Αστρολογία Σχέσεων – Η αληθινή αγάπη θα ενώσει το παρελθόν με το παρόν! - Αστρολογικές Προβλέψεις

Αστρολογία Σχέσεων – Η αληθινή αγάπη θα ενώσει το παρελθόν με το παρόν!

Αστρολογία Σχέσεων – Η αληθινή αγάπη θα ενώσει το παρελθόν με το παρόν!

Μέχρι το τέλος του Νοεμβρίου…μέσα στην εποχή του Τοξότη και κάτω από αυτόν τον δυναμικό αστρολογικό ουρανό πολλά θα έχουν αλλάξει στις αισθηματικές – ανθρώπινες σχέσεις.

Πιο αναλυτικά:

 

Κριός

Μην απογοητεύεστε από τους άλλους, όταν δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας. Αυτό συμβαίνει συχνά, άρα να είστε πιο επιλεκτικοί στις επιλογές σας.

Ερωτική Τύχη: 10/10

 

Ταύρος

Δεν θα πρέπει πια να σας αφορά το παρελθόν, από την στιγμή που οι παρούσες σας συνθήκες, δεν επιτρέπουν αλλαγές. Χρήμα και φήμη από το τέλος του Νοεμβρίου!

Ερωτική Τύχη: 8/10

 

Δίδυμοι

Το συντροφικό σας έτερο, παίζει σημαντικό ρόλο για εσάς και την πορεία σας. Μέσα στις τελευταίες εβδομάδες του έτους, θα σας κάνει ένα σημαντικό δώρο.

Ερωτική Τύχη: 10/10

Καρκίνος

Προκαταβολικά έχετε απορρίψει κάποιον που σας πολιορκεί, καθώς γνωρίζετε ήδη για το έντονο του παρελθόν! Ίσως και να πράττετε εν τέλει σωστά!

Ερωτική Τύχη: 9/10

 

Λέων

Πολλές και σημαντικές οι ευκαιρίες – λύσεις που θα διασταυρώσουν το μονοπάτι σας, και που θα σας κάνουν… να δείτε τα πάντα με μια πιο ώριμη ματιά.

Ερωτική Τύχη: 10/10

 

Παρθένος

Σκιές και εμμονές έχουν μείνει μέσα στο μυαλό σας, και αυτός είναι ο κύριος λόγος που δεν μπορείτε να δεχτείτε κάτι νέο στην ζωή σας. Μια νέα γνωριμία πάντως πλησιάζει.

Ερωτική Τύχη: 8/10

Ζυγός

Δεν χρειάζεται στον νέο σας σύντροφο, να δώσετε πλήρη αναφορά για το παρελθόν σας. Αυτό ανήκει σε εσάς. Δώστε μια νέα πνοή στο παρόν και στο μέλλον σας.

Ερωτική Τύχη: 10/10

 

Σκορπιός

Εσείς είστε από τους πιο κουρασμένους στην αγάπη και γενικότερα τις σχέσεις. Με τον άνθρωπο σας, τα πράματα θα καλυτερέψουν! Ίσως και ένα μικρό διάλειμμα μέσα στις προσεχείς γιορτές να σας αποσυμπίεζε.

Ερωτική Τύχη: 9/10

 

Τοξότης

Ματιές και λόγια από κάποιον φίλο σας, έχουν βάλει το μυαλό σας σε σκέψεις ρομαντικές. Μέσα στο επόμενο Σαββατοκύριακο 27+28/12 έρχονται εκπλήξεις.

Ερωτική Τύχη: 10/10

Αιγόκερως

Μια παλιά σας αισθηματική περιπέτεια, θα κάνει την έντονη της επικοινωνιακή εμφάνιση τις προσεχείς ημέρες. Εσείς μην κάνετε πάλι κάτι λάθος.

Ερωτική Τύχη: 9/10

 

Υδροχόος

Όλη η επόμενη εβδομάδα, θα είναι γεμάτη από δουλειά και υποχρεώσεις. Εσείς που είστε μέσα σε σοβαρές σχέσεις, περί τις αρχές Δεκεμβρίου θα έχετε μια έκπληξη από το ταίρι σας.

Ερωτική Τύχη: 10/10

 

Ιχθείς

Το πρόγραμμα σας είναι φορτωμένο και αυτό έχει αρχίσει και αδικεί την σχέση σας. Είναι το πιο σωστό χρονικό σημείο για να βρείτε την μεταξύ σας ισορροπία.

Ερωτική Τύχη: 9/10

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Χαρτομαντεία KISMET – Μια αγάπη σταθμός από το παρελθόν….επιστρέφει

Χαρτομαντεία KISMET – Μια αγάπη σταθμός από το παρελθόν….επιστρέφει

Προβλέψεις για το επόμενο 2μηνο: Κριός Το Λουλούδι Δεν χρειάζεται να συμφωνήσετε με κάτι που...
24-30/01/2022 Εβδομαδιαίες προβλέψεις Αισθηματικά & Επαγγελματικά

24-30/01/2022 Εβδομαδιαίες προβλέψεις Αισθηματικά & Επαγγελματικά

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια: Κριός Υπέροχες οι επόμενες εβδομάδες, όπου και πολλές από τις...
Οι κάρτες των ζωδιακών Δεκανών προβλέπουν για τον Φεβρουάριο

Οι κάρτες των ζωδιακών Δεκανών προβλέπουν για τον Φεβρουάριο

Μηνιαίες προβλέψεις:   Κριός Ο ΤΡΟΧΟΣ Είστε από τα πιο τυχερά ζώδια αυτής της εποχής...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2022
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project