Οι Αστρολογικές Προβλέψεις για Δευτέρα 10-06-2019 για όλα τα ζώδια - Αστρολογικές Προβλέψεις

Οι Αστρολογικές Προβλέψεις για Δευτέρα 10-06-2019 για όλα τα ζώδια

Οι Αστρολογικές Προβλέψεις για Δευτέρα 10-06-2019 για όλα τα ζώδια
Έχετε ερωτήσεις; Ζητήστε απαντήσεις και διώξτε την ανασφάλεια!
Για έγκυρες Αστρολογικές Προβλέψεις τηλεφωνήστε τώρα στο 9011 400 633, δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο.

ΚΡΙΟΣ : Ακόμη και στην αγάπη, έχετε μια παραπάνω αυστηρότητα αυτήν την εποχή. Μπορεί να έχετε περάσει στο παρελθόν από διάφορες δυσκολίες, αλλά στο τώρα ξέρετε τι θέλετε και κάπως έτσι και θα κινηθείτε. Είστε τα ζώδια που πάντα δένουν το συναίσθημα μαζί με το πρακτικό κομμάτι της σχέσης. Κάπως έτσι είναι και τα πράματα πιο ασφαλή!

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΤΑΥΡΟΣ : Η προσφάτως  ερωτική απογοήτευση που έχετε περάσει, αντανακλάται ακόμη στις τωρινές σας συμπεριφορές.  Δεν χρειάζεται να αναμετριέστε λεκτικά με όποιον σας πλησιάζει. Μπορεί να υπάρχει μέσα σας ένα βαθύ τραύμα, απλά να έχετε στο μυαλό σας, ότι δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο, και ότι η αγάπη δεν έχει συμβόλαιο με την μονιμότητα!

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΔΙΔΥΜΟΙ : Οι συναισθηματικές – παρελθοντικές αποσκευές – βάρη – απωθημένα των άλλων, δεν θα πρέπει να σας αφορούν. Αυτό στην νέα ερωτική προσπάθεια που κάνετε τώρα, θα πρέπει να το έχετε πάντα κατά νου.  Εσείς που θέλετε να φύγετε άμεσα για διακοπές και χαλάρωση, ίσως και να πρέπει να καθυστερήσετε καθώς ένα οικογενειακό σας πρόσωπο, κάτι θα χρειαστεί.

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Το υποκειμενικό και το  αντικειμενικό μέσα στους ερωτικούς  δεσμούς, σίγουρα δεν υπάρχει. Υπάρχει  όμως η οξεία αντίληψη που έχετε για το τι είναι ο καθείς, που σας πλησιάζει. Οι εν σχέση που έχουν τσακωθεί αυτό το διάστημα, καλό θα ήταν τώρα που ο ήλιος ακόμη βοηθάει μέσα από τον οίκο του Δίδυμου, να βρουν τους τρόπους της επαναπροσέγγισης.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΛΕΩΝ :  Είστε κοντά στο να εκπληρώσετε όλους τους επαγγελματικούς και οικονομικούς σας στόχους και αυτό, ήδη σας κάνει να σκέφτεστε ότι μπορείτε να ρίξετε τους ρυθμούς σας και να ασχοληθείτε πιο εντατικά, με την ερωτική σας ζωή, που μάλλον έχετε παντελώς ξεχάσει ότι υπάρχει. Κάποιοι από το ζώδιο σας, ίσως και να βρουν ευκαιρία να επανενωθούν με κάποιον πρώην τους.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Στην δική σας την περίπτωση στον ερωτικό σας τομέα, αυτές τις ημέρες όλα να τα περιμένετε. Από μια απότομη αλλαγή, μέχρι και έναν νέο έρωτα ή και μια αποκάλυψη από το παρελθόν σας. Εσείς θα πρέπει σίγουρα και από την δική σας την μεριά να δείτε τι  θα ήταν το πιο ιδανικό για τα δεδομένα σας. Αρκετά ούτως ή άλλως έχετε θυσιάσει για τους άλλους.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΖΥΓΟΣ :  Δεν είστε αναγκασμένοι να αγαπάτε κανέναν. Αν κάποιον τον θέλετε, αυτό είναι και κάτι που εκπορεύεται μέσα από τα αληθινά συναισθήματα, που έχετε ο ένας για τον άλλον. Δεδομένων των εκλείψεων που πλησιάζουν, αν έχετε κάτι να πείτε,  μάλλον θα πρέπει να το πείτε τώρα και χωρίς να φοβάστε, τι θα σας έρθει σαν απάντηση.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΣΚΟΡΠΙΟΣ :  Αν παραμείνετε εστιασμένοι σε όλα αυτά που προσπαθείτε μέσα στην εργασία σας, το μόνο αναμενόμενο είναι ότι μέχρι τα τέλη του Ιουνίου, θα έχετε χρήμα και ανέσεις, που θα σας προσφέρουν ένα υπέροχο Καλοκαίρι. Μερικοί ίσως και να βρουν έναν νέο σύντροφο, μέσα από αυτήν την επαγγελματική τους κινητικότητα.

