Οι Αστρολογικές Προβλέψεις για Τετάρτη 12-06-2019 για όλα τα ζώδια - Αστρολογικές Προβλέψεις

Οι Αστρολογικές Προβλέψεις για Τετάρτη 12-06-2019 για όλα τα ζώδια

Οι Αστρολογικές Προβλέψεις για Τετάρτη 12-06-2019 για όλα τα ζώδια
Έχετε ερωτήσεις; Ζητήστε απαντήσεις και διώξτε την ανασφάλεια!
Για έγκυρες Αστρολογικές Προβλέψεις τηλεφωνήστε τώρα στο 9011 400 633, δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο.

ΚΡΙΟΣ :  Είσαστε από τα πιο πολυταξιδεμένα και χορτάτα στην αγάπη – σχέσεις ζώδια του κύκλου, και αυτό είναι κάτι που σας κάνει πια να έχετε την πείρα, για να ξεχωρίσετε ποιοι είναι αυτοί που μπορούν να είναι μέσα στην ζωή σας μόνιμα, και ποιοι αυτοί που θα μπουν στην κατηγορία των απλών γνωστών.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΤΑΥΡΟΣ : Δεν χρειάζεται να πετάτε κάποια έμμεσα υπονοούμενα, στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Θα ήταν πιο ωραίο, να του το πείτε ευθέως σε χρόνο και χώρο που θα αποκτήσει όλο αυτό νόημα που θέλετε. Οι καταστάσεις μέσα στις σχέσεις των ερωτευμένων, ίσως και να περνάνε μια κρίση, αλλά από τις 24/06 και μετά όλα θα έρθουν και πάλι στην καθημερινή τους ισορροπία.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΔΙΔΥΜΟΙ : Ξέρετε ότι έχουν υπάρξει λάθη και από την δική σας την μεριά,  μέσα σε αυτόν τον δεσμό. Στο μέτρο που σας αφορά, θα βρείτε και τους σωστούς τρόπους για να κάνετε τώρα αυτό που πρέπει, για να αισθανθεί και ο άνθρωπος σας ότι, τον αγαπάτε. Με τον Ερμή να αλλάζει προσεχώς οίκο, σίγουρα θα είστε πολύ καλύτερα, ξεχνώντας τα παλιά.

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Δεν είναι ακόμη μέσα σας ξεκάθαρο, το αν θέλετε ή όχι να τα βρείτε και πάλι με έναν πρώην εραστή σας, που σίγουρα κατά την διάρκεια της σχέση σας, σας είχε δυσκολέψει υπερβολικά. Μόνο ο χρόνος θα δείξει, αν μια ευκαιρία θα είχε τελικά την αξία της. Οι μόνοι θα έχουν νέες γνωριμίες κατά την διάρκεια των φετινών τους διακοπών.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΛΕΩΝ :  Οι εντάσεις και οι μόνιμοι τσακωμοί, μέσα στον δεσμό σας, θα σας οδηγήσουν σε επικοινωνιακή απομόνωση. Όποιος και να είναι ο λόγος, θα πρέπει να μην αφήσετε να μπει ανάμεσα σας και να σας χωρίσει. Μπορεί να υπάρχουν και άλλες ιστορίες που σας πιέζουν, αλλά μόνο μέσα από ένα σωστό διάλογο, θα έχετε τις λύσεις που θέλετε.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΠΑΡΘΕΝΟΣ :  Εκεί που έχετε κανονίσει να πάτε, για τις Καλοκαιρινές σας διακοπές, μάλλον θα συναντήσετε και κάποιον πρώην σας…και το ξέρετε. Αν είστε μέσα σε νέα σχέση τότε καλό θα ήταν, για όλους, να το αποφύγετε. Τα πειράματα σε τέτοιες περιπτώσεις, δεν εξυπηρετούν κανέναν. Επιλογές πάντα σαν ζώδιο θα έχετε.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΖΥΓΟΣ : Νιώθετε ότι αυτή η σχέση, που έχετε πρέπει να ανανεωθεί άμεσα. Σε αυτό έχει ήδη συμφωνήσει και ο άνθρωπος σας, που έχει βρει πολλές λύσεις πια μέσα σε οικογενειακά και οικονομικά του προβλήματα και μάλλον τώρα, μπορούν και να ανοίξουν οι δρόμοι, για τα δικά σας όνειρα, Με την Αφροδίτη μέσα στους Διδύμους, μέχρι και σε γάμο μπορείτε να φτάσετε.   

