Οι Αστρολογικές Προβλέψεις για Πέμπτη 13-06-2019 για όλα τα ζώδια - Αστρολογικές Προβλέψεις

Οι Αστρολογικές Προβλέψεις για Πέμπτη 13-06-2019 για όλα τα ζώδια

Οι Αστρολογικές Προβλέψεις για Πέμπτη 13-06-2019 για όλα τα ζώδια
Έχετε ερωτήσεις; Ζητήστε απαντήσεις και διώξτε την ανασφάλεια!
Για έγκυρες Αστρολογικές Προβλέψεις τηλεφωνήστε τώρα στο 9011 400 633, δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο.

ΚΡΙΟΣ : Είσαστε άκρως καχύποπτοι με αυτά που αντιλαμβάνεστε να κάνει πίσω από την πλάτη σας, το άτομο που αγαπάτε. Έχουν συμβεί πολλά στο παρελθόν και σίγουρα η εμπιστοσύνη σας έχει κλονιστεί. Με τον καιρό αυτό θα φύγει από το μεταξύ σας, και σίγουρα οι δεσμοί θα αποκατασταθούν στο έπακρο. Λίγη καλή πίστη λοιπόν!

Εύνοια Ζωδίου : ++

ΤΑΥΡΟΣ : Μπορείτε να κάνετε μια στάση, σε όλην αυτήν την ασταμάτητη καθημερινότητα που έχετε και να σκεφτείτε αν αυτό που ζείτε στο τώρα σας, σας χαροποιεί. Η πιο πιθανή απάντηση που θα έρθει από το στόμα σας είναι σίγουρα όχι. Ενεργοποιηθείτε και μην χάσετε αυτό το Καλοκαίρι δίπλα σε άτομα, που δεν σας ικανοποιούν.

Εύνοια Ζωδίου : ++

ΔΙΔΥΜΟΙ : Η φυγή σας για διακοπές, θα έρθει πιο νωρίς φέτος, καθώς θα έρθουν στα χέρια σας χρήματα από μια κληρονομική σας υπόθεση. Φροντίστε πρώτα να κλείσετε και όλες τις οφειλές σας και μετά, να απολαύσετε διακοπές και νέες εμπειρίες. Κάποιοι από το ζώδιο σας, θα σκεφτούν να κάνουν αγορές, που θα πρέπει πρώτα να τις μελετήσουν αναλυτικά.

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Έχετε κάνει μια σκέψη παράτολμη, για τον συντηρητικό σας χαρακτήρα. Επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι express, που θα σας βοηθήσει να γνωριστείτε με κάποιον νέο άνθρωπο. Φυσικά και θα πρέπει να είστε σε όλα σας προσεχτικοί. Άλλωστε ξέρετε τι συμβαίνει αυτήν την εποχή μέσα στις ανθρώπινες σχέσεις.

Εύνοια Ζωδίου : ++

ΛΕΩΝ :  Σφυρίζετε αδιάφορα και κάποιος πραγματικά λιώνει για εσάς. Το ξέρετε και μάλλον με αυτόν τον τρόπο, του δίνετε ένα πρακτικό μάθημα, και ότι μπορεί εύκολα να σας χάσει. Οι μέρες για τα οικονομικά σας είναι και αυτές άκρως θετικές, καθώς κάποια χρήματα ή και μεγάλη προαγωγή θα σας αποδοθεί.

Εύνοια Ζωδίου : ++

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Το ταίρι σας, ζητάει να του δώσετε αποδείξεις, με κάθε τρόπο της αγάπης σας. Αυτό είναι και κάτι που συμβαίνει συχνά το τελευταίο χρονικό διάστημα, καθώς οι συνθήκες δεν σας επιτρέπουν να έχετε τόσο συχνή επαφή,  όσο στο παρελθόν. Από την νέα εβδομάδα, σίγουρα πολλά θα αλλάξουν, προς το πολύ καλύτερο για τον δεσμό σας.

Εύνοια Ζωδίου : ++

ΖΥΓΟΣ : Αν δεν ανοίξετε τα χαρτιά σας, για να σας γνωρίσει καλύτερα το άτομο που θέλετε, δεν θα υπάρξει κάτι περισσότερο, από κούφιες επικοινωνίες και μάλλον σε λίγο καιρό θα εμφανιστεί και η αδιαφορία – βαρεμάρα. Οι αστρολογικές συνθήκες και η βοήθεια του κυβερνήτη σας, σας προσφέρουν τα καλύτερα σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

Εύνοια Ζωδίου : ++

ΣΚΟΡΠΙΟΣ :  Έχετε βάλει στον πάγο ή στην αναμονή, μια νέα γνωριμία καθώς έχετε μια εκκρεμότητα με το παρελθόν, που πρέπει πρώτα να διαλευκάνετε και μετά να ανοίξετε δρόμους για κάτι άλλο. Μέσα στον μήνα αυτόν, πολλά πράματα και με την δική σας την απόφαση θα έχουν αλλάξει, μια και για πάντα.

