24-30/01/2022 Εβδομαδιαίες προβλέψεις Αισθηματικά & Επαγγελματικά - Αστρολογικές Προβλέψεις

24-30/01/2022 Εβδομαδιαίες προβλέψεις Αισθηματικά & Επαγγελματικά

24-30/01/2022 Εβδομαδιαίες προβλέψεις Αισθηματικά & Επαγγελματικά

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός

Υπέροχες οι επόμενες εβδομάδες, όπου και πολλές από τις δυσκολίες της καθημερινότητας σας, θα τις ξεπεράσετε. Είστε το ζώδιο που κρατάει τις αισθηματικές επανασυνδέσεις στην κορυφή.

 

Ταύρος

Υπάρχει μέσα στο μυαλό και την καρδιά σας, μια μόνιμη αγωνία και αναταραχή για το μέλλον – πορεία του δεσμού σας. Αυτό θα πρέπει να το συζητήσετε με το ταίρι σας.

 

Δίδυμοι

Θα χρειαστεί να μιλήσετε περισσότερο με τον άνθρωπο σας, που δείχνει ότι κάτι σοβαρό τον απασχολεί. Δεν είναι κάτι που αφορά άμεσα την σχέση σας, αλλά η συμβουλή σας είναι πολύτιμη.

Καρκίνος

Αντιλαμβάνεστε την θετική διάθεση κάποιου από τον φιλικό κύκλο σας, αλλά ταυτόχρονα ξέρετε ότι το εν λόγω άτομο έχει και τρίτες δεσμεύσεις. Καλύτερα πάρτε αποστάσεις.

 

Λέων

Δεν πρέπει να σας νοιάζει το παρόν του πρώην σας. Άλλωστε εσείς έχετε κάνει μεγάλα άλματα στην ζωή σας, και σίγουρα δεν έχετε σκοπό να επανασυνδεθείτε μαζί του.

 

Παρθένος

Υπάρχουν σοβαρά θέματα μέσα στην οικογένεια αλλά στα επαγγελματικά του άτομο, που σας ενδιαφέρει αισθηματικά… και αυτός είναι και ο αληθινός λόγος που ακόμη δεν έχει κάνει κάποια κίνηση ακόμη.

Ζυγός

Θετικότατες οι ειδήσεις στα οικονομικά σας, όπου και θα σας βοηθήσουν πρακτικά για να λύσετε προβλήματα ετών. Σίγουρα και η προσωπική σας ζωή, θα βελτιωθεί.

 

Σκορπιός

Πολλές οι φρέσκιες γνωριμίες που έχουν έρθει στο μονοπάτι σας, και που σίγουρα σας έχουν ανεβάσει την διάθεση. Προσοχή λοιπόν στις επικοινωνίες και στις επόμενες σας προτάσεις.

 

Τοξότης

Είναι μια εποχή, που πρέπει να ενεργοποιηθείτε, αν τελικά θέλετε να δείτε μεγάλες αλλαγές στον τρόπο που ζείτε. Κάτι ανάλογο θέλει και το συντροφικό σας έτερο.

 

Αιγόκερως

Έχετε κουραστεί πολύ και σίγουρα χρειάζεστε άμεσα ένα διάλλειμα. Εσείς που είστε ελεύθεροι σχέσεων, μπορείτε φέτος να κάνετε πολλά περισσότερα για τον εαυτό σας.

 

Υδροχόος

Από τις αρχές του ζωδιακού νέου μήνα -20/02, θα λάβετε προσκλήσεις από μια πρόσφατη σας αισθηματική ιστορία, που θα σας παραξενέψουν. Εσείς να είστε επιφυλακτικοί.

 

Ιχθείς

Οι παρέες και τα περιβάλλοντα του συντρόφου σας, μάλλον δεν είναι της δικής σας φιλοσοφίας. Αυτό είναι και κάτι που προσεχώς θα πρέπει να σας κάνει πιο εγκρατείς στον λόγο σας.

 

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

21/05 Εποχή Διδύμων και οι επικοινωνίες θα ανθίσουν

Μέσα στις προσεχείς ώρες ο Ήλιος θα αφήσει τον Ταύρο και θα περάσει στους αέρινους...
Χαρτομαντεία SIBYLLA – Η μοίρα θα φέρει κοντά τους πρώην συντρόφους

Χαρτομαντεία SIBYLLA – Η μοίρα θα φέρει κοντά τους πρώην συντρόφους

Προβλέψεις για τις προσεχείς 5 εβδομάδες:   Κριός ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ Όλα αυτά που έχετε καταφέρει...

25/05/2022 Άρης στον Κριό και οι στόχοι θα υλοποιηθούν!

Ο Άρης θα περάσει στην πύρινη ζώνη του Κριού από τις 25/05 και μέχρι τις...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,82€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2022
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project