ΤΑΡΩμαντεία – Οι Σύντροφοι από το παρελθόν θα κάνουν την έντονη τους εμφάνιση! - Αστρολογικές Προβλέψεις

ΤΑΡΩμαντεία – Οι Σύντροφοι από το παρελθόν θα κάνουν την έντονη τους εμφάνιση!

ΤΑΡΩμαντεία – Οι Σύντροφοι από το παρελθόν θα κάνουν την έντονη τους εμφάνιση!

Προβλέψεις για το επόμενο 14ήμερο:

ΚΡΙΟΣ : Ο ΗΛΙΟΣ
Οι φίλοι σας, είναι πάντοτε κοντά σας και σας υποστηρίζουν σε όλα αυτά που θέλετε να κάνετε. Τα συναισθήματα θα ξαναφουντώσουν για τους χωρισμένους, από το δεύτερο 15ήμερο του μήνα.

Αισθηματική Τύχη: +++

ΤΑΥΡΟΣ : Η ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ

Ψάχνετε να βρείτε αφορμές και δικαιολογίες, για να μιλήσετε και να συναντηθείτε με τον πρώην σας. Τώρα απλά θα πρέπει να περιμένετε υπομονετικά και τις αντιδράσεις.

Αισθηματική Τύχη: ++

ΔΙΔΥΜΟΙ : Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Η διάθεση σας θα πάει από το καλό στο καλύτερο. Τώρα είναι και η πιο σωστή εποχή, για να δείτε ερωτικά και οικογενειακά θέματα πιο σφαιρικά.

Αισθηματική Τύχη: +++

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : ΤΟ ΑΡΜΑ

Δεν χρειάζεται ακόμη, να κάνετε αποκαλύψεις για την ερωτική σας ζωή, σε μια νέα γνωριμία. Αφήστε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, να σας αναζητήσει… να σας εξωτερικευτεί.

Αισθηματική Τύχη: ++

ΛΕΩΝ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Θα πρέπει να δείτε πλέον με μια πιο καθαρή και ώριμη ματιά, ποιο είναι ακριβώς το πρόβλημα που έχει ο σύντροφος σας, και που δεν του επιτρέπει να προχωρήσετε και σε πιο σοβαρές καταστάσεις.

Αισθηματική Τύχη: +++

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Εσείς είστε ερωτευμένοι και παθιασμένοι με την εργασία σας, και μάλλον έχετε ξεχάσει ότι χρωστάτε μια απάντηση σε κάποιον, που προσφάτως σας έχει ρωτήσει κάτι ΄σημαντικό΄.

Αισθηματική Τύχη: ++

ΖΥΓΟΣ : Ο ΚΟΣΜΟΣ

Οι θέσεις σας, εκ ζωδίου και φιλοσοφίας δεν αλλάζουν εύκολα. Τώρα που θα χρειαστεί κάποια πράματα να τα διαπραγματευτείτε με τον άνθρωπο σας, ίσως και να χρειαστεί τελικά να ρίξετε και λίγο νερό στο κρασί σας.

Αισθηματική Τύχη: +

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Γενικά είστε θετικοί, στο να βρείτε μια νέα σχέση. Οι φίλοι σας… σας στήνουν προξενιά και το σύμπαν τα υποστηρίζει. Είναι μόνο θέμα λίγου χρόνου, να μπορέσετε να ισορροπήσετε και να ερωτευτείτε, με κάποιον που μπορεί να ζεστάνει την καρδιά σας.

Αισθηματική Τύχη: +++

ΤΟΞΟΤΗΣ : Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Μετά την πανσέληνο 03/08, είναι και το καλύτερο αστρολογικό διάστημα, που μπορείτε να συναντηθείτε με τον άνθρωπο που αγαπάτε, και να ξεκαθαρίσετε την πορεία και τα σχέδια σας.

Αισθηματική Τύχη: ++

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Η ΣΕΛΗΝΗ

Υπάρχουν καταστάσεις, προβλήματα και τρίτα άτομα που εμπλέκονται συχνά μέσα στην σχέση σας και σας δημιουργούν μη χρειαζούμενες αναστατώσεις και εντάσεις, με τον σύντροφο σας.

Αισθηματική Τύχη: ++

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Η ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ

Στην εργασία σας, υπάρχουν πολλά και ενδιαφέροντα άτομα, που ζητούν την προσοχή σας. Ότι και να κάνετε, τουλάχιστον συνεχίστε το έξω από εκεί. Ήδη κάποια σχόλια τρέχουν για το άτομο σας, και αυτό δεν είναι και ότι καλύτερο.

Αισθηματική Τύχη: +++

ΙΧΘΕΙΣ : Ο ΓΗΤΕΥΤΗΣ

Δεν έχει καμία αξία, να δώσετε χρόνο και ευκαιρίες, στον πρώην σας που έχει μείνει μόνος του, και ψάχνει για σωσίβιο. Άλλωστε πάντα έτσι ήταν οι καταστάσεις στην ζωή του… και τώρα έχει έρθει η ώρα για να κλείσετε αυτό το κεφάλαιο μόνιμα.

Αισθηματική Τύχη: +++

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τρίτη 20/10/2020

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τρίτη 20/10/2020

Ζωδιακές προβλέψεις:   Κριός Η φαντασία σας, είναι αχαλίνωτη. Ο νέος έρωτας που έχει εισβάλει...
Επανασυνδέσεις & Σχέσεις – Τρίτη 20/10/2020

Επανασυνδέσεις & Σχέσεις – Τρίτη 20/10/2020

Για όλους:   Κριός Διαχειριστείτε τα πάντα αυτό το διάστημα με προσοχή και σωφροσύνη. Υπάρχουν...
Αφροδίτη στον Ζυγό … και οι ξαφνικές επανενώσεις ζευγαριών θα κάνουν την εμφάνιση τους!

Αφροδίτη στον Ζυγό … και οι ξαφνικές επανενώσεις ζευγαριών θα κάνουν την εμφάνιση τους!

Από τις 28/10 και μέχρι τις 21/11/20 η Αφροδίτη θα επισκεφτεί τον οίκο που κυβερνάει...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2020
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project