06-12/01/2020 Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Αισθηματικά & Επαγγελματικά - Αστρολογικές Προβλέψεις

06-12/01/2020 Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Αισθηματικά & Επαγγελματικά

06-12/01/2020 Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Αισθηματικά & Επαγγελματικά

Η καινούργια εβδομάδα θα φιλοξενεί και την Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου.

Πιο αναλυτικά:

Κριός

Όλη η καινούργια εβδομάδα, θα τρέξει γύρω από κάποια οικογενειακά – κληρονομικά σας ζητήματα, που λίαν συντόμως θα λήξουν υπέρ σας. Πολλά και τα νέα πρόσωπα που θα μπουν στην ζωή σας αυτόν τον μήνα.

Ευνοϊκή Ημέρα : Τρίτη

Ταύρος

Οι εξηγήσεις που θα έρθουν από τον άνθρωπο σας, σίγουρα θα σας κάνουν να αισθανθείτε πιο καλά. Οι παρεξηγήσεις θα υποχωρήσουν και σίγουρα θα μπορέσετε να έρθετε και πιο κοντά.

Ευνοϊκή Ημέρα : Τετάρτη

Δίδυμοι

Πολλές και ενδιαφέρουσες οι αλλαγές που θέλει να σας προτείνει το ταίρι σας, και μάλλον τώρα χρειάζεται να δείτε τι μπορείτε να κάνετε μαζί και σε επίπεδο συγκατοίκησης ή και ακόμη γάμου.

Ευνοϊκή Ημέρα : Πέμπτη

Καρκίνος

Το να κινείστε συνέχεια μεταξύ του παρελθόντος και του παρόντος, μόνο εκτεθειμένους θα σας δείξει στα μάτια όλων. Αποφασίστε και κρατήστε τις αποστάσεις, από εκεί που τελικά δεν ταιριάζετε.

Ευνοϊκή Ημέρα : Σαββάτο

Λέων

Αυτή η σχέση που έχετε απλά δυσλειτουργεί και το ξέρετε. Το έχει καταλάβει σίγουρα και το συντροφικό σας έτερο, που ζητάει να του δώσετε χρόνο για να διορθώσει τις μέτριες καταστάσεις που ζείτε.

Ευνοϊκή Ημέρα : Κυριακή

Παρθένος

Αν δεν είστε και τόσο πια σίγουροι για τα συναισθήματα σας, προς το πρόσωπο που υπάρχει τώρα μέσα στην ζωή σας, καλύτερα να σκεφτείτε πιο σφαιρικά τι θέλετε να κάνετε και τι να αποφύγετε πλέον.

Ευνοϊκή Ημέρα : Παρασκευή

Ζυγός

Μπορεί να έχετε περάσει από ερωτικές στενωπούς, αλλά τώρα έχετε και την συνολική εμπειρία έτσι ώστε να επιλέξετε τον επόμενο σύντροφο και να είναι αυτός που θα μείνει για πάντα στην ζωή σας.

Ευνοϊκή Ημέρα : Πέμπτη

Σκορπιός

Αυτές τις ημέρες θα έχετε κάποιες επισκέψεις ή και επικοινωνίες από το παρελθόν σας το ερωτικό. Υπάρχουν κάποια πράματα που έχουν αλλάξει στην ζωή του πρώην σας, και πρέπει να τα ξέρετε.

Ευνοϊκή Ημέρα : Σαββάτο

Τοξότης

Όλες οι σκέψεις σας, είναι υπέρ μια ερωτικής επανένωσης… και μάλλον αυτό είναι και κάτι που ήδη ο πρώην σας το σκέφτεται. Μέσα στο δεύτερο δεκαήμερο του μήνα αυτού, κάτι εξαιρετικό θα συμβεί.

Ευνοϊκή Ημέρα : Κυριακή

Αιγόκερως

Μην λέτε όλα τα αισθηματικά σας μυστικά και ιστορίες, σε κάποιον που έχει δείξει το ενδιαφέρον του για εσάς. Μπορεί και με αυτόν τον τρόπο να μην του επιτρέπετε να σας δείξει την αγάπη του.

Ευνοϊκή Ημέρα : Παρασκευή

Υδροχόος

Μην ανέχεστε καταστάσεις και άτομα που δεν έχουν σε τίποτα να κάνουν με την δική σας φιλοσοφία. Ξέρετε τι θέλετε και το πιο πιθανόν είναι να κάνετε υπομονή μέχρι να βρεθεί η κατάλληλη ευκαιρία για εσάς.

Ευνοϊκή Ημέρα : Σαββάτο

Ιχθείς

Κάποια ψέμματα που έχετε ακούσει από τον άνθρωπο που αγαπάτε, σας έχουν πληγώσει. Μην πείτε κάτι απλά …. δώστε χρόνο έτσι ώστε να έρθουν όλες οι αλήθειες στην επιφάνεια.

Ευνοϊκή Ημέρα : Τρίτη

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Κυριακή 06/12/2020

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Κυριακή 06/12/2020

Ζωδιακές προβλέψεις:   Κριός Οι σκέψεις σας έχουν μπερδευτεί μεταξύ του πρόσφατου παρελθόντος και του...
Επανασυνδέσεις & Σχέσεις – Κυριακή 06/12/2020

Επανασυνδέσεις & Σχέσεις – Κυριακή 06/12/2020

Για όλους:   Κριός Οι μέρες θα είναι σίγουρα καλύτερες και πιο ήρεμες. Μέσα από...
Οι Κάρτες των Αγγέλων προβλέπουν το πεπρωμένο των σχέσεων

Οι Κάρτες των Αγγέλων προβλέπουν το πεπρωμένο των σχέσεων

Ζωδιακές προβλέψεις για το επόμενο 20ήμερο: Κριός Η Εισακουσθείσα προσευχή Πολλά αυτά που χρειάζεται να...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2020
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project