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΤΟΞΟΤΗΣ : Από τα μέσα του Ιουνίου, για το δικό σας το ζώδιο σηματοδοτείτε μια νέα εποχή, που θα σας βοηθήσει να ανοίξετε νέους κύκλους στην ζωή σας,  σε επαγγελματικά και αισθηματικά θέματα. Οι δύσκολες συμπεριφορές έχουν περάσει στο παρελθόν, και το μόνο που έχει μείνει η γνώση για το πώς να καλυτερεύσετε την καθημερινότητα σας.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Η ζωή σας έχει ρουτίνα, βαρεμάρα και άτομα που δεν έχουν σε τίποτα να σας εκπλήξουν πια. Με τον ανάδρομο Πλούτωνα, να δίνει την εύνοια του, σε όλα τα γήινα ζώδια εσείς θα βρεθείτε σε μια καλύτερη ψυχολογία, που όλα αυτά που σας βαραίνουν θα τα αποτινάξετε από πάνω σας. Άρα βρείτε κάποια νέα ενδιαφέροντα και πρόσωπα, που μπορούν να σας πάνε σε ένα άλλο επίπεδο.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  Οι δύσκολες καταστάσεις και οι προβληματικές συναδελφικές συμπεριφορές, δεν έχουν κανένα μέλλον όταν συναντούν την δική σας την έντονη προσωπικότητα.  Είστε από τα πιο συγκροτημένα ζώδια σε όλα τα ζητήματα που αφορούν την εργασία σας, και σίγουρα όλα και όλοι… θα μπουν στην θέση τους.

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΙΧΘΕΙΣ :  Υπάρχει ένα συναισθηματικό κενό μέσα σας και μάλλον αυτό προέρχεται από το γεγονός, ότι επί μήνες ίσως και χρόνια είστε μόνοι σας.  Μπορεί να έχετε πάρει σκληρά μαθήματα πάνω στις σχέσεις και την αγάπη, αλλά στο μέλλον, όλο αυτό θα αποδειχθεί σίγουρα πολύτιμο. Από την τελευταία εβδομάδα του Διδύμου και μετά…νέες ερωτικές ευκαιρίες θα έρθουν στους δρόμους σας  

Εύνοια Ζωδίου: ++

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα ειδικά για εσάς ή για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο;
Καλέστε στο 875 876 8254 (με χρέωση ΜΟΝΟ 0,75€/1΄, τώρα από όλα τα σταθερά και κινητά) και βρείτε λύσεις και απαντήσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν!

Γιατί οι αληθινές προβλέψεις τώρα πια δεν κοστίζουν.


Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Παρασκευή 13/12/2019

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Παρασκευή 13/12/2019

Ζωδιακές προβλέψεις: Κριός Μην αντιστέκεστε σε αυτό που αισθάνεστε. Υπάρχουν ακόμη κάποια πρακτικά προβλήματα για...
Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Παρασκευή 13/12/2019

Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Παρασκευή 13/12/2019

Ερωτικές προβλέψεις: ΚΡΙΟΣ : ΤΟ ΑΡΜΑ Μόνοι σας κάνετε την ζωή σας δύσκολη και αυτό...
Άρης τρίγωνο Ποσειδώνας – Νέες αισθηματικές ιστορίες!

Άρης τρίγωνο Ποσειδώνας – Νέες αισθηματικές ιστορίες!

Όλο αυτό το δεύτερο δεκαήμερο, ο Δίας από τον Αιγόκερω πια θα κάνει όψεις Τριγώνου...
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Μάνια Βιτάλη

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Μάνια Βιτάλη
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από τη Λήδα Ελευθερίου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από τη Λήδα Ελευθερίου
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ερμιόνη

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ερμιόνη
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254, 875-876-8550, 875-876-8372, 875-876-8311, 875-876-8026, 875-876-8295 και 875-876-8363 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2019
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project