Οι Αστρολογικές Προβλέψεις για Κυριακή 09-06-2019 για όλα τα ζώδια - Αστρολογικές Προβλέψεις

Οι Αστρολογικές Προβλέψεις για Κυριακή 09-06-2019 για όλα τα ζώδια

Οι Αστρολογικές Προβλέψεις για Κυριακή 09-06-2019 για όλα τα ζώδια
Έχετε ερωτήσεις; Ζητήστε απαντήσεις και διώξτε την ανασφάλεια!
Για έγκυρες Αστρολογικές Προβλέψεις τηλεφωνήστε τώρα στο 9011 400 633, δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο.

ΚΡΙΟΣ : Έχετε πολλά ζητήματα και κρίσιμες υποθέσεις, που πρέπει να μεθοδεύσετε για την πορεία τους, που το τελευταίο πραγματικά που μπορεί να σας απασχολεί, είναι να βρείτε έναν νέο έρωτα. Εσείς ειδικά που είστε μόνοι σας, αυτό το Καλοκαίρι αφιερώστε το όλο, σε αυτά που αγαπάτε να κάνετε και να απολαμβάνετε.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΤΑΥΡΟΣ : Ο σκοπός σας είναι να κάνετε κάποιον πρώην σας να ζηλέψει, έτσι ώστε να τον ξαναφέρετε και πάλι στην ζωή σας μέσα. Αυτό σίγουρα είναι λάθος σε επίπεδο ηθικής, αλλά κάποιοι ίσως και μόνο μέσα από αυτόν τον τρόπο. να μπορούν να ενεργοποιηθούν. Πολλά και τα σοβαρά θέματα, μέσα σε εργασία και οικογένεια που θα πρέπει να επαλειφθείτε.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΔΙΔΥΜΟΙ : Δεν σας είναι όλοι αυτοί που έχετε μαζέψει γύρω από την ανασφάλεια σας, δεκτικοί και κατάλληλοι για εσάς. Αυτό είναι και κάτι που θα πρέπει πια να το δείτε και πιο σοβαρά, έτσι ώστε να καταλήξετε μόνο σε αυτούς που έχετε κάτι κοινό, να πείτε και να σας προσφέρουν.  Συγκεντρωθείτε περισσότερο και στα οικονομικά σας.

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΚΑΡΚΙΝΟΣ :  Δεν υπάρχει αρμονία, μέσα σε αυτήν την σχέση και κάποιες τελευταίες φορές οι καυγάδες έχουν ξεφύγει του συναισθηματικού μέτρου.  Όποια και να είναι η πιθανή αιτία, που σας δημιουργεί όλη αυτήν την αναστάτωση, μπορείτε να βρείτε τις λύσεις. Σίγουρα μην δικαιολογήσετε τίποτε και κανέναν, λόγω ερωτικής έντασης.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΛΕΩΝ : Είστε το ζώδιο, που έχει την μεγαλύτερη αισθηματική τύχη, αυτήν την εποχή και μέχρι το τέλος του Καλοκαιριού αυτού. Όλα αυτά που επιθυμεί ο κάθε ένας από το ζώδιο σας, θα γίνουν πραγματικότητα. Επανασυνδέσεις, φρέσκοι έρωτες, ενδιαφέροντα φλερτ και όχι μόνο, είναι από τα λίγα που θα σας έρθουν στα μέσα αυτού του μήνα.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΠΑΡΘΕΝΟΣ :  Το να λειτουργείτε αποκλειστικά και μόνο με πυξίδα την χαρά και την ευτυχία των άλλων, κάποια στιγμή σίγουρα θα σας αδειάσει τις μπαταρίες και θα σας βάλει σε ένα αδιέξοδο. Μάλλον θα πρέπει να μετρήσετε τις δυνάμεις σας, και να βρείτε ποιοι είναι αυτοί και ποια είναι τα θέματα, της ζωής σας που πρέπει να εντρυφήσετε πιο πολύ. Πάντως κατά την διάρκεια που η  Αφροδίτη θα είναι πάνω σας, εσείς θα έχετε και μεγαλύτερη οικονομική άνεση.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΖΥΓΟΣ : Είστε άκρως και συνεχώς διστακτικοί, στο να κάνετε μια καινούργια γνωριμία, όπως όλος ο άλλος κόσμος γύρω σας. Φυσικά έχετε και τα υψηλά στάνταρντ σας, αλλά μην χάνεστε επειδή ο προηγούμενος σας σύντροφος, ήταν λάθος. Σίγουρα μια ανέλπιστη χαρά – είδηση μέσα στις επόμενες ημέρες, θα σας έρθει από ένα θέμα νομικό ή περιουσιακό.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΣΚΟΡΠΙΟΣ :  Είναι ένα διάστημα, που απαιτείται από την δική σας την μεριά αυτοπειθαρχία, σοβαρότητα και επιμονή, για να λύσετε κάποιες καταστάσεις, με τους γονείς, το σπίτι και γενικότερα την οικογένεια σας. Οι περιοριστικοί έρωτες που έχουν αλλοιώσει την καθημερινότητα σας, θα πρέπει να απομακρυνθούν και εσείς να πάρετε ένα ακόμη  μάθημα ζωής.

