08-14/07 Εβδομαδιαίες προβλέψεις – Ερωτικά και Οικονομικά - Αστρολογικές Προβλέψεις

08-14/07 Εβδομαδιαίες προβλέψεις – Ερωτικά και Οικονομικά

08-14/07 Εβδομαδιαίες προβλέψεις – Ερωτικά και Οικονομικά
Έχετε ερωτήσεις; Ζητήστε απαντήσεις και διώξτε την ανασφάλεια!
Για έγκυρες Αστρολογικές Προβλέψεις τηλεφωνήστε τώρα στο 9011 400 633, δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο.

08-14/07 Εβδομαδιαίες προβλέψεις – Ερωτικά και Οικονομικά

Μια ιδιαίτερη εβδομάδα που θα φιλοξενήσει

ΚΡΙΟΣ :  Δεν θα χρειαστεί να κάνετε κάτι περισσότερο, από ότι συνήθως, για να δώσετε μια παραπάνω ώθηση στις οικονομικές – επιχειρηματικές σας δραστηριότητες. Με τον γοργό κυβερνήτη σας, ότι ήδη έχετε ενάρξει …θα έρθει πιο κοντά στην ολοκλήρωση του, και ίσως και να σας βάλει σε ιδέες  και για κάτι περισσότερο. Τα ταξίδια στο εξωτερικό ευνοούνται.

Ευνοϊκή ημέρα:  Τρίτη

ΤΑΥΡΟΣ : Η σκέψη που υπάρχει στο μυαλό σας, η βασανιστική είναι αν τελικά θα καταφέρετε και εντός αυτού του Καλοκαιριού, να κλείσετε μια υπόθεση σας, που ακουμπάει οικονομικά ζητήματα από το παρελθόν, ίσως και την λύση ενός δύσκολου διαζυγίου.  Σε αυτό είστε μόνοι σας, και πραγματικά μόνο εσείς ξέρετε πως θα κινηθείτε εκ του ασφαλούς.

Ευνοϊκή ημέρα: Τετάρτη

ΔΙΔΥΜΟΙ : Με τα δεδομένα που υπάρχουν στο τώρα σας, δεν μπορείτε να ξεκινήσετε μια νέα αισθηματική ιστορία, καθώς και εσείς ξέρετε ότι θα την αφήσετε στην μέση, μόλις σας ξεφουσκώσει ο ενθουσιασμός. Έχετε και πολλά θέματα μέσα στην εργασία σας, άρα ιδανικά αφήστε τους έρωτες για τον Αύγουστο.

Ευνοϊκή ημέρα: Τρίτη

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Οι μοναχικές σας στιγμές, και η απόλαυση του ελεύθερου σας χρόνου, σας δίνουν μια άκρως καλή ψυχολογία, που θα σας βοηθήσει να ισορροπήσετε και τα υπόλοιπα κομμάτια της ζωής σας. Εσείς που έχετε σκοπό, να ξεκινήσετε μέσα σε αυτόν τον μήνα και κάποιες νέες επαγγελματικές δραστηριότητες, κρατήστε τες για αρχή άκρως μυστικές.

Ευνοϊκή ημέρα: Πέμπτη

ΛΕΩΝ : Οι αισθήσεις και το ένστικτο  σας,  μάλλον έχουν απενεργοποιηθεί. Είστε μέσα σε έναν ερωτικό δεσμό, που δεν περνάτε καθόλου καλά και ακόμη συνεχίζετε να επιμένετε να τον σώσετε…μόνο εσείς. Ίσως και αυτό να έρχεται μέσα από την φοβία της μοναξιάς, αλλά σίγουρα σε αυτόν τον μήνα, θα πρέπει να αποφασίσετε.

Ευνοϊκή ημέρα: Παρασκευή

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Με την Αφροδίτη να κάνει τις καλύτερες δυνατές όψεις,  δεν θα έχετε άλλες  δικαιολογίες για να δηλώνετε μόνοι!  Το σύνολο του ζωδίου και μέχρι τις 17/07, θα έχει την εύνοια-τις ευκαιρίες, για να βρει τον άνθρωπο που του ταιριάζει, είτε αυτός έρχεται από τα παλιά, είτε μια καινούργια γνωριμίες που τώρα έχει εμφανιστεί και σας προκαλεί!

Ευνοϊκή ημέρα: Σαββάτο

ΖΥΓΟΣ :  Αν ξέρετε τι θέλετε, αποκλείεται και να είστε μέσα σε σχέσεις που σας ταλαιπωρούν ψυχικά και πνευματικά.  Εσείς που είστε μόνοι σας, μην κάνετε ακόμη κάποια βιαστικά βήματα, σε ερωτικές προτάσεις που προκύπτουν από τον κοινωνικό σας κύκλο, καθώς μετά θα ρισκάρετε πολλά. Οι δεσμευμένοι χρειάζονται άμεσα μια ανανέωση!

