Οι Αστρολογικές Προβλέψεις για όλη την εβδομάδα από 10 έως 16 Ιουνίου για όλα τα ζώδια - Αστρολογικές Προβλέψεις

Οι Αστρολογικές Προβλέψεις για όλη την εβδομάδα από 10 έως 16 Ιουνίου για όλα τα ζώδια

Οι Αστρολογικές Προβλέψεις για όλη την εβδομάδα από 10 έως 16 Ιουνίου για όλα τα ζώδια
Έχετε ερωτήσεις; Ζητήστε απαντήσεις και διώξτε την ανασφάλεια!
Για έγκυρες Αστρολογικές Προβλέψεις τηλεφωνήστε τώρα στο 9011 400 633, δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο.

ΚΡΙΟΣ : Δεν θα βγείτε από την πρίζα και δεν θα μειώσετε τους ρυθμούς σας, αν δεν λήξετε και δεν ολοκληρώσετε, όλα αυτά που πρέπει να γίνουν μέσα στην εργασία σας. Επίσης, από τις αρχές του Καρκίνου, που ο Ήλιος θα φωτίσει όλο το τρίγωνο των υδάτινων ζωδίων, θα έχετε και κάποια νέα που αφορούν νομικές σας υποθέσεις που θα σας δικαιώσουν στο μέγιστο δυνατό. Λίγη λοιπόν υπομονή.

ΤΑΥΡΟΣ : Υπάρχει πραγματικά αγωνία μέσα στην ψυχή σας, για την οικονομική σας πορεία και όλα αυτά, που έχετε βάλει στις πλάτες σας και επιθυμείτε να τα φέρετε εις πέρας. Σίγουρα υπάρχει σε όλα τα γήινα ζώδια, μια δυσκολία αυτήν την εποχή, αλλά από το τέλος του Ιουνίου, όλα θα στρώσουν και πάλι. Μην πτοείστε… τα καλύτερα είναι μπροστά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ : Ξέρετε ότι δεν έχετε ακόμη βρει τη εργασία, που μπορεί να απογειώσει τις ικανότητες σας και να δείξετε στο μέγιστο αυτό που μπορείτε να δώσετε. Από όλα αυτά που έχετε και απασχολείστε αυτόν τον καιρό, τίποτα δεν πληρoί το 100% των απαιτήσεων σας. Ίσως και να πρέπει να ξεβολευτείτε και να ψάξετε αλλού και πιο βαθιά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ :  Υπάρχουν πολλές και σημαντικές αλλαγές, μέσα στην εργασία σας, που όμως για εσάς θα είναι λίγο επώδυνες σε επίπεδο παραπάνω εργατοωρών ή και ταξιδιών. Ανάλογα με τις υπόλοιπες – τρίτες υποχρεώσεις της έξω ζωής σας, σαφώς και μπορείτε από τώρα να   διαπραγματευτείτε κάποια από όλα αυτά. Πάντως τα οικονομικά σας, θα πάνε απείρως καλύτερα.

ΛΕΩΝ :  Αυτήν την εποχή καταναλώνεστε παραπάνω από όσο χρειάζεται σε καυγάδες και αδιέξοδες καταστάσεις, μέσα σε οικογενειακές καταστάσεις που μόνο σας πληγώνουν. Όποια και να είναι το πρόβλημα, οικονομικό – κληρονομικό τελικά μόνο μέσα από συζήτηση, μπορείτε να του δώσετε μια τελική λύση. Αφήστε και όλους τους τρίτους – καλοθελητές,  μακριά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ :  Οι οικονομικές ειδήσεις, μια προαγωγή που σας κυκλώνει αλλά και πολλές ακόμη επαγγελματικές ευκαιρίες, πλησιάζουν το τρίτο 10ήμερο του Ιουνίου για εσάς. Αυτό είναι και κάτι που θα τροποποιήσει κάποια άλλα τυχόν στρωμένα σας σχέδια, αλλά σίγουρα τις προτεραιότητες σας μόνο εσείς τις ξέρετε καλύτερα, από όλους.

