Εβδομαδιαίες προβλέψεις 09-15/12/2019 Αισθηματικά & Επαγγελματικά - Αστρολογικές Προβλέψεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 09-15/12/2019 Αισθηματικά & Επαγγελματικά

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 09-15/12/2019 Αισθηματικά & Επαγγελματικά

Αυτή είναι και η εβδομάδα που θα φιλοξενήσει και την τελευταία πανσέληνο του έτους. Διπλή η βαρύτητα σας σε υποθέσεις επαναπροσδιορισμού σχέσεων, φιλιών αλλά και συνεργασιών.

Πιο αναλυτικά:

Κριός

Μάλλον έχετε μπερδευτεί με όλα αυτά τα σινιάλα και να μηνύματα που έρχονται από διάφορα άτομα του κύκλου σας! Εσείς που ήδη έχετε σχέση καλείστε να είστε προσεχτικοί, καθώς ήδη το ταίρι σας κάτι έχει καταλάβει.

Αστρολογική Τύχη: ***/**

Ταύρος

Δεν μπορεί πια να σας επηρεάσει το παρελθόν και μάλλον έχετε ανοίξει τα φτερά και το μυαλό σας… για άλλα μονοπάτια. Εσείς που είστε με το μεγάλο πρόβλημα των χιλιομετρικών αποστάσεων με τον σύντροφο σας, από το νέο έτος, θα βρεθούν και οι λύσεις.

Αστρολογική Τύχη: ****/*

Δίδυμοι

Μέσα στην εβδομάδα αυτήν, θα έχετε και την πανσέληνο στον άξονα σας, άρα θα πρέπει να είστε πιο εγκρατείς σε αυτά που θέλετε να πείτε αλλά και να κάνετε, ειδικά με πρόσωπα που δεν ξέρετε καλά ή απλά δεν εμπιστεύεστε ακόμη.

Αστρολογική Τύχη: *****

Καρκίνος

Στο μυαλό σας τρέχουν διάφορες σκέψεις που συσχετίζονται με το παρελθόν σας και πως μπορείτε να γεφυρώσετε εκ νέου τις διαφορές σας. Από τα μέσα του μήνα, κάποιος κοινός σας γνωστός ίσως και να γίνει η αιτία, για να ανοίξουν οι επικοινωνίες.

Αστρολογική Τύχη: ***/**

ΝΕΕΣ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Λέων

Δίνετε πολλά σε αυτήν την σχέση, ή έστω σε αυτή την προσπάθεια για να είστε κοντά με τον άνθρωπο που αγαπάτε. Αυτό είναι και κάτι που όμως σας έχει κουράσει και θέλετε να το σταματήσετε. Οι αλλαγές έρχονται από εκεί που δεν το περιμένετε.

Αστρολογική Τύχη: ****/*

Παρθένος

Είστε από τα πιο έξυπνα ζώδια και αυτό τώρα σας κάνει άκρως ελκυστικούς στο αντίθετο φύλο. Από όλα αυτά που έχετε ζήσει στο παρελθόν, τώρα μπορείτε και να δείξετε τι έχετε μάθει, και κάπως έτσι να κάνετε τις επιλογές σας.

Αστρολογική Τύχη: *****

Ζυγός

Τα αστρολογικά δεδομένα της εβδομάδας, είναι έντονα πάνω σας και θα πρέπει να μην πείτε ή προσφέρετε πολλά, που σε δεύτερο χρόνο μπορεί και να μετανιώσετε. Εσείς που είστε σε αδέσμευτοι φάση, θα δεχτείτε ερωτικά πυρά, από κάποιο φιλικό σας πρόσωπο.

Αστρολογική Τύχη: *****

Σκορπιός

Πολλές και σημαντικές οι αλλαγές που τρέχουν και συντελούνται μέσα στην ζωή του συντρόφου σας ή του ατόμου που έχετε ερωτευτεί. Σίγουρα θα χρειαστεί και εσείς από την δική σας την μεριά, να δράσετε κάπως ανάλογα, για να υπάρξουν ισορροπίες.

Αστρολογική Τύχη: ***/**

Τοξότης

Οι ευτυχισμένες στιγμές θα ξαναέρθουν με το πρόσωπο που θέλετε, καθώς αυτό είναι κάτι που το ίδιο το θέλει. Οι μέρες μέχρι και την αλλαγή του ζωδίου σας, θα φέρουν ευκαιρίες και ευκολίες για επανασύνδεση, και αυτήν την φορά με μόνιμους όρους.

Αστρολογική Τύχη: ****/*

Αιγόκερως

Διπλωματικά τα καλέσματα που θα έρθουν από κάποιο πρόσωπο που θέλετε, αλλά μόνο τώρα υπάρχουν και οι σωστές προϋποθέσεις, για να μπορέσετε να κάνετε και κάποια αξιόλογα βήματα μαζί. Χρήματα από κάποια παλιά σας υπόθεση έρχονται άμεσα.

Αστρολογική Τύχη: ***/**

Υδροχόος

Δεν είναι δυνατόν να αρέσετε σε όλους. Τώρα μέσα σας έχετε πια ξεκαθαρίσει τι και ποιον θέλετε. Οι καταστάσεις μέσα στον σπίτι σας θα σας βοηθήσουν και να έρθετε πιο κοντά στον άνθρωπο σας, που θέλει κάτι να σας ανακοινώσει.

Αστρολογική Τύχη: *****

Ιχθείς

Είστε απόλυτα θετικοί, σε μια άμεση επανένωση με τον σύντροφο σας, αν και μόνο αλλάξει και αυτός από την μεριά του κάποια ελαττώματα του. Στα οικονομικά σας, έχει γίνει πολύ σπάταλοι.

Αστρολογική Τύχη: ***/**

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ερμής τετράγωνο Ουρανός – Το μέλλον είναι πολλά υποσχόμενο

Ερμής τετράγωνο Ουρανός – Το μέλλον είναι πολλά υποσχόμενο

Μεταξύ 9 και 11 Αυγούστου ο Ερμής θα κάνει όψεις τετραγώνου με τον Ουρανό από...
Χαρτομαντεία HAL G – Νέα που θα εκπλήξουν!

Χαρτομαντεία HAL G – Νέα που θα εκπλήξουν!

Προβλέψεις 15ημέρου: ΚΡΙΟΣ : Η ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ Πολλά τα συμβάντα που τρέχουν μέσα στην ζωή...
Επανασυνδέσεις & Σχέσεις – Σαββάτο 08/08/2020

Επανασυνδέσεις & Σχέσεις – Σαββάτο 08/08/2020

Για όλους: Κριός Πολλές οι έννοιες που έχετε μέσα στο μυαλό σας. Αυτό είναι και...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2020
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project