Οι Αστρολογικές Προβλέψεις για Πέμπτη 06-06-2019 για όλα τα ζώδια - Αστρολογικές Προβλέψεις

Οι Αστρολογικές Προβλέψεις για Πέμπτη 06-06-2019 για όλα τα ζώδια

Οι Αστρολογικές Προβλέψεις για Πέμπτη 06-06-2019 για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ : Είστε τα άτομα που είναι ζωδιακά και καρμικά επιφορτισμένα, να προσφέρουν  λύσεις σε όλους και για όλα. Αυτό μπορεί να σας δίνει μια παραπάνω κούραση, αλλά η ηθική ανταμοιβή πάντα σας ξεκουράζει. Πολύς και ο ανταγωνισμός μέσα στην δουλειά αλλά το αποτέλεσμα, θα σας φέρει χρήμα και δόξα!

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΤΑΥΡΟΣ : Βιώνετε μια ερωτική σχέση, που έχει περάσει από όλα τα στάδια, τα  καλά και τα δύσκολα και μέσα σε αυτόν τον μήνα, θα πρέπει να πάρετε μαζί μια απόφαση, για το ποια θα είναι η πορεία τελικά και τα επόμενα σας βήματα. Σε κάθε γωνία του μυαλού σας υπάρχουν οι φοβίες και οι αμφιβολίες, που όμως και θα χαθούν μετά την λήξη των δύσκολων εκλείψεων…προσεχώς!

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΔΙΔΥΜΟΙ :  Δεν μπορείτε ακόμη να βρείτε κάποιο κοινό σημείο με τον άνθρωπο σας για το πώς θα πρέπει αυτή η ιδιαίτερη σχέση, να παρουσιαστεί στους δικούς σας ανθρώπους. Το πιο πιθανόν είναι, ότι μάλλον ακόμη χρειάζονται στο μεταξύ σας πολλά να γίνουν! Μην τα παρακάμψετε λόγω προσωπικού ενθουσιασμού.

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Έχετε κάνει μια εμπορική συμφωνία, ή κάτι σημαντικό μέσα στην εργασία σας, που θα σας φέρει άπλετο χρήμα αλλά και την άνεση για να μπορέσετε σε δεύτερη φάση, τα καλυτερέψετε και την αισθηματική σας ζωή. Σίγουρα στο ταίρι σας, αξίζουν πολλά για όλα αυτά που τόσα χρόνια σας προσφέρει από καρδιάς.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΛΕΩΝ :  Η επικοινωνιακή παραπλάνηση που έχετε δεχτεί, μάλλον σας έχει θυμώσει και το μόνο που απομένει από την δική σας, την μεριά, είναι να φύγετε το συντομότερο δυνατό. Κάποιες φορές η μοναξιά σπρώχνει σε λάθος επιλογές, που όμως πάντα έχουν και το περιθώριο να διορθωθούν. Παρέες και νέα πρόσωπα, σας περιμένουν στις διακοπές σας.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΠΑΡΘΕΝΟΣ :  Το να έχετε υποβάλει τον εαυτό σας, σε μια αδικαιολόγητη μοναξιά, σίγουρα δεν θα σας κάνει καλό, αλλά ούτε και σας βάζει σε κατάσταση λήθης από το παρελθόν. Με τόσα θετικά προς τον ζωδιακό σας οίκο, αυτό που σας χρειάζεται είναι να βρείτε την αυτοπεποίθηση σας, και να βγείτε έξω στον πραγματικό κόσμο.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΖΥΓΟΣ : Δεν έχετε χρόνο για να χάσετε, μέσα στην γνωστή διαδικασία του χωρισμού – επανασύνδεση πλέον. Έχετε πολλάκις καταστήσει γνωστό, στον άνθρωπο σας τι ζητάτε από αυτήν την σχέση. Για όλα τα άλλα δεν έχετε χρόνο.  Για κάποιους του ζωδίου σας, θα υπάρξουν και νέες επαγγελματικές προσκλήσεις, που όμως θα τους κάνει να ταξιδέψουν στο εξωτερικό.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Αισθάνεστε ότι κανείς δεν σας καταλαβαίνει, και ότι πρέπει να βρείτε τρόπο, τουλάχιστον σε αυτόν που αγαπάτε, να του εξηγήσετε ποιες τελικά είναι και οι βαθύτερες σας ανάγκες. Με τόσους πλανήτες και τις ευνοϊκές τους όψεις να σας υποστηρίζουν, σίγουρα μια καλή αρχή θα γίνει. Επίσης, οι μόνοι μην χαθούν αυτήν την ερωτική εποχή, μέσα σε ατυχείς γνωριμίες.

