Συναστρίες Gay Ζευγαριών - Αστρολογικές Προβλέψεις

Συναστρίες Gay Ζευγαριών

Συναστρίες Gay Ζευγαριών

Gay Ζώδια και Σχέσεις

Διαφέρει ένας gay Σκορπιός από έναν straight? Πόσο διαφορετικά αντιδρά ο ετεροφυλόφιλος από έναν ομοφυλόφιλο Ταύρο σε ένα φλερτ? Αναζητά κάτι διαφορετικό ένας straight Αιγόκερως σε μια σχέση από έναν gay και πως προσεγγίζει το αντικείμενο του πόθου του σε κάθε περίπτωση?

Τα βασικά χαρακτηριστικά των ζωδίων παραμένουν αναλλοίωτα, ανεξάρτητα από την σεξουαλική έκφραση του ατόμου. Στη βάση αυτή των δεδομένων μας όμως έρχονται να επιδράσουν κοινωνικοί παράγοντες καθώς και συμπεριφορές που αναπτύχθηκαν με την πάροδο των ετών στις gay κοινότητες.

Οι αστρολογικές συναστρίες διέπονται από μια κατά βάση πολύ απλή αρχή:

Το κάθε ζώδιο ταιριάζει με τα ζώδια που μοιράζονται ένα κοινό στοιχείο (γη, αέρα, φωτιά ή νερό) ενώ οι πιθανότητες να τα πάει καλά με όσους μοιράζονται την ίδια ποιότητα (σταθερό, μεταβλητό ή παρορμητικό) είναι από πολύ περιορισμένες έως μηδαμινές.

Έτσι για παράδειγμα ένας Κριός έχει πολύ καλές προοπτικές με τα ζώδια της φωτιάς (Κριό, Λέοντα και Τοξότη) ενώ δυσαρμονική θα είναι η σχέση του με ζώδια Παρορμητικά σαν και τον ίδιο ( Αιγόκερω, Ζυγό ή Καρκίνο).

Όλοι θα έχετε προσέξει ότι σας ελκύει ασυναίσθητα μια ομάδα ζωδίων, που όλως τυχαίως είναι τα ζώδια που συνδέονται με το ίδιο κοινό στοιχείο με σας, ενώ αντίθετα, κάποια άτομα που ανήκουν σε άλλες ομάδες ζωδίων δεν μπορείτε να τα ανεχθείτε ούτε καν στον περίγυρο σας. Η αστρολογική συναστρία προσβλέπει στο να σας γλιτώσει από τον κόπο και την ταλαιπωρία ενός κακού αστρολογικού συνδυασμού, που μπορεί να σας κάνει την ζωή κόλαση.

Βέβαια ο Ήλιος σας στον γενέθλιο χάρτη είναι μόνο ένας από τους παράγοντες που παίζει σημαντικό ρόλο στον καθορισμό μιας ευνοϊκής ή μη συναστρίας. Ρόλο παίζει και η Σελήνη, ο Ανατέλλων Ήλιος σας ή Ωροσκόπος καθώς και οι Δώδεκα Οίκοι. Και εάν στα αστρολογικά δεδομένα προστεθούν και τα κοινωνικά δεδομένα, όπως είναι η ηλικία, η ανατροφή, η μόρφωση, η καριέρα, τα κοινά ή μη βιώματα, εύκολα γίνεται κατανοητό ότι μια φαινομενικά «αδύναμη» συναστρία μπορεί να λειτουργήσει τελικά σε μια σχέση.

Επειδή όμως δεν είναι δυνατόν να παρουσιαστούν οι άπειροι πιθανοί συνδυασμοί, σας προσφέρουμε έναν απλό και εύχρηστο οδηγό για την επιβίωση σας στον σκληρό και ανταγωνιστικό κόσμο των gay.

Φοίβος σε συνεργασία με την Αλίντα Κανάκη

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τετάρτη 28/07/2021

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Τετάρτη 28/07/2021

Ζωδιακές προβλέψεις:   Κριός Έχετε βάλει στο μυαλό σας, ένα σχέδιο για το πώς θα...
Ωροσκόπιο – Παλιές γνωριμίες θα γίνουν ιστορίες αγάπης… λίαν συντόμως!

Ωροσκόπιο – Παλιές γνωριμίες θα γίνουν ιστορίες αγάπης… λίαν συντόμως!

Προβλέψεις για το επόμενο 20ήμερο:   Κριός Δεν αξίζει να χάνετε τον χρόνο σας, με...
Χαρτομαντεία KISMET – Επανανενώσεις ζευγαριών και νέοι έρωτες

Χαρτομαντεία KISMET – Επανανενώσεις ζευγαριών και νέοι έρωτες

Προβλέψεις για το επόμενο 20ήμερο: Κριός : Ο μελαχρινός Άντρας Αποκτήστε και πάλι την αυτοπεποίθηση...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • ωροσκοπιο

  ωροσκοπιο
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2021
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project