Η τράπουλα της Κατίνας – Προβλέψεις για τον Δεκέμβριο που φέρνει επανασυνδέσεις και πλούτο - Αστρολογικές Προβλέψεις

Η τράπουλα της Κατίνας – Προβλέψεις για τον Δεκέμβριο που φέρνει επανασυνδέσεις και πλούτο

Η τράπουλα της Κατίνας – Προβλέψεις για τον Δεκέμβριο που φέρνει επανασυνδέσεις και πλούτο

Για όλα και όλους;

Κριός Η Καμήλα

Αυτό που έχετε καταφέρει είναι μεγαλειώδες πια. Το παρελθόν σας έχει σβηστεί πια από την καρδιά σας και το μόνο που σας χρειάζεται είναι η καλή σας παρέα, που θα σας φτιάξει την ψυχολογία. Οι νέοι έρωτες πλησιάζουν.

 

Ταύρος Ζάρα – Το λευκό Άλογο του Διαμαντιού

Οι καταστάσεις που υπάρχουν μέσα στην δική σας την ζωή, είναι μπλεγμένες και αυτό σίγουρα είναι ένα μεγάλο στοπ, για τον άνθρωπο που σας έχει ερωτευτεί. Οι εξελίξεις όμως θα σας χαροποιήσουν.

 

Δίδυμοι Το Αστέρι

Οι σκέψεις σας είναι ομολογουμένως μπερδεμένες με όλα αυτά που συμβαίνουν στην σχέση και στην οικογένεια σας γενικότερα. Οι τρίτοι δεν είναι όμως και οι πιο κατάλληλοι, για να σας συμβουλέψουν.

Καρκίνος Σελάνα – Το Τζάν του Εβένου

Σας έχει πιάσει ερωτική τεμπελιά. Δεν το παλεύετε άλλο με τον άνθρωπο σας, και η σχέση έχει μείνει στον αέρα και στην τύχη της. Αυτό σίγουρα δεν θα βοηθήσει την εξέλιξη της. Ωστόσο, οι λύσεις θα κάνουν την εμφάνιση τους.

 

Λέων Ο Δρόμος

Δεν χρειάζεται να ανέχεστε κανέναν, μόνο και μόνο επειδή περνάτε μια περίοδος δύσκολη. Υπάρχουν λύσεις και θα κάνουν την εμφάνιση τους, από τια αρχές του Δεκεμβρίου σίγουρα.

 

Παρθένος Η Καρδιά

Χρήματα θα πέσουν στα χέρια σας και θα καταφέρετε πολλά από τα προβλήματα που σας κόβουν την φόρα, να τα ξεπεράσετε. Μετά θα έχει σειρά και η προσωπική σας σχέση.

Ζυγός Η Παιδούλα

Το πρόσωπο που έχετε ερωτευτεί, θα αποφασίσει επιτέλους να σας μιλήσει και να βρει τους τρόπους που θα σας ενώσουν. Τα παλιά του προβλήματα από τον νέο μήνα του Αιγόκερω …θα υποχωρήσουν.

 

Σκορπιός Η Μπρατσέρα

Υπάρχει μια εσώτερη σας αναστάτωση καθώς το ταίρι σας, δείχνει τον τελευταίο καιρό, ότι χρειάζεται χώρο και χρόνο. Δώστε του τον και θα δείτε ότι όλα μπορούν τελικά να γίνουν και καλύτερα.

 

Τοξότης Αριμάν – Τα Τζάν του Ρουμπινιού

Συμβαίνουν μόνο ευχάριστα γεγονότα, στην ζωή σας και αυτό έχει ανεβάσει κατά πολύ την διάθεση σας. Τώρα έχει έρθει και η ώρα για να ψάξετε παραπάνω την προσωπική σας καθημερινότητα.

Αιγόκερως Το Γράμμα

Δεν είστε φίλοι με τον πρώην σας, ούτε και μπορείτε να γίνετε. Δεν έχετε λοιπόν κανέναν λόγο, να μιλάτε για το παρελθόν του το ερωτικό και το τι μπορεί να είχε συμβεί στο τότε.

 

Υδροχόος Το Ψάρι

Μάλλον είστε λίγο εκνευρισμένοι με τις συμπεριφορές του ατόμου που θέλετε. Το μόνο που πραγματικά μπορείτε να κάνετε είναι να απομακρυνθείτε για να δείτε τις όποιες αντιδράσεις.

 

Ιχθείς Αράλ – Ο Πασάς του Σμαραγδιού

Οι φίλοι σας έχουν αυτές τις ημέρες, να σας φέρουν κάποιες ειδήσεις για το πρόσωπο που σας αφορά. Από το τέλος του μήνα και μετά, θα έχετε και κάποιες πιο ιδιαίτερες επικοινωνιακές επαφές μαζί του.

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Χαρτομαντεία KISMET – Μια αγάπη σταθμός από το παρελθόν….επιστρέφει

Χαρτομαντεία KISMET – Μια αγάπη σταθμός από το παρελθόν….επιστρέφει

Προβλέψεις για το επόμενο 2μηνο: Κριός Το Λουλούδι Δεν χρειάζεται να συμφωνήσετε με κάτι που...
24-30/01/2022 Εβδομαδιαίες προβλέψεις Αισθηματικά & Επαγγελματικά

24-30/01/2022 Εβδομαδιαίες προβλέψεις Αισθηματικά & Επαγγελματικά

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια: Κριός Υπέροχες οι επόμενες εβδομάδες, όπου και πολλές από τις...
Οι κάρτες των ζωδιακών Δεκανών προβλέπουν για τον Φεβρουάριο

Οι κάρτες των ζωδιακών Δεκανών προβλέπουν για τον Φεβρουάριο

Μηνιαίες προβλέψεις:   Κριός Ο ΤΡΟΧΟΣ Είστε από τα πιο τυχερά ζώδια αυτής της εποχής...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2022
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project