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΤΟΞΟΤΗΣ : Τις τελευταίες  ημέρες έχετε πολλά νεύρα και που σίγουρα προέρχονται από την πίεση της εργασίας. Μην το πολλαπλασιάσετε αυτό όμως μέσα, στην ήδη δύσκολη σας σχέση. Ίσως και αν συμφωνούσατε πάνω σε ένα μικρό διάλειμμα με τον άνθρωπο σας, όλα θα κυλούσαν πολύ πιο ομαλά.  Όσοι είναι ακόμη ελεύθεροι, ας μην μπλέξουν με δεύτερες υποθέσεις.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Αναζητάτε έναν νέο σύντροφο, που να  μπορεί να ικανοποιεί το δύσκολο σας μυαλό και την ευαίσθητη σας καρδιά. Όλα τα άλλα τα πρακτικά της καθημερινότητας σας ευτυχώς, τα έχετε καταφέρει και τα έχετε λύσει. Εσείς που ήδη προχωράτε προς την κατεύθυνση ενός γάμου, μην δώσετε ακόμη τις αφορμές στους τρίτους να ξέρουν τα πλάνα σας.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Ένας έρωτας που έχει εισέλθει στην ζωή σας, σας έχει φέρει και πάλι το γέλιο… στα μάτια! Είχατε καιρό να το αισθανθείτε αυτό και μάλλον τώρα το απολαμβάνετε στο μέγιστο του. Ο  Κρόνος, μέχρι και την λήξη του Ιουνίου, θα φέρει και ένα σημαντικό οικονομικό δώρο, που θα βοηθήσει και εσάς και την οικογένεια σας.

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΙΧΘΕΙΣ :  Δεν σας ανταμείβει αισθηματικά και όσο θα περιμένατε το ταίρι σας! Είσαστε μονίμως με ένα παράπονο που δεν βρίσκει λύση, αλλά δεν τολμάτε να σκεφτείτε ότι έχετε κάνει εσείς τελικά κάποιο λάθος. Οι μέρες του Ιουνίου, είναι θετικές για όλα τα ζώδια του Νερού, άρα μην χάσετε την ευκαιρία, που πιθανόν και να σας φέρει στο αποτέλεσμα που ζητάτε.

Εύνοια Ζωδίου: ++

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Χαρτομαντεία SIBYLLA – Τα μυστικά έρχονται στο φως

Χαρτομαντεία SIBYLLA – Τα μυστικά έρχονται στο φως

Προβλέψεις για τις επόμενες 2-5 εβδομάδες: Κριός ΤΟ ΦΩΣ Είστε απόλυτα αποφασισμένοι, να κάνετε τα...
Κινέζικο Ωροσκόπιο – Ποιά ζώδια θα έχουν αλλαγές σε καριέρα και προσωπική ζωή?

Κινέζικο Ωροσκόπιο – Ποιά ζώδια θα έχουν αλλαγές σε καριέρα και προσωπική ζωή?

Ζωδιακές προβλέψεις: Τίγρης Μην αφήνεστε σε ρυθμούς τρίτων, μόνο και μόνο για να δείχνετε θετικοί...

Επανασυνδέσεις και Σχέσεις – Σαββάτο 11/07/2020

Για όλους: Κριός Θα πρέπει να είστε πιο εγκρατείς στα λόγια σας…ειδικά τώρα που λήγει...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8363 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2020
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project