04-10/08/2023 Εβδομαδιαίες προβλέψεις Αισθηματικά & Επαγγελματικά - Αστρολογικές Προβλέψεις

04-10/08/2023 Εβδομαδιαίες προβλέψεις Αισθηματικά & Επαγγελματικά

04-10/08/2023 Εβδομαδιαίες προβλέψεις Αισθηματικά & Επαγγελματικά

Η εβδομάδα που θα χαρακτηρίσει και όλο το Φθινόπωρο:

Πιο αναλυτικά:

Κριός

Για τους δικούς σας λόγους, έχετε αφήσει στην άκρη τον ερωτικό σας τομέα και έχετε πλήρως εστιάσει στα εργασιακά σας. Τουλάχιστον το οικονομικό αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει.

Ευνοϊκή Ημέρα : Δευτέρα

 

Ταύρος

Μην ξοδεύετε την ενέργεια σας σε άτομα και καταστάσεις που τελικά μπορεί και να μην σας αφορούν. Ξέρετε ότι γοητεύετε πολύ κόσμο, αλλά μην χάνεστε μόνο μέσα σε αυτό!

Ευνοϊκή Ημέρα : Τετάρτη

 

Δίδυμοι

Αξιοποιήστε τις ημέρες αυτές που είναι τόσο θετικά τα αστρολογικά για το ζώδιο σας. Ακόμη και το άτομο που έχετε στο στόχαστρο σας, μπορείτε να το πλησιάσετε με επιτυχία.

Ευνοϊκή Ημέρα : Τρίτη

Καρκίνος

Το μυαλό και η καρδιά σας, έχουν έρθει σε σύγκρουση. Από την μια έχετε μείνει μεγάλο χρονικό διάστημα μόνοι σας, και από την άλλη ένας νέος άνθρωπος με ιδιαίτερο παρελθόν.

Ευνοϊκή Ημέρα : Παρασκευή

 

Λέων

Μην μπλέκεστε μέσα στα πόδια – τις καθημερινές εργασίες του συντρόφου σας. Μπορεί και άθελα σας να τον πιέζετε ή να τον καθυστερείτε από αυτά που θέλει να κάνει.

Ευνοϊκή Ημέρα : Σαββάτο

 

Παρθένος

Μέσα στον κοινωνικό σας περίγυρο, υπάρχουν ήδη πολλά άτομα που σας φλερτάρουν, αλλά τελικά μόνο ένα έχει καταφέρει να τραβήξει την προσοχή σας. Οι εξελίξεις θα σας ενθουσιάσουν.

Ευνοϊκή Ημέρα : Τετάρτη

Ζυγός

Πέραν από αυτά που σας λέει και σας υπόσχεται ο σύντροφος σας, εσείς θα πρέπει να κοιτάξετε και λίγο πιο βαθιά. Ακόμη υπάρχουν πολλά θολά σημεία στην σχέση σας.

Ευνοϊκή Ημέρα : Δευτέρα

 

Σκορπιός

Η ενέργεια και ο χρόνος σας, είναι πολύτιμος. Ξέρετε ότι το πρώην ταίρι σας, θέλει να ξαναγίνετε ζευγάρι, αλλά δεν μπορείτε ακόμη να προσφέρετε την εμπιστοσύνη σας.

Ευνοϊκή Ημέρα : Παρασκευή

 

Τοξότης

Με τον Ήλιο για πολλές ημέρες ακόμη, εσείς θα μπορέσετε μέσα από την προσπάθεια σας, να ξεπεράσετε προβλήματα στα οικονομικά σας.

Ευνοϊκή Ημέρα : Κυριακή

Αιγόκερως

Θα δεχτείτε μια έντονη πολιορκία από ένα φιλικό σας πρόσωπο, που σίγουρα θα σας μείνει αξέχαστη. Είναι τώρα μόνο στο δικό σας το χέρι, για το πώς θα το διαχειριστείτε.

Ευνοϊκή Ημέρα : Σαββάτο

 

Υδροχόος

Όσα και να έχουν γίνει μέσα στον δεσμό σας, και ακόμη και τώρα που δεν είναι και η καλύτερη σας φάση, μπορείτε να γυρίσετε τα πράματα υπέρ σας.

Ευνοϊκή Ημέρα : Δευτέρα

 

Ιχθείς

Θα κάνετε λίγη υπομονή, έτσι ώστε να καταφέρετε να λύσετε κάποια οικονομικά σας ζητήματα και σε δεύτερο τόνο να φέρετε πιο κοντά σας, το πρόσωπο που αγαπάτε.

Ευνοϊκή Ημέρα : Πέμπτη

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Παρασκεύη 29/09/2023

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Παρασκεύη 29/09/2023

Ζωδιακές προβλέψεις: Κριός Με τον Ποσειδώνα να σας δίνει τις καλύτερες του όψεις, εσείς σίγουρα...

Ζωδια και Συναστρίες – Οι σχέσεις περνάνε σε ένα άλλο επίπεδο δέσμευσης

Με τόσες αστρολογικές και καλές όψεις που μπαίνει ο μήνας του Οκτωβρίου το μόνο σίγουρο...
Χαρτομαντεία BAKARAS – Δεύτερες ευκαιρίες σε χωρισμένα ζευγάρια

Χαρτομαντεία BAKARAS – Δεύτερες ευκαιρίες σε χωρισμένα ζευγάρια

Προβλέψεις   Κριός ΟΙ ΣΤΑΜΝΕΣ Είστε σίγουροι, για τις αποφάσεις που έχετε πάρει. Αφήστε το...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,82€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2023
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project