Εύνοια Ζωδίου : +++

ΤΟΞΟΤΗΣ : Έχετε μπει σε κάποια γρανάζια που ακουμπούν σχέσεις και γνωριμίες, πιο ανάλαφρου περιεχομένου, που όμως σας βάζουν και σε μεγάλα ρίσκα. Από την αλλαγή του ζωδιακού μήνα, που ο Ήλιος, θα εισέλθει στον Καρκίνο -21/06, εσείς πιθανόν να βρεθείτε, μέσα σε καταστάσεις, που δεν θα σας αρέσουν και τόσο πολύ.

Εύνοια Ζωδίου : ++

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Να έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα, καθώς το άτομο που σας ενδιαφέρει και το θέλετε μέσα στην αισθηματική σας ζωή, ίσως και να μην είναι και τόσο μόνο, όσο σας έχει δηλώσει. Δείτε την αλήθεια και μην σπαταλήσετε πια ούτε ένα λεπτό από τον χρόνο σας, για άτομα που μόνο θέλουν μια ακόμη επιβεβαίωση.  

Εύνοια Ζωδίου : ++

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  Προσπαθείτε να προσαρμοστείτε στις αλλαγές, που σας έχει επιβάλλει η απαιτητική σας εργασία. Αυτό το γεγονός, τώρα σας έχει φέρει και πολλές ανισορροπίες μέσα στην οικογένεια ή την αισθηματική σας σχέση, που πρέπει να προσέξετε. Τουλάχιστον όλοι επειδή σας αγαπούν, θα κάνουν υπομονή μέχρι να βρείτε και εσείς τους δικούς σας ρυθμούς.

Εύνοια Ζωδίου : +++

ΙΧΘΕΙΣ :  Ένα τηλεφώνημα θα λάβετε από ένα πρώην αγαπημένο σας, που θέλει να σας δει και να σας μιλήσει. Εσείς πρέπει να σκεφτείτε τι θέλετε, και αν τελικά ακόμη θέλετε κάτι από αυτό το άτομο, πριν να το συναντήσετε. Αν έχετε μπει σε μια καινούργια σχέση, μην κάνετε κάτι ριψοκίνδυνο μόνο από περιέργεια. Επίσης, είναι και μια εξαιρετική περίοδος που μπορείτε να ενισχύσετε και τα οικονομικά σας.

Εύνοια Ζωδίου: ++

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα ειδικά για εσάς ή για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο;
Καλέστε στο 875 876 8254 (με χρέωση ΜΟΝΟ 0,75€/1΄, τώρα από όλα τα σταθερά και κινητά) και βρείτε λύσεις και απαντήσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν!

Γιατί οι αληθινές προβλέψεις τώρα πια δεν κοστίζουν.


Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Παρασκευή 13/12/2019

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Παρασκευή 13/12/2019

Ζωδιακές προβλέψεις: Κριός Μην αντιστέκεστε σε αυτό που αισθάνεστε. Υπάρχουν ακόμη κάποια πρακτικά προβλήματα για...
Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Παρασκευή 13/12/2019

Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Παρασκευή 13/12/2019

Ερωτικές προβλέψεις: ΚΡΙΟΣ : ΤΟ ΑΡΜΑ Μόνοι σας κάνετε την ζωή σας δύσκολη και αυτό...
Άρης τρίγωνο Ποσειδώνας – Νέες αισθηματικές ιστορίες!

Άρης τρίγωνο Ποσειδώνας – Νέες αισθηματικές ιστορίες!

Όλο αυτό το δεύτερο δεκαήμερο, ο Δίας από τον Αιγόκερω πια θα κάνει όψεις Τριγώνου...
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Μάνια Βιτάλη

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Μάνια Βιτάλη
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από τη Λήδα Ελευθερίου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από τη Λήδα Ελευθερίου
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ερμιόνη

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ερμιόνη
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254, 875-876-8550, 875-876-8372, 875-876-8311, 875-876-8026, 875-876-8295 και 875-876-8363 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2019
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project