17-23/05/2021 Εβδομαδιαίες προβλέψεις Αισθηματικά & Επαγγελματικά - Αστρολογικές Προβλέψεις

17-23/05/2021 Εβδομαδιαίες προβλέψεις Αισθηματικά & Επαγγελματικά

17-23/05/2021 Εβδομαδιαίες προβλέψεις Αισθηματικά & Επαγγελματικά

Ζωδιακές προβλέψεις:

 

Κριός

Είστε σε μια άκρως δημιουργική φάση της ζωής σας, και αυτό φαίνεται σε όλους αυτούς που είναι γύρω σας. Στα καλά της εποχής, είναι επανασυνδέσεις που θα σας εκπλήξουν με την καινοτομία τους.

Ευνοϊκή Ημέρα : ΔΕΥΤΕΡΑ

 

Ταύρος

Πολλά αυτά που ακόμη θέλετε να μάθετε για τον άνθρωπο σας ή αυτόν που αγαπάτε. Οι τρίτοι και οι συμπτώσεις, είναι και αυτά που σας δώσουν πληροφορίες, που θα σας χαροποιήσουν.

Ευνοϊκή Ημέρα : ΤΕΤΑΡΤΗ

 

Δίδυμοι

Μια ανάσα πριν να έρθει ο Ήλιος πάνω σας! Ετοιμαστείτε για καρμικές αλλαγές που σίγουρα θα σας κάνουν να δείτε την ζωή σας πιο θετικά. Ξαφνικό χρήμα αλλά κα μια νέα αγάπη σας βελτιώνουν την διάθεση.

Ευνοϊκή Ημέρα : ΤΡΙΤΗ

Καρκίνος

Κάποιος από τον στενό σας κύκλο, έχει αισθήματα για εσάς και αυτό είναι κάτι που δεν περνάει από εσάς απαρατήρητο. Μέσα στο 3ο δεκαήμερο του μήνα, θα λάβετε τις άμεσες του προτάσεις.

Ευνοϊκή Ημέρα : ΣΑΒΒΑΤΟ

 

Λέων

Χωρισμοί και επανασυνδέσεις σας έχουν πλέον κουράσει. Αυτό είναι και κάτι που και η άλλη πλευρά το νιώθει… και σίγουρα θέλει μέσα στην καινούργια εβδομάδα, να το συζητήσει μαζί σας με λύσεις διαρκείας.

Ευνοϊκή Ημέρα : ΚΥΡΙΑΚΗ

 

Παρθένος

Λειτουργείτε εξίσου καλά και μόνοι σας. Αυτό όμως από την στιγμή που ο Κυβερνήτης σας έρχεται σε ανάδρομη φορά, θα σας κάνει να σκεφτείτε να ψάξετε εκ νέου σπίθες από το παρελθόν!

Ευνοϊκή Ημέρα : ΔΕΥΤΕΡΑ

Ζυγός

Κάποιος που σας έχει στο ερωτικό του στόχαστρο, έχει διάθεση να σας μιλήσει πιο ειλικρινά για αυτό αλλά και να σας κάνει συγκεκριμένες προτάσεις που θα σας φέρουν πιο κοντά, σε μια ποιοτική σχέση.

Ευνοϊκή Ημέρα : ΤΡΙΤΗ

 

Σκορπιός

Έχετε περάσει από πολλά σκαμπανεβάσματα και μάλλον έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου για να ξεκαθαρίσετε με αυτούς που αγαπάτε, τις προθέσεις σας. Οικονομική άνεση, από την εργασία σας πλησιάζει.

Ευνοϊκή Ημέρα : ΠΕΜΠΤΗ

Ερωτικό Ωροσκόπιο

 

Τοξότης

Ο σύντροφος σας, ή αυτός που σας αγαπάει, έχει σκοπό μέσα στις προσεχείς εβδομάδες, να έρθει πιο κοντά σας επικοινωνιακά και να σας μιλήσει για τα όποια επόμενα βήματα – σχέδια μέσα στο Καλοκαίρι.

Ευνοϊκή Ημέρα : ΣΑΒΒΑΤΟ

Αιγόκερως

Μπορεί να είστε μόνοι σας, αλλά ακόμη η καρδιά σας χτυπάει για το παρελθόν και κάποιο ιδιαίτερο άτομο. Οι καταστάσεις – κοινά γεγονότα, θα φέρουν ευκαιρίες για διάλογο αλλά και διεξόδους.

Ευνοϊκή Ημέρα : ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

 

Υδροχόος

Υπάρχουν πολλά ακόμη που δένουν το πρώην σας με εσάς. Από το τέλος του μήνα, θα σας έρθουν πολλές και σημαντικές ειδήσεις που θα σας δικαιώσουν για όλα.

Ευνοϊκή Ημέρα : ΔΕΥΤΕΡΑ

 

Ιχθείς

Οι αλλαγές στον αστρολογικό θόλο σας κάνουν να θέλετε, να πάτε την ζωή σας πιο κάτω. Αυτός που είναι κοντά σας, θα σας στηρίξει σε όλες τις επόμενες σας σκέψεις – δράσεις.

Ευνοϊκή Ημέρα : ΤΕΤΑΡΤΗ

 

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ερωτική MANDALA – Καρμικές σχέσεις και μοιραίοι σύντροφοι μαζί

Ερωτική MANDALA – Καρμικές σχέσεις και μοιραίοι σύντροφοι μαζί

Προβλέψεις για το επόμενο 20ήμερο:   Κριός – ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ Ζητάτε με κάθε τρόπο, να...
Ζωδιακές προβλέψεις για το δεύτερο 15ήμερο του Σεπτεμβρίου – Αγάπη/Οικονομικά/Τύχη

Ζωδιακές προβλέψεις για το δεύτερο 15ήμερο του Σεπτεμβρίου – Αγάπη/Οικονομικά/Τύχη

Αλλαγές σε κάθε επίπεδο, φέρνουν οι επόμενες 2-3 εβδομάδες όπου και θα δώσουν ευκαιρίες και...
Mαντική τράπουλα PASSAR – Οι κύκλοι το παρελθόντος ξανα-ανοίγουν

Mαντική τράπουλα PASSAR – Οι κύκλοι το παρελθόντος ξανα-ανοίγουν

Αισθηματικές προβλέψεις για το επόμενο 2μηνο: Κριός ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΗ Δεν είστε και απόλυτα...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2021
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project