07-13/10 Εβδομαδιαίες προβλέψεις – Αισθηματικά & Επαγγελματικά - Αστρολογικές Προβλέψεις

07-13/10 Εβδομαδιαίες προβλέψεις – Αισθηματικά & Επαγγελματικά

07-13/10 Εβδομαδιαίες προβλέψεις – Αισθηματικά & Επαγγελματικά
Έχετε ερωτήσεις; Ζητήστε απαντήσεις και διώξτε την ανασφάλεια!
Για έγκυρες Αστρολογικές Προβλέψεις τηλεφωνήστε τώρα στο 9011 400 633, δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο.

Η νέα εβδομάδα, θα φέρει σημαντικές αλλαγές στον αστρολογικό θόλο… κάτι που σίγουρα θα κάνει όλα τα ζώδια, να δουν πιο σοβαρά τα οικονομικά και τα ερωτικά τους ζητήματα.

Για όλους:

Κριός

Οι γνωστοί σας, έχουν καλέσματα για εσάς και μάλλον σας αφορούν άμεσα. Ο πρώην σας, σας αναζητά με έναν πιο διπλωματικό τρόπο για να σας πλησιάσει και να σας πείσει εκ νέου, για να του δώσετε μια ευκαιρία που θα σας πάει πιο κάτω.

Ευνοϊκή Ημέρα : Τρίτη

Ταύρος

Αν ξέρετε τι ζητάει ο άνθρωπος σας, καλύτερα να του το προσφέρετε. Οι δυσκολίες στην επικοινωνία που έχετε μάλλον θα πρέπει κάποια στιγμή να προσπεραστούν και να βρείτε τις ισορροπίες σας. Από την εργασία σας, θα έχετε προτάσεις, που πρέπει να σκεφτείτε διπλά.

Ευνοϊκή Ημέρα : Πέμπτη

Δίδυμοι

Οργανώστε τις επόμενες σας ημέρες και θα δείτε ότι θα αισθανθείτε πολύ καλύτερα σε κάθε τομέα. Στην δουλειά σας, υπάρχουν κάποια ζητήματα που μπορείτε να λύσετε και να είστε και κερδισμένοι. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, θα δεχτούν ερωτικά πυρά, από παλιά τους αγάπη.

Ευνοϊκή Ημέρα : Παρασκευή

Καρκίνος

Αυτά που έχετε κατά νου να κάνετε αυτό το διάστημα στην σχέση σας, μάλλον θα πρέπει και πρώτα να τα συζητήσετε διεξοδικά με τον άνθρωπο σας, που θέλει κα αυτός να σας κάνει κάποιες προτάσεις. Μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο υπάρχουν κουτσομπολιά που πρέπει να αποφύγετε.

Ευνοϊκή Ημέρα : Τετάρτη

Λέων

Τα λόγια και πράξεις, έρχονται από τον άνθρωπο σας. Είναι μια καλή εποχή, που μπορείτε να λύσετε και όλα τα παράπονα που έχουν δημιουργηθεί, καιρό τώρα. Εσείς που είστε σε σχέση εξ αποστάσεως, θα δείτε τα οικονομικά σας, να βελτιώνονται και να βρίσκετε διεξόδους για να είστε μαζί μόνιμα.

Ευνοϊκή Ημέρα : Τρίτη

Παρθένος

Θα πρέπει να ανεβάσετε τους προσωπικούς σας ρυθμούς και να ξεκαθαρίσετε τις θέσεις σας, στα άτομα που έχετε γύρω σας, φίλους – συνεργάτες ακόμη και τον άνθρωπο σας! Είναι ο ένας και μοναδικός τρόπος, που θα φέρει τα πάντα σε ισορροπία.

Ευνοϊκή Ημέρα : Σαββάτο

Ζυγός

Δεν είστε και απόλυτα ξεκάθαροι, σε όλα αυτά που λέτε και κάνετε με αυτόν τον καινούργιο άνθρωπο, που βλέπετε ότι σας φλερτάρει με όλους τους πιθανούς τρόπους. Σκεφτείτε και πάρτε τις αποφάσεις σας, που στο τέλος δεν θα πληρώσουν κανέναν.

