Εβδομαδιαίες προβλέψεις 15-21/07 – Σχέσεις και Οικονομικά - Αστρολογικές Προβλέψεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 15-21/07 – Σχέσεις και Οικονομικά

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 15-21/07 – Σχέσεις και Οικονομικά

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 15-21/07 – Σχέσεις και Οικονομικά

Είναι η καίρια εβδομάδα, που θα φιλοξενήσει την δεύτερη Έκλειψη…και που ήδη σίγουρα από τώρα έχει αρχίσει και επηρεάζει όλο τον ζωδιακό κόσμο.

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός: Σίγουρα, δεν είναι τα πράματα και τόσο εύκολα για εσάς και την σχέση σας αυτόν τον καιρό. Με την αλλαγή του ζωδιακού μήνα κάντε και εσείς εκεί που πρέπει, τις ανάλογες προτάσεις. Πιο προσεχτικοί θα πρέπει να είστε μέσα στους χώρους της εργασίας σας καθώς και ο ανάδρομος Ερμής, τείνει να δημιουργήσει παρεξηγήσεις.

Ευνοϊκά νούμερα: 3, 5, 7

Ταύρος: Οι δυναμικές που υπάρχουν σε αυτόν τον δεσμό, έχουν χαλαρώσει πολύ και το ξέρετε και οι δύο σας. Φυσικά και μια ερωτική διαπραγμάτευση θα είχε μόνο καλά αποτελέσματα. Σε δεύτερο τόνο… καλό θα ήταν να δώσετε και παραπάνω προσοχή σε εργασία και οικογενειακές υποχρεώσεις.

Ευνοϊκά νούμερα: 1, 5, 8

Δίδυμοι: Δεν θα δώσετε και πάλι την άδεια σας, για να πληγώσει ο πρώην την καρδιά σας, όπως και τόσες φορές το έχετε πάθει στο παρελθόν. Προσοχή σε όλα. Σίγουρα μπορείτε και εσείς με τον ίδιο σας τον εαυτό να γίνετε, πιο αυστηροί. Άλλωστε υπάρχουν γύρω σας νέα άτομα που σας καρτερούν.

Ευνοϊκά νούμερα: 2, 3, 7

Καρκίνος: Μέσα στην εργασία και την κοινωνική σας ζωή, υπάρχουν πολλές αντιξοότητες, που έρχονται στην πραγματικότητα από άτομα, που δεν έχετε δεχτεί τις πιο προσωπικές τους προτάσεις. Κρατήστε την ανωτερότητα σας, και συνεχίστε με όλα αυτά που πρέπει άμεσα να διεκπεραιώσετε.

Ευνοϊκά νούμερα: 1, 5, 9

Λέων: Δεν είστε και τόσο δεχτικοί, σε νέα πρόσωπα που εμμέσως πλην σαφώς σας έχουν δείξει το ερωτικό τους ενδιαφέρον. Μάλλον κάτι ακόμη αναμένετε από τα παλιά. Σε όλο αυτό λοιπόν, βάλτε ένα όριο μέσα στο μυαλό σας και μην το υπερβείτε… τους λόγους τους ξέρετε.

Ευνοϊκά νούμερα: 2, 4, 6

Παρθένος: Δεν υπάρχει κάτι που πρέπει να σας ανησυχεί και τόσο πολύ, μέσα στον γάμο- σχέση σας, καθώς εσείς είστε οι πιο πολύ κουρασμένοι με όλα αυτά που περνάτε γενικότερα. Επίσης, κάποια φιλικά πρόσωπα θα σας ζητήσουν την συμβουλευτική σας οδό.

Ευνοϊκά νούμερα: 1, 2, 7

Ζυγός: Δεν υπάρχουν λόγια και πράξεις και όχι μόνο, που να μην έχετε προσφέρει στον άνθρωπο σας. Τώρα θα πρέπει να περιμένετε και από την μεριά του, την δική του προσφορά. Κάτι περισσότερο ίσως και να σας τοποθετήσει μέσα στον μυαλό του, σαν κάτι δεδομένο.

Ευνοϊκά νούμερα: 3, 4, 7

Σκορπιός: Θα παρουσιαστούν οι επαγγελματικές ευκαιρίες, που ζητάτε και θα βρείτε την πορεία σας και πάλι. Τώρα θα πρέπει να δώσετε χρόνο και στην προσωπική σας ζωή. Εσείς που είστε πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα μόνοι σας, μην καν σκεφτείτε να επιστρέψετε στο άτυχο παρελθόν σας.

Ευνοϊκά νούμερα: 2, 5, 9

Τοξότης: Θα γνωρίσετε το άλλο σας μισό, μέσα στον μήνα του Ιουλίου, και αυτό θα είναι και το καινούργιο ξεκίνημα για την προσωπική – ερωτική σας, που έχει μείνει στο πάγο μεγάλο διάστημα. Τα λάθη του παρελθόντος, σίγουρα όλα θα πρέπει να τα αποφύγετε.

Ευνοϊκά νούμερα: 1, 4, 8

Αιγόκερως: Δεν έχετε ακόμη δηλώσει – αποκαλύψει στον κοντινό σας κύκλο, όλα αυτά που γίνονται μέσα στην καρδιά και ζωή σας, και που μάλλον δεν θα αρέσουν σε κανέναν! Εσείς ξέρετε τι ακριβώς συμβαίνει άρα, καλύτερα να κρατήσετε σε όλα χαμηλούς επικοινωνιακούς τόνους.

Ευνοϊκά νούμερα: 1, 5, 7

Υδροχόος: Υπάρχει μια κατάσταση μέσα στην σχέση σας, που σας ενοχλεί αλλά δεν θέλετε και να την διορθώσετε, για να μην εκνευριστεί – ξεβολευτεί το συντροφικό σας ταίρι. Λάθος σε κάθε πτυχή της, αυτή η φιλοσοφία και θα πρέπει άμεσα να την τροποποιήσετε.

Ευνοϊκά νούμερα: 2, 3, 7

Ιχθείς: Δεν έχει νόημα να χαλάτε την ψυχολογία σας από την στιγμή, που δεν μπορείτε να είστε με τον άνθρωπο που θέλετε και επειδή αυτός δεν μπορεί τελικά… να σας στρώσει τον δρόμο. Υπάρχουν και κάποια επαγγελματικά ζητήματα που θα πρέπει να δείτε με μια μεγαλύτερη προσοχή.

Ευνοϊκά νούμερα: 5, 6, 8

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Χαρτομαντεία SIBYLLA – Τα μυστικά έρχονται στο φως

Χαρτομαντεία SIBYLLA – Τα μυστικά έρχονται στο φως

Προβλέψεις για τις επόμενες 2-5 εβδομάδες: Κριός ΤΟ ΦΩΣ Είστε απόλυτα αποφασισμένοι, να κάνετε τα...
Κινέζικο Ωροσκόπιο – Ποιά ζώδια θα έχουν αλλαγές σε καριέρα και προσωπική ζωή?

Κινέζικο Ωροσκόπιο – Ποιά ζώδια θα έχουν αλλαγές σε καριέρα και προσωπική ζωή?

Ζωδιακές προβλέψεις: Τίγρης Μην αφήνεστε σε ρυθμούς τρίτων, μόνο και μόνο για να δείχνετε θετικοί...

Επανασυνδέσεις και Σχέσεις – Σαββάτο 11/07/2020

Για όλους: Κριός Θα πρέπει να είστε πιο εγκρατείς στα λόγια σας…ειδικά τώρα που λήγει...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8363 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2020
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project