Ευνοϊκή ημέρα: Τρίτη

ΣΚΟΡΠΙΟΣ :  Θα πρέπει αυτές τις ημέρες να κουβεντιάσετε περισσότερο με τον άνθρωπο σας, που δεν ξέρει ακόμη τι του μέλει γενέσθαι στα επαγγελματικά του, που σίγουρα επηρεάζουν άμεσα την σχέση σας. Λύσεις θα έρθουν, αρκεί να είστε και οι δύο μεταξύ σας ειλικρινείς …και όχι καταπιεστικοί λόγω ανασφάλειας.

Ευνοϊκή ημέρα: Κυριακή

ΤΟΞΟΤΗΣ :  Μια ερωτική απόρριψη – απογοήτευση – προδοσία, είναι και η καλή ευκαιρία ζωής για εσάς, να αναδιαρθρώσετε τις σκέψεις και τα στάνταρτ σας! Εσείς που είστε σε ποιοτικές – σταθερές σκέψεις θα πρέπει επίσης, να φροντίστε για τα την ανανέωση των δεσμών, με τον άνθρωπο σας και σε κάθε επίπεδο.

Ευνοϊκή ημέρα: Τετάρτη

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Το ότι αυτήν την εποχή δεν είστε και στην πιο δυνατή σας οικονομική φάση, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να σταματήσετε να ονειρεύεστε γύρω από όλα αυτά, που έχετε θελήσει να πετύχετε. Με τα θετικά που σας έρχονται από τις όψεις των πλανητών και για όλο το Καλοκαίρι, εσείς θα ξανα-σταθείτε στα πόδια σας, και θα βρείτε τον τρόπο να ενεργοποιήσετε την ζωή σας.

Ευνοϊκή ημέρα: Πέμπτη

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Οι θυσίες που κάνετε γενικότερα και ειδικότερα, για αυτήν την σχέση, είναι πολλές και μάλλον έχουν αρχίσει διάφορες σκέψεις να περνάνε από το μυαλό σας, γύρω από το αν όλο αυτό, τελικά αξίζει. Οι συζητήσεις και οι αποφάσεις που θα πάρετε μαζί με τον άνθρωπο σας, είναι και η απάντηση σε όλα αυτά που θέλετε αν ξέρετε.

Ευνοϊκή ημέρα: Παρασκευή

ΙΧΘΕΙΣ : Οι μέρες έχουν πολλά, να σας φέρουν προς γνώση και συμμόρφωση σας. Έχετε κάνει πολλές και αχρείαστες υπερβολές, μέσα σε σχέσεις και συνεργασίες, και που τώρα θα πρέπει να διαλέξετε, τι θα κάνετε και με ποιους. Φροντίστε να μην χαλάτε άλλο την εικόνα σας, καθώς υπάρχουν άτομα που ακόμη πιστεύουν, στην προσωπικότητα και την δυναμική σας.

Ευνοϊκή ημέρα: Τετάρτη

 

 

 

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα ειδικά για εσάς ή για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο;
Καλέστε στο 875 876 8254 (με χρέωση ΜΟΝΟ 0,75€/1΄, τώρα από όλα τα σταθερά και κινητά) και βρείτε λύσεις και απαντήσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν!

Γιατί οι αληθινές προβλέψεις τώρα πια δεν κοστίζουν.


Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Οι Κάρτες των Αγγέλων – Συντροφικές αποφάσεις

Οι Κάρτες των Αγγέλων – Συντροφικές αποφάσεις

Προβλέψεις για το επόμενο 10ήμερο: Κριός Τα Νέα Ξεκινήματα Οι προσπάθειες σας έχουν πιάσει τόπο...
Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Σαββάτο 18/01/2020

Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Σαββάτο 18/01/2020

Ερωτικές προβλέψεις: ΚΡΙΟΣ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ Μην αγοράζετε ότι σας πουλάνε στον έρωτα. Υπάρχουν καταστάσεις...
Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Σαββάτο 18/01/2020

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Σαββάτο 18/01/2020

Ζωδιακές προβλέψεις: Κριός Από σήμερα και μέχρι την αλλαγή του ζωδιακού μήνα, θα καταφέρετε να...
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Μάνια Βιτάλη

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Μάνια Βιτάλη
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από τη Λήδα Ελευθερίου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από τη Λήδα Ελευθερίου
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ερμιόνη

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ερμιόνη
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254, 875-876-8550, 875-876-8372, 875-876-8311, 875-876-8026, 875-876-8295 και 875-876-8363 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2020
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project