ΤΑΡΩ – Επικοινωνίες και συναντήσεις με το παρελθόν - Αστρολογικές Προβλέψεις

ΤΑΡΩ – Επικοινωνίες και συναντήσεις με το παρελθόν

ΤΑΡΩ – Επικοινωνίες και συναντήσεις με το παρελθόν

Προβλέψεις για το επόμενο 15ήμερο:

ΚΡΙΟΣ : Η ΔΥΝΑΜΗ

Είστε άκρως συναισθηματικοί και ευάλωτοι αυτό το διάστημα, ίσως και χωρίς λόγο. Ο ήλιος αποχωρεί από τον οίκο σας και εσείς θα βρείτε τις ισορροπίες σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ : Η ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ

Δεν μπορείτε να περιμένετε κανέναν και για κανέναν λόγο. Υπάρχουν άλλωστε ένα σωρό τρίτες καταστάσεις που χρειάζονται την προσοχή – λύσεις σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ : Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Τα πολλά λόγια και οι προτάσεις, πλέον σας έχουν κουράσει. Μέσα στον μήνα αυτόν, που φεύγει θα έχετε τις ευκαιρίες για να μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε το τοπίο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : ΤΟ ΑΡΜΑ

Όλα σας φαίνονται αυτήν την εποχή ύποπτα. Μάλλον χρειάζεται να κάνετε πιο στοχευμένες ερωτήσεις, σε αυτόν που θέλετε, και να πάρετε τις σωστές απαντήσεις.

 

ΛΕΩΝ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Κάτι – κάποιον περιμένετε. Μέσα στην εβδομάδα αυτήν που έρχεται 11/04 και το νέο ζώδιο του Ιχθύ, θα έχετε ότι σας χρειάζεται για να κάνετε τα επόμενα σας βήματα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Το άτομο που σας αγαπάει, αλλά δεν σας το δείχνει με ευθύ τρόπο, αυτό το διάστημα έχει κάποια δικά του ζητήματα, που το κάνουν να είναι απόμακρο!

ΖΥΓΟΣ : Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Πολλά αυτά που πρέπει να λήξετε αυτές τις ημέρες, ώστε να μην τα βρείτε και μπροστά σας, το επόμενο διάστημα. Σίγουρα δώστε μια παραπάνω προτεραιότητα στην εργασία σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Κάποιος που έχει βαθιά και αληθινά συναισθήματα για εσάς, θα σας μιλήσει άμεσα. Εσείς θα χρειαστεί να είστε προσεχτικοί σε όλα αυτά που θα απαντήσετε.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ : Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Όσα και να έχετε μάθει, για το άτομο που σας έχει ενθουσιάσει, δεν είναι σίγουρα το ίδιο, με το να το γνωρίσετε από κοντά και να συζητήσει ανοιχτά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Η ΣΕΛΗΝΗ

Είστε ανάμεσα σε σημαντικά προσωπικά διλήμματα, και αυτό μόνο σας καθυστερεί. Χρειάζεται να αυξήσετε τους προσωπικούς σας ρυθμούς, και να αποφασίσετε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Με την αλλαγή του ζωδίου προσεχώς 21/04, εσείς θα έχετε μια πιο ανεβασμένη ψυχολογία, που θα φέρει σίγουρα στην αυλή σας και νέο κόσμο!

 

ΙΧΘΕΙΣ : Ο ΓΗΤΕΥΤΗΣ

Δεν είστε ανοιχτοί, αυτόν τον καιρό σε σχέσεις και βαθιά συναισθήματα. Ακόμη προσπαθείτε να σβήσετε τα λάθη και τις πληγές του παρελθόντος.

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Οι κάρτες της ARCANA προβλέπουν για τον μήνα Μάρτιο

Οι κάρτες της ARCANA προβλέπουν για τον μήνα Μάρτιο

Μηνιαίες προβλέψεις: ΚΡΙΟΣ : Η ΔΥΝΑΜΗ Είστε αποφασισμένοι να προβείτε σε κάποιες δηλώσεις προς τον...
Χαρτομαντεία SFIGGA – Τα ζευγάρια θα πρέπει να ορίσουν την πορεία τους

Χαρτομαντεία SFIGGA – Τα ζευγάρια θα πρέπει να ορίσουν την πορεία τους

Προβλέψεις για το επόμενο 20ήμερο:   Κριός Το Σπαθί Μπερδεμένοι είστε υπερβολικά και μάλλον δεν...
Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Πέμπτη 22/02/2024

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Πέμπτη 22/02/2024

Ζωδιακές προβλέψεις:   Κριός Αυτά που έχετε δηλώσει στον άνθρωπο σας, θα πρέπει και να...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,82€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2024
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project