Οι Αστρολογικές Προβλέψεις για Κυριακή 15-06-2019 για όλα τα ζώδια - Αστρολογικές Προβλέψεις

Οι Αστρολογικές Προβλέψεις για Κυριακή 15-06-2019 για όλα τα ζώδια

Οι Αστρολογικές Προβλέψεις για Κυριακή 15-06-2019 για όλα τα ζώδια
Έχετε ερωτήσεις; Ζητήστε απαντήσεις και διώξτε την ανασφάλεια!
Για έγκυρες Αστρολογικές Προβλέψεις τηλεφωνήστε τώρα στο 9011 400 633, δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο.

Οι Αστρολογικές Προβλέψεις για την Κυριακή 16-06-2019 για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ :  Ο άνθρωπος σας, έχει να σας πει κάποια νέα που συσχετίζονται με το παρελθόν και τα οικονομικά του. Και τα δύο θα έχουν σίγουρα θετικό αντίκτυπο στην σχέση σας, αλλά ακόμη στο τώρα παραμείνετε προσγειωμένοι.

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΤΑΥΡΟΣ :  Αυτός ο αντιφατικός τρόπος – συμπεριφορά, που υπάρχει στον σύντροφο σας,  για ότι αφορά την αισθηματική σας σχέση, από τα μέσα του μήνα και μετά θα υποχωρήσει. Αυτά είναι παιχνίδια του ανάδρομου.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΔΙΔΥΜΟΙ : Κυνηγάτε την ευτυχία σε άτομα που δεν έχουν καν, τον ίδιο ερωτικό προσανατολισμό με εσάς. Είναι μια εποχή που όλα τα ζώδια του αέρα, θέλουν να κάνουν αλλαγές έσω και έξω. Πάντως τα φλερτ δεν θα κοπάσουν.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Έχετε πέσει με όλο σας το είναι στα εργασιακά – μορφωτικά σας θέματα και σίγουρα, με τα άστρα να ευνοούν όλα τα ζώδια του νερού, θα καταφέρετε να διορθώσετε πολλά στην καθημερινότητα σας.

Εύνοια Ζωδίου: +

ΛΕΩΝ : Αποφύγετε τα άσχημα και παράλληλα ερωτικά μπλεξίματα με άτομα, που δεν ταιριάζουν στα δικά σας δεδομένα. Με τις θετικές όψεις της Αφροδίτης,  να σας βάζουν σε παρέες φιλικές το κέφι σας θα πιάσει ζενίθ.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Εσείς τηρήστε, το μέτρο σε όλα αυτά που σας περιτριγυρίζουν. Είναι μέρες δύσκολες αστρολογικά, και θα πρέπει να κρατήσετε χαμηλούς τόνους,  και να μην κάνετε κάποιες παραπάνω ιδιαίτερες αποκαλύψεις.

Εύνοια Ζωδίου: +

ΖΥΓΟΣ : Είστε θετικοί πάντα σαν ζώδιο και αυτό είναι κάτι, που έχει λυγίσει πια τις επικοινωνιακές αντιστάσεις, του ατόμου που σας ενδιαφέρει. Μέχρι το τρίτο 10ήμερο του μήνα, να αναμένετε εξελίξεις.  

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Αισθάνεστε λίγο περιορισμένοι με αυτά, που πρέπει να κάνετε και ταυτόχρονα. Είσαστε από τα πιο ικανά και προσαρμόσιμα ζώδια, άρα η επιτυχία είναι μόνο λίγο πια μακριά σας.

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΤΟΞΟΤΗΣ : Το να είστε συγκαταβατικοί και δοτικοί, πέραν του ορίου, και κάτω από την πίεση του ασταμάτητου Ερμή, μάλλον  και τελικά να μην έχετε το αποτέλεσμα που ζητάτε. Ίσως και το αντίθετο.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Οι αισθηματικές σας ανάγκες δεν καλύπτονται…εδώ και καιρό. Με τον  Πλούτωνα – Κρόνο πάνω σας, ίσως και να γίνετε αυτές τις ημέρες, πολύ πιο οξύθυμοι. Μόνο μέσα από ώριμη συζήτηση, θα βρεθούν οι λύσεις.

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Η βοήθεια και οι συμβουλές που σας δίνει ο άνθρωπος σας, θα είναι για εσάς, πολύτιμες έτσι ώστε τελικά να ξεπεράσετε τα προβλήματα σας, και να εστιάσετε πιο πολύ μέσα στον δεσμό σας.

Εύνοια Ζωδίου: +

ΙΧΘΕΙΣ : Αν τελικά αισθάνεστε σαν φυλακή αυτήν την ερωτική σχέση, μάλλον οι επιλογές σας δεν ήταν οι σωστές. Πάντα υπάρχουν σωστοί τρόποι, για διορθώσεις και αλλαγές. Μην το καθυστερείτε όμως.

Εύνοια Ζωδίου: ++

 

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα ειδικά για εσάς ή για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο;
Καλέστε στο 875 876 8254 (με χρέωση ΜΟΝΟ 0,75€/1΄, τώρα από όλα τα σταθερά και κινητά) και βρείτε λύσεις και απαντήσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν!

Γιατί οι αληθινές προβλέψεις τώρα πια δεν κοστίζουν.


Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Οι κάρτες της Lenormand προβλέπουν για τα χωρισμένα ζευγάρια

Οι κάρτες της Lenormand προβλέπουν για τα χωρισμένα ζευγάρια

Προβλέψεις για τους επόμενους 1-2 μήνες: Κριός – Ο ΚΗΠΟΣ Τα πράματα μέσα στην προσωπική...
Κινέζική Αστρολογία – Το σύμπαν θα δώσει σε όλους μια δεύτερη ευκαιρία!

Κινέζική Αστρολογία – Το σύμπαν θα δώσει σε όλους μια δεύτερη ευκαιρία!

Ζωδιακές προβλέψεις για τις επόμενες 2 -11 ημέρες: Κριός– ΚΑΤΣΙΚΑ Το αστρολογικό διάστημα μέχρι και...
Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Παρασκευή 20/09

Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Παρασκευή 20/09

Ερωτικές προβλέψεις: ΚΡΙΟΣ : Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ Δεν ξέρετε ακόμη και εσείς, τι να...
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Μάνια Βιτάλη

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Μάνια Βιτάλη
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από τη Λήδα Ελευθερίου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από τη Λήδα Ελευθερίου
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ερμιόνη

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ερμιόνη
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254, 875-876-8372, 875-876-8311, 875-876-8026, 875-876-8295 και 875-876-8363 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2019
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project