Οι κάρτες της ΤΑΡΩ φωτίζουν το μέλλον των σχέσεων - Αστρολογικές Προβλέψεις

Οι κάρτες της ΤΑΡΩ φωτίζουν το μέλλον των σχέσεων

Οι κάρτες της ΤΑΡΩ φωτίζουν το μέλλον των σχέσεων

Προβλέψεις για το επόμενο 15ήμερο:

ΚΡΙΟΣ : Η ΔΥΝΑΜΗ

Μέσα στις τελευταίες ημέρες του Ιουλίου θα έχετε πολλές και αναπάντεχες επικοινωνίες και συναντήσεις με κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο. Εσείς κρατήστε χαμηλούς τόνους.

Αισθηματική Τύχη: ++

ΤΑΥΡΟΣ : Η ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ

Αισθάνεστε ότι πια είστε έτοιμοι, για να μιλήσετε πιο ανοιχτά και αληθινά στον άνθρωπο σας για όλα αυτά που επιθυμείτε να κάνετε, πριν να λήξει το Καλοκαίρι.

Αισθηματική Τύχη: +++

ΔΙΔΥΜΟΙ : Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Εσείς έχετε κάνει ότι περνάει από το χέρι σας, για να μπορέσετε με τον άνθρωπο σας, να κλείσετε τις πόρτες του παρελθόντος. Εσείς που ακόμη δηλώνετε εργένηδες, θα εκπλαγείτε με τις νέες γνωριμίες.

Αισθηματική Τύχη: +++

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : ΤΟ ΑΡΜΑ

Τα προγράμματα σας, είναι άκρως φορτωμένα και μάλλον έχετε αφήσει σε τελευταία μοίρα την σχέση σας. Το τρίτο δεκαήμερο του μήνα, μερικοί από εσάς, θα έχετε ευκαιρίες για μικρές αποδράσεις που θα σας ανανεώσουν.

Αισθηματική Τύχη: ++

ΛΕΩΝ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Οι γενικότερες τάσεις απόκλισης που έχετε από την σχέση σας, σίγουρα έχουν να κάνουν με την δύσκολη πλέον συμπεριφορά του συντρόφου σας. Μέσα στον μήνα, θα πάρετε και κάποιες αποφάσεις ζωής.

Αισθηματική Τύχη: +

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Δεν λειτουργούν τα πράματα όπως τα έχετε ρυθμίσει, μέσα στον δεσμό σας και αυτό πιθανόν και να σας έχει κουράσει. Οι μέρες μέχρι και το τέλος του μήνα, θα σας φέρουν δυνατότητες συζητήσεων, που θα σας λύσουν όλες τις παρεξηγήσεις.

Αισθηματική Τύχη: +++

ΖΥΓΟΣ : Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Θα χρειαστεί απλά να απομακρυνθείτε από καταστάσεις και άτομα, που σας έχουν κοστίσει σε χρόνο και διάθεση. Τώρα που όλα τα αστρολογικά είναι υπέρ του αέρινου ζωδίου σας, μπορείτε να δώσετε παραπάνω χρόνο στους φίλους και την οικογένεια σας.

Αισθηματική Τύχη: +++

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Κάποιες μικρές ανατροπές που τρέχουν αυτό το διάστημα, στην αισθηματική σας ζωή, θα παύσουν και εσείς θα καταφέρετε να δείτε την αλήθεια σε όλους αυτούς που είναι γύρω σας.

Αισθηματική Τύχη: ++

ΤΟΞΟΤΗΣ : Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Αφήστε όλους τους άλλους έξω από την σχέση σας, και μην δίνετε και τόση σημασία στα τρίτα κουτσομπολιά. Εσείς μόνο ξέρετε τι συμβαίνει και τι μπορείτε να αλλάξετε προς το καλύτερο.

Αισθηματική Τύχη: +++

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Η ΣΕΛΗΝΗ

Τα παιχνίδια τελειώνουν και εσείς τώρα καλείστε να μιλήσετε όσο πιο ειλικρινά μπορείτε στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Είναι ότι καλύτερο, μιας και τα άστρα σας ευνοούν πανταχόθεν.

Αισθηματική Τύχη: +

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Έχετε κάνει ότι χρειαζόταν. Τώρα από την μεριά του συντρόφου σας, πρέπει να έρθουν τα επόμενα βήματα, έτσι ώστε να μπορέσετε να είστε μαζί, και χωρίς άλλα εμπόδια και καθυστερήσεις ανάμεσα σας.

Αισθηματική Τύχη: +++

ΙΧΘΕΙΣ : Ο ΓΗΤΕΥΤΗΣ

Φροντίστε τις μέρες που θα έχετε για τις διακοπές και την αναψυχή σας, να τις περάσετε με τις παρέες που εσείς θέλετε…ακόμη και αν στο τώρα ερωτικά δεν υπάρχει κάποιος σύντροφος. Προσκλήσεις θα καταφθάσουν από παντού!

Αισθηματική Τύχη: +++

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Το έτος 2020 στην τελική του ευθεία – Αισθηματικά / Οικονομικά

Το έτος 2020 στην τελική του ευθεία – Αισθηματικά / Οικονομικά

Μόνο λίγες εβδομάδες, έχουν μείνει για να καταφθάσει το νέο έτος. Οι αστρολογικές όψεις των...
Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Πέμπτη 03/12/2020

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Πέμπτη 03/12/2020

Ζωδιακές προβλέψεις:   Κριός Προτάσεις έρχονται μέσα στην εργασία σας, που θα πρέπει να σκεφτείτε...
Οι κάρτες της Σουλτάνας – Προβλέψεις για Ερωτευμένους

Οι κάρτες της Σουλτάνας – Προβλέψεις για Ερωτευμένους

Για όλους και όλα: Κριός ΤΟ 4Ο ΣΥΜΠΑΝ Επιτυχίες σε εργασία και σπουδές, για το...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2020
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project