Οι Αστρολογικές Προβλέψεις για Σάββατο 08-06-2019 για όλα τα ζώδια - Αστρολογικές Προβλέψεις

Οι Αστρολογικές Προβλέψεις για Σάββατο 08-06-2019 για όλα τα ζώδια

Οι Αστρολογικές Προβλέψεις για Σάββατο 08-06-2019 για όλα τα ζώδια
Έχετε ερωτήσεις; Ζητήστε απαντήσεις και διώξτε την ανασφάλεια!
Για έγκυρες Αστρολογικές Προβλέψεις τηλεφωνήστε τώρα στο 9011 400 633, δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο.

ΚΡΙΟΣ : Τα αισθηματικά σας θέματα, έχουν αρκετά βελτιωθεί αυτές τις τελευταίες εβδομάδες, καθώς οι συζητήσεις  που έχετε εσείς οι ίδιοι προκαλέσει με τον άνθρωπο σας, έχουν φέρει και το θετικό αποτέλεσμα. Στα καλά του Ιουνίου, είναι και οι επιτυχημένες επαγγελματικές σας τάσεις, γύρω από επαγγελματικά θέματα.

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΤΑΥΡΟΣ : Αν ξέρετε τι μπορεί να καλυτερεύσει την διάθεση και την ψυχολογία του ταιριού σας, ίσως και να πρέπει να το κάνετε. Όλοι οι Ταύροι, με τον κυβερνήτη τους και τον Ερμή να τους δίνουν τις ευνοϊκότερες τους όψεις σε υποθέσεις αισθηματικών, θα έχουν και τους περισσότερους γάμους και ότι σχετίζεται γύρω από αυτό, μέσα στο τρέχον Καλοκαίρι.

Εύνοια Ζωδίου: +

ΔΙΔΥΜΟΙ :Δεν θέλετε ακόμη να πείτε όλα σας τα παράπονα στον άνθρωπο σας, καθώς βλέπετε ότι και αυτός παλεύει με τα δικά του θηρία! Από το 2ο 10ήμερο του μήνα, που όλα θα έχουν βρει τους κανονικούς τους ρυθμούς, εσείς θα μπορέσετε να ζευγάρι, να κάνετε κάποια πλέον πιο σταθερά πλάνα για τους επόμενους μήνες. Λίγη υπομονή και όλα θα γίνουν.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΚΑΡΚΙΝΟΣ :  Οι τάσεις σας είναι πραγματικά επικριτικές, με όλους όσους βρίσκονται κοντά σας. Αυτό είναι μια αρνητική ψυχολογία, που πραγματικά θα πρέπει  να βρείτε το κουράγιο, να την διώξετε από πάνω σας. Πιθανόν να σας έκανε καλό, το να φύγετε για κάποιες μέρες, από τα ίδια σκηνικά, και να βρείτε τον εαυτό σας, αλλά και να ξανα-χαράξετε το μονοπάτι σας.

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΛΕΩΝ :  Δεν μπορείτε και δεν πρόκειται πια να περιμένετε τις αποφάσεις από κανέναν. Εσείς είστε οι μόνοι, που μπορείτε να κατευθύνετε την ερωτική σας ζωή. Είναι μια περίοδος, που αισθάνεστε ότι πρέπει πραγματικά να προσφέρετε πολλά περισσότερα στον ταλαιπωρημένο σας εαυτό, αλλά και στα άτομα που έχετε εδώ και καιρό έχουν κερδίσει την δύσκολη σας εμπιστοσύνη.

Εύνοια Ζωδίου: +

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Δεν ανήκετε αυτήν την εποχή στην καρδιά κανενός, και το μόνο που αποζητάτε είναι να ξεκουράσετε, με κάθε τρόπο την ψυχή και το κορμί σας. Οι μέρες έχουν και κάποιες ξαφνικές – θετικές ειδήσεις για ένα πιο παλιό σας οικονομικό  θέμα, που θα σας δώσει λεφτά άμεσα. Εσείς είστε αυτοί μόνο, που μπορείτε να κάνετε ένα restart, σε κάθε πτυχή της καθημερινότητας σας.

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΖΥΓΟΣ : Θέλετε να μιλήσετε με τους συνεργάτες σας για κάποιες αλλαγές που θα χρειαστεί να γίνουν μέσα στις επόμενες εβδομάδες, στην  δουλειά σας ή κάτι τέτοιο σχετικό θα ανακοινωθεί σε εσάς, από τους ανωτέρους σας. Δύο τα καλά, που θα βγουν από αυτήν την ιστορία. Χρήματα θα σας βοηθήσουν να λύσετε υποχρεώσεις και ο κρυφός έρωτας κάποιου για εσάς, θα βγει επιτέλους στην επιφάνεια.   

