Δεκέμβριος ΄21 – Οικονομικά/Εργασία/Τύχη - Αστρολογικές Προβλέψεις

Δεκέμβριος ΄21 – Οικονομικά/Εργασία/Τύχη

Δεκέμβριος ΄21 – Οικονομικά/Εργασία/Τύχη

Με τον Ερμή να μπαίνει προσεχώς στον Τοξότη, το μόνο σίγουρο είναι ότι αισθηματικά αλλά και οικονομικά/εργασιακά ζητήματα, θα βρουν τις μόνιμες τους λύσεις!

Πιο αναλυτικά:

 

Κριός

Απολαύστε αυτήν την καλή εποχή, όπου και θα πρέπει να κινηθείτε πιο αποφασιστικά, για την σχέση σας, την γενικότερη οικογένεια σας αλλά και την δουλειά σας. Θα σας έρθουν προτάσεις, που θα είναι απόλυτα συμβατές με αυτά που έχετε κατά νου!

 

Ταύρος

Δεν μπορείτε εύκολα πλέον να εμπιστευτείτε, κανέναν. Είναι όλα αυτά που έχετε βιώσει σε παρελθόντες χρόνους και τώρα σας πιέζουν σε κάθε επόμενη σας δράση. Από το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου θα προκύψουν κάποια χρήματα από εκεί που δεν το περιμένετε.

 

Δίδυμοι

Με τα αστρολογικά να σας δίνουν μόνο θετικές νότες, στην καθημερινότητα σας, εσείς θα μπορέσετε σχετικά εύκολα να ξανα-ερωτευτείτε. Σε επόμενο τόνο, στην εργασία σας θα έρθουν φήμη και προαγωγή.

Καρκίνος

Τα οικονομικά σας είναι σε άνοδο, και αυτό θα σας ενισχύσει σε όλα αυτά τα σχέδια που έχετε στο μυαλό σας… και φυσικά με την βοήθεια του συντρόφου σας. Μερικοί ίσως και να σκεφτούν να μετοικήσουν ή και ακόμη να φύγουν στο εξωτερικό για κάτι [πολύ καλύτερο.

 

Λέων

Εσείς που ακόμη βιώνετε μοναξιά, θα χρειαστεί να διευρύνετε τον κύκλο σας και να μπορέσετε να ξεχωρίσετε ποιος αξίζει να είναι κοντά σας, και ποιος τελικές όχι. Στα οικονομικά σας, θα βρείτε λύσεις που θα σας κάνουν να λήξετε προβλήματα του παρελθόντος.

 

Παρθένος

Οι δυναμικές του ζωδίου σας, αυτήν την εποχή είναι τεράστιες…και θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε. Κάποια χρήματα που αναμένετε θα έρθουν. Προτάσεις από νέους συνεργάτες σας πλησιάζουν και σας τραβούν την προσοχή.

Ζυγός

Οι φίλοι σας έχουν μόνο καλά νέα για εσάς. Το πρόσωπο που έχετε βάλει στο ερωτικό σας στόχαστρο, χρειάζεται να το προσεγγίσετε μόνοι σας πια. Μια μεγάλη πόρτα θα σας ανοίξει στα εργασιακά – οικονομικά σας, που θα σας αλλάξει μόνιμα τον τρόπο της καθημερινότητας σας.

 

Σκορπιός

Υπάρχει μια γενικότερη δύσκολη – ανταγωνιστική ατμόσφαιρα μέσα στην εργασία σας, και πιθανόν και κάποια σχόλια να πέσουν στην αντίληψη σας. Μην δώσετε σημασία, εσείς ξέρετε πως πρέπει να κινηθείτε και χωρίς περιττά λόγια.

 

Τοξότης

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα χρειαστεί να μιλήσετε με τον άνθρωπο σας για όλα αυτά, που έχουν μείνει σε εκκρεμότητα από το προηγούμενο διάστημα. Επίσης, η δουλειά σας είναι απαιτητική αυτό το διάστημα, άρα θα πρέπει να δώσετε περισσότερη προσοχή και χρόνο.

Αιγόκερως

Όσα έχετε ακούσει για τον πρώην σας, ξεχάστε τα. Χρειάζεται να βρείτε λύσεις που θα σας φέρουν σε μια επικοινωνία αλλά και μελλοντική διαπραγμάτευση. Μέσα στα οικονομικά του σπιτιού σας, έρχονται βοήθειες από εκεί που ούτε καν φαντάζεστε.

Εύνοια αν έχετε σχέση με γεννημένο του 2ου δεκαημέρου

 

Υδροχόος

Ξέρετε ότι υπάρχουν κάποια τρίτα πρόσωπα, που ενοχλούν – καθυστερούν το ταίρι σας, από το να αναλάβει πρωτοβουλίες για εσάς. Μην εμπλακείτε όμως. Δώστε αυτήν την καλή εποχή χρόνο στις εργασίες σας, που έχουν ανοδική τάση.

Εύνοια αν έχετε σχέση με γεννημένο του 1ου δεκαημέρου

 

Ιχθείς

Αυτό το νέο διάστημα, θα έχει πολλές εκπλήξεις για εσάς! Από τα παλιά θα έχετε μαντάτα, που θα μιλούν για άμεση επανασύνδεση. Ακόμη και στην δουλειά σας, έρχονται ειδήσεις που θα δικαιώνουν τον κόπο και τις δράσεις σας.

Εύνοια αν έχετε σχέση με γεννημένο του 2ου δεκαημέρου

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Χαρτομαντεία KISMET – Μια αγάπη σταθμός από το παρελθόν….επιστρέφει

Χαρτομαντεία KISMET – Μια αγάπη σταθμός από το παρελθόν….επιστρέφει

Προβλέψεις για το επόμενο 2μηνο: Κριός Το Λουλούδι Δεν χρειάζεται να συμφωνήσετε με κάτι που...
24-30/01/2022 Εβδομαδιαίες προβλέψεις Αισθηματικά & Επαγγελματικά

24-30/01/2022 Εβδομαδιαίες προβλέψεις Αισθηματικά & Επαγγελματικά

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια: Κριός Υπέροχες οι επόμενες εβδομάδες, όπου και πολλές από τις...
Οι κάρτες των ζωδιακών Δεκανών προβλέπουν για τον Φεβρουάριο

Οι κάρτες των ζωδιακών Δεκανών προβλέπουν για τον Φεβρουάριο

Μηνιαίες προβλέψεις:   Κριός Ο ΤΡΟΧΟΣ Είστε από τα πιο τυχερά ζώδια αυτής της εποχής...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2022
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project