31/05-06/06/2021 Εβδομαδιαίες προβλέψεις Αισθηματικά & Επαγγελματικά - Αστρολογικές Προβλέψεις

31/05-06/06/2021 Εβδομαδιαίες προβλέψεις Αισθηματικά & Επαγγελματικά

31/05-06/06/2021 Εβδομαδιαίες προβλέψεις Αισθηματικά & Επαγγελματικά

Ο μήνας αλλάζει και οι σχέσεις όλων των ειδών…θα έρθουν σε ισορροπία.

Πιο αναλυτικά:

Κριός

Ο μήνας ξεκινάει μέσα από προτάσεις που κυρίως θα σας έρθουν από την εργασία και κάποια οικονομικά σας θέματα, που οδεύουν πλέον προς την λύση τους. Ο σύντροφος σας, έχει σκέψεις που θέλει να μοιραστεί μαζί σας.

Ευνοϊκή Ημέρα : ΚΥΡΙΑΚΗ

 

Ταύρος

Μπορείτε να είστε μόνοι σας αισθηματικά, και χωρίς αυτό να σας ενοχλεί. Μέσα στον καινούργιο μήνα, κάποιος από το πρόσφατο σας παρελθόν, θα ψάξει τρόπους επικοινωνίας. Η δουλειά σας, απαιτεί περισσότερο την προσοχή σας.

Ευνοϊκή Ημέρα : ΣΑΒΒΑΤΟ

 

Δίδυμοι

Ξέρετε ότι κάποιος περιμένει να επικοινωνήσετε μαζί του. Εσείς ακόμη το σκέφτεστε και αναμένετε κάποια ανάλογη πράξη από την άλλη μεριά. Μέχρι τότε δώστε χρόνο και λύσεις στην εργασία σας, που έχει ανοδικές τάσεις.

Ευνοϊκή Ημέρα : ΤΡΙΤΗ

Καρκίνος

Μέχρι και την νέα σελήνη του μήνα, εσείς θα έχετε καταφέρει να λήξετε καταστάσεις που δεν είναι καθόλου συμβατές με τα δεδομένα σας. Σχέσεις και ιστορίες περνάνε μόνιμα στο παρελθόν. Επιτυχίες σε εργασία και επενδύσεις, πλησιάζουν.

Ευνοϊκή Ημέρα : ΔΕΥΤΕΡΑ

 

Λέων

Μέσα στην καινούργια εβδομάδα, θα μπορέσετε να βρείτε διεξόδους με τον άνθρωπο που αγαπάτε, και να δώσετε μόνιμες λύσεις σε προβλήματα, που πραγματικά δεν πρέπει να σας χωρίζουν. Η καριέρα σας, έχει σημαντική άνοδο.

Ευνοϊκή Ημέρα : ΤΕΤΑΡΤΗ

 

Παρθένος

Η σιωπή επιτέλους να σταματήσει. Οι ημέρες έχουν πολλά να σας αποκαλύψουν αλλά και να σας βάλουν σε διαδικασίες που συσχετίζονται με επανασυνδέσεις! Κάποια θετική οικογενειακή είδηση σας χαροποιεί.

Ευνοϊκή Ημέρα : ΚΥΡΙΑΚΗ

Ζυγός

Με τον ανάδρομο Ερμή, θα σας επηρεάζει μόνο θετικά, εσείς θα βρεθείτε ανάμεσα σε πολλές και ποιοτικές επιλογές, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της ζωής σας. Είστε και ευνοημένοι για οικονομική βοήθεια από άτομα κύρους.

Ευνοϊκή Ημέρα : ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

 

Σκορπιός

Θα βρεθείτε κάτω από ερωτική πολιορκία και εξομολόγηση, από κάποιον που είναι χαμένος από την καθημερινότητα σας, εδώ και αρκετό καιρό. Υπάρχουν αρκετές αλλαγές που χρειάζεται να ξέρετε για το από εδώ και μετά.

Ευνοϊκή Ημέρα : ΠΕΜΠΤΗ

 

Τοξότης

Μια θετική εποχή για το πύρινο σας ζώδιο, όπου και θα μπορέσετε σχετικά εύκολα, να προσπεράσετε καταστάσεις που δείχνουν ότι σας έχουν κουράσει. Είστε και αυτοί, που μέσα στον Ιούνιο, θα προχωρήσετε σε νέα αισθηματική σχέση.

Ευνοϊκή Ημέρα : ΤΕΤΑΡΤΗ

Αιγόκερως

Η τύχη είναι με το μέρος σας και το νιώθετε. Κάποιος που έχει αληθινά συναισθήματα για εσάς, θα καταφέρει να σας πείσει να του δώσετε μια ακόμη ευκαιρία. Φίλοι και συνεργάτες, σας δείχνουν με κάθε τρόπο την αγάπη τους.

Ευνοϊκή Ημέρα : ΣΑΒΒΑΤΟ

 

Υδροχόος

Είστε αποφασισμένοι να κάνετε ένα ειλικρινή και τελευταίο πια διάλογο με το πρόσωπο που θέλετε. Είναι μια περίοδος που όλα έχουν βελτιωθεί και μάλλον υπό τις σωστές προϋποθέσεις θα μπορέσετε να είστε μαζί και χωρίς προβλήματα.

Ευνοϊκή Ημέρα : ΤΡΙΤΗ

 

Ιχθείς

Εσείς που είστε ανάμεσα σε πολλές προτάσεις και επιλογές, θα καταφέρετε να λήξετε την αναμονή όλων, και να δώσετε απαντήσεις που θα χαρακτηρίσουν και την καθημερινότητα σας. Χρήματα και νέες συνεργασίες έρχονται.

Ευνοϊκή Ημέρα : ΔΕΥΤΕΡΑ

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τετάρτη 28/07/2021

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τετάρτη 28/07/2021

Ζωδιακές προβλέψεις:   Κριός Έχετε βάλει στο μυαλό σας, ένα σχέδιο για το πώς θα...
Ωροσκόπιο – Παλιές γνωριμίες θα γίνουν ιστορίες αγάπης… λίαν συντόμως!

Ωροσκόπιο – Παλιές γνωριμίες θα γίνουν ιστορίες αγάπης… λίαν συντόμως!

Προβλέψεις για το επόμενο 20ήμερο:   Κριός Δεν αξίζει να χάνετε τον χρόνο σας, με...
Χαρτομαντεία KISMET – Επανανενώσεις ζευγαριών και νέοι έρωτες

Χαρτομαντεία KISMET – Επανανενώσεις ζευγαριών και νέοι έρωτες

Προβλέψεις για το επόμενο 20ήμερο: Κριός : Ο μελαχρινός Άντρας Αποκτήστε και πάλι την αυτοπεποίθηση...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2021
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project