Ευνοϊκή Ημέρα : Κυριακή

Σκορπιός

Ξέρετε ότι ακόμη το άτομο που αγαπάτε, δεν έχει ξεμπλέξει από το παρελθόν ή και το παράλληλο του παρόν. Σίγουρα έχετε κουραστεί, αλλά μάλλον τώρα είναι και το πιο κατάλληλο χρονικό διάστημα, για να θέσετε τα όρια σας και να μιλήσετε με όλη την αλήθεια σας.

Ευνοϊκή Ημέρα : Τρίτη

Τοξότης

Είστε έτοιμοι για μεγάλες αλλαγές, που θα σας κάνουν να αισθανθείτε ανακουφισμένοι, από το παρελθόν και ότι – όποιον σας έχει πικράνει. Μεγάλες εκπλήξεις θα έχει και το δεύτερο μισό του Οκτωβρίου, που θα σας φέρει στον επαγγελματικό σας τομέα.

Ευνοϊκή Ημέρα : Δευτέρα

Αιγόκερως

Αν δεν είστε σίγουροι, για αυτά που σας λέει και σας τάζει το έτερον σας ήμισυ, το καλύτερο και το πιο ασφαλές που πρέπει να κάνετε, είναι να μιλήσετε και να θέσετε τις προϋποθέσεις σας. Από την νέα εβδομάδα, σας έρχονται και κάποια έκτακτα χρήματα.

Ευνοϊκή Ημέρα : Τετάρτη

Υδροχόος

Ζητήματα που έχουν ειπωθεί και συζητηθεί διεξοδικά, με τον άνθρωπο σας, από το δεύτερο 10ήμερο του μήνα, θα έρθουν και πάλι στο προσκήνιο, και σίγουρα θα σας πάνε και ένα βήμα πιο κάτω. Μέσα σε αυτόν τον χρόνο 2019, πολλοί από το ζώδιο σας, θα έχουν φτάσει μέχρι και σε γάμο.

Ευνοϊκή Ημέρα : Παρασκευή

Ιχθείς

Έχετε βρει μια καινούργια αγάπη, που σας καλύπτει στα πάντα. Αυτό φροντίστε να μην το χαλάσετε μέσα από τις κακές σας συνήθειες. Μόνοι και χωρισμένοι, θα έρθουν πιο κοντά σε μια φιλική τους επαφή, που σύντομα θα γίνει ποιοτική σχέση.

Ευνοϊκή Ημέρα : Σαββάτο

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα ειδικά για εσάς ή για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο;
Καλέστε στο 875 876 8254 (με χρέωση ΜΟΝΟ 0,75€/1΄, τώρα από όλα τα σταθερά και κινητά) και βρείτε λύσεις και απαντήσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν!

Γιατί οι αληθινές προβλέψεις τώρα πια δεν κοστίζουν.


Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Άρης σε εξάγωνο με Ερμή – Επαγγελματικές ευκαιρίες και ταξίδια

Άρης σε εξάγωνο με Ερμή – Επαγγελματικές ευκαιρίες και ταξίδια

Οι τελευταίες ημέρες του Ιανουαρίου, δέχονται τις όψεις Εξαγώνου του Άρη με τον Ερμή. Αιτία...
Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Κυριακή 26/01/2020

Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Κυριακή 26/01/2020

Ερωτικές προβλέψεις: ΚΡΙΟΣ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ Από σήμερα και μέχρι να έρθει ο Φεβρουάριος, εσείς...
Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Κυριακή 26/01/2020

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Κυριακή 26/01/2020

Ζωδιακές προβλέψεις: Κριός Συγκρατήστε τα νεύρα σας. Υπάρχουν πολλά που πρέπει να λύσετε …οικογενειακά και...
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Μάνια Βιτάλη

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Μάνια Βιτάλη
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από τη Λήδα Ελευθερίου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από τη Λήδα Ελευθερίου
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ερμιόνη

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ερμιόνη
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254, 875-876-8550, 875-876-8372, 875-876-8311, 875-876-8026, 875-876-8295 και 875-876-8363 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2020
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project