπει να το πατάξετε αυτό.

Υδροχόος : Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Κάποιες φορές βλέπετε τον άνθρωπο σας, να βγάζει παιδικές – ανώριμες συμπεριφορές και αυτό ήδη σας έχει προκαλέσει σκέψεις, για το που θα μπορούσε αυτή η ερωτική σχέση να φτάσει.

Ιχθείς : Η ΔΥΝΑΜΗ

Το ότι έχετε χωρίσει, δεν σημαίνει ότι πρέπει και να σταματήσετε όλη την ζωή και καθημερινότητα σας. Το Καλοκαίρι συνεχίζεται, και εσείς θα έχετε πολλά καινούργια και πικάντικα φλερτ, να σας περικυκλώνουν!

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα ειδικά για εσάς ή για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο;
Καλέστε στο 875 876 8254 (με χρέωση ΜΟΝΟ 0,75€/1΄, τώρα από όλα τα σταθερά και κινητά) και βρείτε λύσεις και απαντήσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν!

Γιατί οι αληθινές προβλέψεις τώρα πια δεν κοστίζουν.


Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Παρασκευή 13/12/2019

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Παρασκευή 13/12/2019

Ζωδιακές προβλέψεις: Κριός Μην αντιστέκεστε σε αυτό που αισθάνεστε. Υπάρχουν ακόμη κάποια πρακτικά προβλήματα για...
Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Παρασκευή 13/12/2019

Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Παρασκευή 13/12/2019

Ερωτικές προβλέψεις: ΚΡΙΟΣ : ΤΟ ΑΡΜΑ Μόνοι σας κάνετε την ζωή σας δύσκολη και αυτό...
Άρης τρίγωνο Ποσειδώνας – Νέες αισθηματικές ιστορίες!

Άρης τρίγωνο Ποσειδώνας – Νέες αισθηματικές ιστορίες!

Όλο αυτό το δεύτερο δεκαήμερο, ο Δίας από τον Αιγόκερω πια θα κάνει όψεις Τριγώνου...
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Μάνια Βιτάλη

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Μάνια Βιτάλη
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από τη Λήδα Ελευθερίου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από τη Λήδα Ελευθερίου
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ερμιόνη

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ερμιόνη
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254, 875-876-8550, 875-876-8372, 875-876-8311, 875-876-8026, 875-876-8295 και 875-876-8363 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2019
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project