Εύνοια Ζωδίου: +

ΣΚΟΡΠΙΟΣ :  Δεν σας πολύ-ενδιαφέρει να τα ξαναβρείτε με έναν πρώην σύντροφο σας, καθώς είστε τόσο καλά μόνοι σας, αυτήν την εποχή, και δεν θέλετε να ρισκάρετε κάτι. Όπως και να το σκέφτεστε, το δεύτερο 15μερο του Ιουνίου, θα έχετε επισκέψεις, που θα σας βάλουν σε βαθιές πραγματικά σκέψεις για το μέλλον το αισθηματικό σας.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΤΟΞΟΤΗΣ :  Μην κάνετε κάτι παραπάνω αυτές τις ημέρες, μέσα στην σχέση σας που ήδη διανύει μια κρίση σοβαρή. Μην ζορίζετε τον άνθρωπο σας και σίγουρα δώστε σε όλους τους εμπλεκόμενους χρόνο, για να πάρουν αποφάσεις ώριμες και μόνιμες. Εσείς που έχετε μείνει μόνοι, μάλλον ήδη έχετε γίνει στόχος κάποιου φίλου – συναδέλφου σας.  

Εύνοια Ζωδίου: +

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Οι πολλές και περίπλοκες απαιτήσεις της εργασίας, της οικογένειας σας αλλά και των οικονομικών σας υποθέσεων, που σας έχουν αποξενώσει από τον αγαπημένο σας, που καρτερικά αναμένει να βρείτε χρόνο για αυτήν την σχέση. Το καλό είναι ότι σας αγαπάει, τόσο που δηλώνει ότι είστε απλά αναντικατάστατοι!

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  Μην φοβηθείτε να φύγετε άμεσα, και χωρίς άλλες χρονικές καθυστερήσεις, από την σχέση αυτή, που σας φθείρει και σας προσβάλει σαν προσωπικότητα. Εσείς ξέρετε που χάλασε στην πορεία η συνταγή, αλλά σίγουρα δεν θα σπαταλήσετε άλλον χρόνο για να βρείτε τις λύσεις πάλι. Τα άστρα σας ευνοούν για να πάτε πιο κάτω.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΙΧΘΕΙΣ :  Οι καταστάσεις μέσα στην εργασία σας, σίγουρα κάποιες φορές σας κουράζουν πάρα πολύ, αλλά αυτήν την εποχή, δεν έχετε και κάποια άλλη εναλλακτική. Από τον νέο μήνα του Καρκίνου -22/06, που οι ευκαιρίες θα σας χτυπήσουν την πόρτα κάντε τις επιλογές σας. Μέσα στα νέα σας σχέδια, θα εισχωρήσει και ένας νέος έρωτας που θα σας διορθώσει και την μοναξιά, που έχει γίνει ο άλλος σας εαυτός!

Εύνοια Ζωδίου: +++

 

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα ειδικά για εσάς ή για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο;
Καλέστε στο 875 876 8254 (με χρέωση ΜΟΝΟ 0,75€/1΄, τώρα από όλα τα σταθερά και κινητά) και βρείτε λύσεις και απαντήσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν!

Γιατί οι αληθινές προβλέψεις τώρα πια δεν κοστίζουν.


Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Χαρτομαντεία SFIGGA – Τα μυστικά της Αγάπης

Χαρτομαντεία SFIGGA – Τα μυστικά της Αγάπης

Προβλέψεις για το επόμενο 15ήμερο: Κριός – ΤΟ ΣΠΑΘΙ Αποφασίστε τι θέλετε και δράστε. Αυτήν...
Κινέζικο Ωροσκόπιο – Το σύμπαν συνωμοτεί!

Κινέζικο Ωροσκόπιο – Το σύμπαν συνωμοτεί!

Προβλέψεις για το επόμενο 15ημερο: Άλογο Θα χαρείτε με την έκπληξη που σας επιφυλάσσει κάποιο...
Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Δευτέρα 09/12/2019

Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Δευτέρα 09/12/2019

Ζωδιακές προβλέψεις: ΚΡΙΟΣ : ΤΟ ΑΡΜΑ Δεν είστε εσείς για να δώσετε δεύτερες ευκαιρίες, σε...
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Μάνια Βιτάλη

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Μάνια Βιτάλη
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από τη Λήδα Ελευθερίου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από τη Λήδα Ελευθερίου
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ερμιόνη

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ερμιόνη
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254, 875-876-8550, 875-876-8372, 875-876-8311, 875-876-8026, 875-876-8295 και 875-876-8363 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2019
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project