Οι Αστρολογικές Προβλέψεις για Παρασκευή 14-06-2019 για όλα τα ζώδια - Αστρολογικές Προβλέψεις

Οι Αστρολογικές Προβλέψεις για Παρασκευή 14-06-2019 για όλα τα ζώδια

Οι Αστρολογικές Προβλέψεις για Παρασκευή 14-06-2019 για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ : Μόνο στα δικά σας τα χέρια, είναι η τύχη και η όποια συνέχεια / πορεία, της ερωτική σας σχέσης. Μέχρι στιγμής τα περισσότερα που έχετε ζήσει με τον άνθρωπο σας, σας έχουν απογοητεύσει. Το παρελθόν συνεχίζει να σας ενοχλεί και μάλλον υπάρχουν και καταστάσεις, που δεν τις ξέρετε, αλλά δεν θέλετε και να τις μάθετε πλέον.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΤΑΥΡΟΣ : Ο κοινωνικός σας περίγυρος έχει άποψη για την ερωτική σας ζωή. Αυτό είναι και κάτι που σίγουρα το έχετε λάβει στα υπ΄όψιν, αλλά δεν θα γίνει και το μέτρο των επόμενων σας επιλογών. Από τον καινούργιο μήνα του Καρκίνου -21/06, κάποιες αλλαγές που θα φέρει ο σύντροφο σας, θα σας κάνουν και ακόμη πιο δεμένους σαν ζευγάρι.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΔΙΔΥΜΟΙ : Ένα διάστημα που πρέπει να βάλετε σε μια απόλυτη σειρά τις σκέψεις και τις κινήσεις σας. Οι εξελίξεις σε εργασία, ερωτική ζωή, οικογένεια τρέχουν με υψηλές ταχύτητες και εσείς πρέπει όλα να τα προλάβετε. Πιο ευνοημένοι είναι οι ελεύθεροι από  έρωτα, που μπορούν να κινηθούν όπως θέλουν και χωρίς κάπου να λογοδοτούν.

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Το επόμενο δεκαήμερο είναι σημαντικό για την καριέρα σας, που θα σας φέρει πιθανόν και την μόνιμη λύση στα οικονομικά σας. Ένα θέμα σε επόμενο τόνο, που δεν πρέπει να παραμελήσετε είναι και η προσωπική σας ζωή, που τους τελευταίους μήνες, απλά πάει από το κακό στο χειρότερο, και αυτό σας κοστίζει σε άσχημη ψυχολογία.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΛΕΩΝ :  Πολλά τα τάματα που σας έχουν έρθει από τον πρώην εραστή σας, που μάλλον έχει φτάσει και σε υπερβολικές υποσχέσεις, για να σας κάνει να τον ξανα-εμπιστευτείτε. Ακούστε όλα αυτά που σας προσφέρονται, και όταν εσείς θα είστε έτοιμοι, δώστε τις απαντήσεις σας. Φυσικά έχετε και την εργασία σας, να προωθήσετε.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Δεν χρειάζεται να εκμυστηρευτείτε τα κρυφά δεδομένα σας, σε άτομα που απλά σας ερωτούν από περιέργεια, αλλά μάλλον δεν θέλουν και κάποια μετά ιδιαίτερη συνέχεια. Οι γνωριμίες είναι για να εξελίσσονται, και ιδανικά αυτήν την εποχή, που όλα στον αστρολογικό ουρανό είναι σε μια κινητικότητα. Επίσης, προσφορές  που θα σας γίνουν από τα εργασιακά σας, κοιτάξτε τες με προσοχή.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΖΥΓΟΣ :  Εσείς έχετε την χάρη,  και άλλος έχει το κέρδος. Σε αυτήν την ερωτική σχέση που διατηρείτε, κάνετε ότι μπορείτε για να έχετε τον άνθρωπο σας, καλά και ευτυχισμένο.  Δεν υπάρχει όμως και μια ανταπόδοση, που να ικανοποιεί και εσάς. Οι μέρες θα φέρουν συζητήσεις, που θα βρείτε την αφορμή να παραθέσετε όλα τα παράπονα σας, μαζί με τις όποιες λύσεις έχετε σκεφτεί.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Η ερωτική σας ζωή, είναι στα καλύτερα της, και είστε το ζώδιο που μέσα στους επόμενους μήνες θα βρείτε και την οικονομική αυτοδυναμία, για να ολοκληρώσετε αυτόν τον  κύκλο της αγάπης με τον άνθρωπο σας. Οι μόνοι, που έχουν βάλει τέλος αυτό το διάστημα, σε μια σχέση αισθηματική, θα θελήσουν να παραμείνουν και σε αυτήν την μοναξιά, για να βρούν τον εαυτό τους.  

