29/11-05/12/2021 Εβδομαδιαίες προβλέψεις Αισθηματικά & Επαγγελματικά - Αστρολογικές Προβλέψεις

29/11-05/12/2021 Εβδομαδιαίες προβλέψεις Αισθηματικά & Επαγγελματικά

29/11-05/12/2021 Εβδομαδιαίες προβλέψεις Αισθηματικά & Επαγγελματικά

Αλλαγή του μήνα και οι ανθρώπινες σχέσεις θα γίνουν πιο θετικές. Φιλίες, συνεργασίες αλλά και αισθηματικές ιστορίες θα έρθουν στην ισορροπία.

Για όλους:

Κριός

Μέσα από την ερωτική του αλήθεια θέλει να σας μιλήσει ο άνθρωπος που μάλλον τόσο καιρό, έχει παιδέψει την καρδιά και το μυαλό σας. Είστε από τα τυχερά ζώδια που εντός του νέου μήνα αυτού θα έχετε προτάσεις μέχρι και για συγκατοίκηση / γάμο.

 

Ταύρος

Κάποιος έχει εντυπωσιαστεί από την έντονη σας προσωπικότητα και σίγουρα θέλει να σας γνωρίσει από κοντά και πιο βαθιά. Μπορεί να είναι κάποιος φίλος ή και κάποιος συνεργάτης σας. Επίσης, ένα παλιό σας οικογενειακό θέμα, λήγει θετικά.

 

Δίδυμοι

Πιθανόν και κάποιος παλιός σας ερωτικός γνώριμος, να κάνει την έμμεση εμφάνιση του, αυτόν τον καιρό στην καθημερινότητα σας. Δεν θα είναι φιλική η προσέγγιση του, παρά μόνο μια ξεκάθαρη πρόταση, για το τι θέλει από εσάς τώρα.

Καρκίνος

Επείγει να κάνετε κάποιες σημαντικές αλλαγές μέσα στην καθημερινότητα σας, καθώς το άτομο που έχετε βάλει καιρό τώρα στην καρδιά σας, δεν είναι ακόμη έτοιμο να ανταποκριθεί, σε όλα αυτά που δικαίως ζητάτε. Από το πρώτο 15μερο του μήνα, αυτό σίγουρα θα αλλάξει.

 

Λέων

Δεν θα κάνετε ακόμη κάποια τολμηρή επικοινωνία με το παρελθόν σας, καθώς έχετε μάθει ότι οι εκεί συνθήκες δεν είναι και οι καλύτερες. Πιθανόν και να έχετε μια τυχαία συνάντηση, μέσα στην καινούργια εβδομάδα, που θα σας λύσει και πολλές απορίες.

 

Παρθένος

Μπορεί να σας έχει πιάσει η αυστηρότητα σας, αυτό το χρονικό διάστημα, αλλά είναι μόνο για να προστατέψετε, όλα αυτά που έχετε δημιουργήσει αλλά και θέλετε να εξελίξετε, σε προσωπική και επαγγελματική ζωή.

Ζυγός

Οι εποχές αλλάζουν και εσείς θα πρέπει να είστε πιο προσεχτικοί, σε αυτά που συμβαίνουν μέσα στην σχέση σας. Οι αποφάσεις οι επαγγελματικές και οι οικογενειακές που έχει πάρει ο σύντροφος σας, σίγουρα θα σας ικανοποιήσουν απόλυτα.

 

Σκορπιός

Ο πρώην σας, ή αυτός που τώρα έχετε αγαπήσει και δεν είστε μαζί…θα σας πλησιάσει μέσα στην επόμενη εβδομάδα, και θα θελήσει να ξεκαθαρίσει μια και για πάντα τις προθέσεις του, γύρω από όλα αυτά που ζητάει από εσάς!

 

Τοξότης

Δεν έχετε σκοπό να συνεχίσετε να ταλαιπωρείτε τον εαυτό σας, και τους γύρω σας για χάρη κάποιου, που μάλλον δεν έχει καταλάβει, ότι θέλετε κάτι σοβαρό από αυτόν. Οι μέρες θα σας φέρουν και πιο κοντά σε μια επαγγελματική σας επιτυχία.

Αιγόκερως

Δεν είναι χωρισμός αυτό που ζείτε. Είναι μόνο κρίση επικοινωνιακή με τον άνθρωπο που αγαπάτε. Δεν χρειάζεται να περάσετε στην αισθηματική αντεπίθεση, απλά περιμένετε και τα αποτελέσματα σίγουρα θα έρθουν από την άλλη πλευρά.

 

Υδροχόος

Μόνο ευχαριστημένος είναι αυτός που σας αγαπάει, από την παρουσία και την προσφορά αγάπης που του δίνετε. Με τα οικονομικά σας να πηγαίνουν πολύ καλύτερα, από τις ερχόμενες εβδομάδες, θα σκεφτείτε μέχρι και να πάτε πιο κάτω σε κάτι πιο σοβαρό.

 

Ιχθείς

Στο τέλος όλα θα πάνε καλά. Σίγουρα περνάτε μια ιδιαίτερα δύσκολη εποχή, με τα αισθηματικά σας, είτε είστε μόνοι είτε μέσα σε σχέση, αλλά από την Νέα Σελήνη προσεχώς και μετά, οι προσωπικές και οι πρακτικές ισορροπίες θα επανέλθουν.

 

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

ΖΩΔΙΑ Εβδομαδιαίες προβλέψεις 15-21/08/2022 Αισθηματικά & Επαγγελματικά

ΖΩΔΙΑ Εβδομαδιαίες προβλέψεις 15-21/08/2022 Αισθηματικά & Επαγγελματικά

Τα μέσα του Αυγούστου φέρνουν μόνο θετικές εξελίξεις σε εργασία, αγάπη και σχέσεις! Κριός Όλα...
Ωροσκόπιο Δεσμών – Το δεύτερο 15ήμερο Αυγούστου φέρνει εκπλήξεις

Ωροσκόπιο Δεσμών – Το δεύτερο 15ήμερο Αυγούστου φέρνει εκπλήξεις

Προβλέψεις για όλα και όλους: Κριός Οι δεσμεύσεις είναι κοντά σας! Θα έχετε πολλές επιστροφές...
ΖΩΔΙΑ 13+14/08/2022 Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο επικοινωνίες και επισκέψεις

ΖΩΔΙΑ 13+14/08/2022 Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο επικοινωνίες και επισκέψεις

Μια εξαιρετική εποχή που θα φέρει πολλές και σημαντικές εκπλήξεις σε σχέσεις, φιλίες αλλά και...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,82€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,74E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2022
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project