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΤΟΞΟΤΗΣ :  Όλα αυτά τα αισθήματα που έχετε εξομολογηθεί στον νέο σας σύντροφο, τον έχουν πραγματικά συγκινήσει. Αυτό που πρέπει τώρα από την δική σας την μεριά να πράξετε, είναι να δώσετε και τον σχετικό χρόνο για να δείτε τι μέλει γενέσθαι. Μια εποχή που σε όλους τους εκπροσώπους του ζωδίου σας, θα τους δώσει την αγάπη που αποζητούν…από εκεί που την θέλουν!

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Μάλλον δεν έχετε ακόμη καταλάβει ότι έχετε χωρίσει, ή δεν θέλετε να το πιστέψετε. Το άτομο που μέχρι τώρα είχατε φέρει μέσα στο σπίτι, την ζωή σας, δεν έχει βγάλει και τον καλύτερο χαρακτήρα και τώρα, με έμμεσο τρόπο και δικαιολογίες έχει εξαφανιστεί. Με τόσους ανάδρομους πλανήτες, σίγουρα αυτήν την εβδομάδα, θα επανεμφανιστεί, αλλά αυτήν την φορά δώσετε τις σωστές απαντήσεις.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Έχετε πια την επίγνωση για το τι συμβαίνει γύρω σας και μέσα στην ζωή σας. Αυτό που χρειάζεται τώρα και χωρίς να αφήσετε το Καλοκαίρι να τελειώσει,  είναι να κρατήστε πιο κοντά αυτούς που αγαπάτε, και αυτά – τις καταστάσεις που σας προσφέρουν παραγωγικά. Κάποιοι νέοι έρωτες έρχονται μέσα στις εκλείψεις για τους αδέσμευτους.

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΙΧΘΕΙΣ : Μπορείτε αυτό το διάστημα, που είναι θετικό για το ζώδιο σας, να ψάξετε να βρείτε μια νέα ερωτική συντροφιά, αλλά μην κάνετε το λάθος να ρίξετε τα μάτια σας, σε φίλους ή ήδη άτομα που ξέρετε, ότι έχουν πάνω στους δεσμευτικές ιστορίες.  Με τόσα άτομα που θα περάσουν τις ερχόμενες εβδομάδες, από μπροστά σας, σίγουρα θα βρείτε αυτόν που θα κατακτήσει την καρδούλα σας!

Εύνοια Ζωδίου: ++

 

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα ειδικά για εσάς ή για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο;
Καλέστε στο 875 876 8254 (με χρέωση ΜΟΝΟ 0,75€/1΄, τώρα από όλα τα σταθερά και κινητά) και βρείτε λύσεις και απαντήσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν!

Γιατί οι αληθινές προβλέψεις τώρα πια δεν κοστίζουν.


Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Οι κάρτες της Lenormand προβλέπουν για τα χωρισμένα ζευγάρια

Οι κάρτες της Lenormand προβλέπουν για τα χωρισμένα ζευγάρια

Προβλέψεις για τους επόμενους 1-2 μήνες: Κριός – Ο ΚΗΠΟΣ Τα πράματα μέσα στην προσωπική...
Κινέζική Αστρολογία – Το σύμπαν θα δώσει σε όλους μια δεύτερη ευκαιρία!

Κινέζική Αστρολογία – Το σύμπαν θα δώσει σε όλους μια δεύτερη ευκαιρία!

Ζωδιακές προβλέψεις για τις επόμενες 2 -11 ημέρες: Κριός– ΚΑΤΣΙΚΑ Το αστρολογικό διάστημα μέχρι και...
Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Παρασκευή 20/09

Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Παρασκευή 20/09

Ερωτικές προβλέψεις: ΚΡΙΟΣ : Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ Δεν ξέρετε ακόμη και εσείς, τι να...
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Μάνια Βιτάλη

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Μάνια Βιτάλη
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από τη Λήδα Ελευθερίου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από τη Λήδα Ελευθερίου
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ερμιόνη

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ερμιόνη
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254, 875-876-8372, 875-876-8311, 875-876-8026, 875-876-8295 και 875-876-8363 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2019
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project