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΤΟΞΟΤΗΣ :  Είσαστε προβληματισμένοι με τα οικονομικά και την εργασία σας, που ευτυχώς από τα τέλη του Ιουνίου, θα έχει και πάλι άνοδο. Είναι μια ταραγμένη εποχή για το πύρινο σας ζώδιο, που  όμως θα σας φέρει στην επιφάνεια ότι πρέπει να γνωρίζετε για να είστε ασφαλείς, και να μπορέσετε να διορθώσετε και την σχέση σας με αυτόν που αγαπάτε.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Τώρα έχουν παρθεί πλέον οι αποφάσεις, για τον δεσμό σας, και δεν έχετε άλλα περιθώρια επιλογών. Μιλήστε με το ταίρι σας, και θα διαπιστώσετε προς μεγάλη έκπληξη σας, ότι αυτά που θέλετε, ακριβώς τα ίδια επιθυμεί και αυτό. Τα άστρα και οι όψεις τους, έχουν συμμαχήσει για το ζώδιο σας, άρα μέσα σε αυτό το Καλοκαίρι θα υπάρξουν μεγάλες – τελικές αλλαγές.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Θα πρέπει να φέρετε λύσεις. Το συντροφικό σας έτερο, λέει ότι δεν το προσέχετε και ότι όλη σας η ενέργεια έχει απορροφηθεί, από την εργασία και την λοιπή σας ζωή. Μπορεί να έχει και δίκιο επ΄αυτού, άρα από την δική σας την μεριά, αν θέλετε να κάνετε κάποιες διορθώσεις τολμήστε το άμεσα, θα βρείτε την άκρη που θα ικανοποιήσει τους πάντες.

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΙΧΘΕΙΣ : Μια στενή και μακροχρόνια συνεργασία, έχει φέρει πολλές επιτυχίες και κέρδη και στους δυο σας. Πιθανόν να φέρει και έναν μεγάλο έρωτα, που κάτω από τον ανάδρομο σας κυβερνήτη -21/06, να εξελιχθεί και χωρίς καν εσείς να το αντιληφθείτε.  Μέσα στον μήνα τώρα του Διδύμου, πολλές θα είναι οι σχετικές αποκαλύψεις, που εσείς πρέπει να τις σκεφτείτε, καθώς πολλά ήδη διακυβεύονται.

Εύνοια Ζωδίου: ++

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Χαρτομαντεία SIBYLLA – Τα μυστικά έρχονται στο φως

Χαρτομαντεία SIBYLLA – Τα μυστικά έρχονται στο φως

Προβλέψεις για τις επόμενες 2-5 εβδομάδες: Κριός ΤΟ ΦΩΣ Είστε απόλυτα αποφασισμένοι, να κάνετε τα...
Κινέζικο Ωροσκόπιο – Ποιά ζώδια θα έχουν αλλαγές σε καριέρα και προσωπική ζωή?

Κινέζικο Ωροσκόπιο – Ποιά ζώδια θα έχουν αλλαγές σε καριέρα και προσωπική ζωή?

Ζωδιακές προβλέψεις: Τίγρης Μην αφήνεστε σε ρυθμούς τρίτων, μόνο και μόνο για να δείχνετε θετικοί...

Επανασυνδέσεις και Σχέσεις – Σαββάτο 11/07/2020

Για όλους: Κριός Θα πρέπει να είστε πιο εγκρατείς στα λόγια σας…ειδικά τώρα που λήγει...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8363 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2020
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project