ΖΥΓΟΣ :  Σκέφτεστε εδώ και μήνες, να αλλάξετε την ζωή σας ριζικά και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα. Αυτό σαν ιδέα είναι πολύ πιο διογκωμένη στους ελεύθερους συναισθηματικά.  Το θετικό είναι ότι, οι προδιαγραφές στο τώρα τρέχουν αλλά και ότι υπάρχει και η θέληση για κάτι τέτοιο. Άρα, μην αφήσετε τις φερέφωνες καταστάσεις, να σας αποσυντονίσουν και να σας καθυστερήσουν.  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Αντικειμενικά, δεν είστε και πολύ ικανοποιημένοι σε επίπεδο οικονομικό και συναδελφικό, από τον χώρο που εργάζεστε. Αυτήν την εποχή, δεν είναι και εύκολο να κάνετε και μια γενναία αλλαγή, απλά θα πρέπει να αναμένετε να σας έρθουν και οι σωστές ευκαιρίες, για να το τολμήσετε. Μέχρι τότε, διατηρείστε ένα χαμηλό επικοινωνιακό προφίλ και μην δίνετε δικαιώματα για σχόλια.

ΤΟΞΟΤΗΣ : Τάσεις απόδρασης έχετε και αυτό σας κάνει να θέλετε να διακόψετε σχέσεις, που δεν σας αφήνουν απλά να είστε ο εαυτό σας. Αυτό μπορεί να σημαίνει την αλλαγή σε εργασία, την μετοίκηση σε ένα άλλο μέρος ή και να κάνετε, κάποια πιο παλιά ίσως και παιδικά σας όνειρα πραγματικότητα. Σίγουρα τα αστρολογικά σας δίνουν ευκαιρίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Αυτό το διάστημα, και μέχρι να λήξει αυτή η περίεργη και γεμάτη εκπλήξεις εποχή με τις εκλείψεις, εσείς θα πρέπει να μείνετε συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι σε όλα αυτά που έχετε αναλάβει σε προσωπική ζωή, απαιτητικό επάγγελμα και όχι μόνο. Σίγουρα θα ανταμειφθείτε στο τέλος με πολλή αγάπη… και αρκετό χρήμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Τα ‘ ατυχήματα ΄ σε επικοινωνίες και παρεξηγήσεις όλων των ειδών, είναι πιθανά με τον Ποσειδώνα να αναδρομεί από τις – 21 / 06. Όλα τα ζώδια του Αέρα, θα πρέπει να είστε προσεχτικά στο πολλαπλάσιο, καθώς και κάποιες υποθέσεις από το παρελθόν, κυρίως οικογενειακές – οικονομικές θα έρθουν στην επιφάνεια, με διαθέσεις απαιτήσεων.

ΙΧΘΕΙΣ :  Τα νεύρα σας έχουν χτυπήσει κόκκινο με όλη αυτήν την παρατεταμένη ανακατωσούρα, που υπάρχει μέσα στην εργασία σας και με τους συνεργάτες σας, που μάλλον τους έχει πιάσει ήδη το Καλοκαίρι και έχουν τάσεις απόκλισης και  έλλειψη επαγγελματικής πειθαρχίας. Μιλήστε, κάντε τις τροποποιήσεις σας και θα δείτε ότι το τελικό αποτέλεσμα, θα έρθει άμεσα.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα ειδικά για εσάς ή για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο;
Καλέστε στο 875 876 8254 (με χρέωση ΜΟΝΟ 0,75€/1΄, τώρα από όλα τα σταθερά και κινητά) και βρείτε λύσεις και απαντήσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν!

Γιατί οι αληθινές προβλέψεις τώρα πια δεν κοστίζουν.


Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Χαρτομαντεία SFIGGA – Τα μυστικά της Αγάπης

Χαρτομαντεία SFIGGA – Τα μυστικά της Αγάπης

Προβλέψεις για το επόμενο 15ήμερο: Κριός – ΤΟ ΣΠΑΘΙ Αποφασίστε τι θέλετε και δράστε. Αυτήν...
Κινέζικο Ωροσκόπιο – Το σύμπαν συνωμοτεί!

Κινέζικο Ωροσκόπιο – Το σύμπαν συνωμοτεί!

Προβλέψεις για το επόμενο 15ημερο: Άλογο Θα χαρείτε με την έκπληξη που σας επιφυλάσσει κάποιο...
Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Δευτέρα 09/12/2019

Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Δευτέρα 09/12/2019

Ζωδιακές προβλέψεις: ΚΡΙΟΣ : ΤΟ ΑΡΜΑ Δεν είστε εσείς για να δώσετε δεύτερες ευκαιρίες, σε...
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Μάνια Βιτάλη

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Μάνια Βιτάλη
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από τη Λήδα Ελευθερίου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από τη Λήδα Ελευθερίου
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ερμιόνη

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ερμιόνη
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254, 875-876-8550, 875-876-8372, 875-876-8311, 875-876-8026, 875-876-8295 και 875-876-8363 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2019
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project