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Δεν θα αφήσετε τίποτα στην τύχη του, και ειδικά στα αισθηματικά σας που πραγματικά, σας έχουν ζορίζει πολύ. Αυτό είναι και κάτι που θα θελήσει να το τακτοποιήσει και ο άνθρωπος σας, που δεν διαπραγματεύεται να σας χάσει από την ζωή του. Σίγουρα μεγάλη υποστήριξη θα έχετε από το τρίτο 10ήμερο του μήνα και μετά, από τα οικονομικά σας.

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΤΟΞΟΤΗΣ : Με τόση πίεση που έχετε μέσα στον εργασιακό σας χώρο, μάλλον δεν μπορείτε να δείτε και τόσο καθαρά, τι συμβαίνει και στην αισθηματική σας ζωή, που έχει μεγάλη κάμψη. Τώρα με το φαινόμενο του ανάδρομου Ποσειδώνα προσεχώς, πολλά ζητήματα θα έρθουν και πάλι στο τραπέζι των συνομιλιών. Φροντίστε, να είστε έτοιμοι και με λύσεις όλων των ειδών.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Δεν ξέρετε ακόμη τι πρέπει να κάνετε, για να φύγετε από καταστάσεις, που δεν σας δίνουν την αγάπη που έχετε ανάγκη. Για το τώρα συγκεντρωθείτε στα οικονομικά σας, που θα σας φέρουν και πιο κοντά στους πρακτικούς σας στόχους. Εσείς είστε λοιπόν αυτοί, που τα απίθανα, μπορείτε να τα κάνετε πιθανά!

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Τα δώρα της αγάπης επιτέλους, έχετε αρχίσει σιγά – σιγά και τα εισπράττετε από το άτομο που θέλετε. Κάθε άνθρωπος λειτουργεί και ανταποκρίνεται πάντα σε διαφορετικούς χρόνους. Φέτος είναι και από τα καλύτερα σας Καλοκαίρια, σε υποθέσεις οικονομικών και επαγγελματικών επιτυχιών.

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΙΧΘΕΙΣ :  Η καρδιά σας η πονεμένη από το παρελθόν και ότι άλλο έχετε περάσει, δεν θα επιτρέψει και πάλι σε κανέναν επίδοξο εραστή, να εισέλθει χωρίς να δώσει αποδείξεις και διαπιστευτήρια αγάπης. Επικεντρωθείτε και στα εργασιακά σας που έχουν την ανάγκη, της παρουσίας και της καθοδήγησης σας.

Εύνοια Ζωδίου: ++

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα ειδικά για εσάς ή για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο;
Καλέστε στο 875 876 8254 (με χρέωση ΜΟΝΟ 0,75€/1΄, τώρα από όλα τα σταθερά και κινητά) και βρείτε λύσεις και απαντήσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν!

Γιατί οι αληθινές προβλέψεις τώρα πια δεν κοστίζουν.


Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Παρασκευή 13/12/2019

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Παρασκευή 13/12/2019

Ζωδιακές προβλέψεις: Κριός Μην αντιστέκεστε σε αυτό που αισθάνεστε. Υπάρχουν ακόμη κάποια πρακτικά προβλήματα για...
Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Παρασκευή 13/12/2019

Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Παρασκευή 13/12/2019

Ερωτικές προβλέψεις: ΚΡΙΟΣ : ΤΟ ΑΡΜΑ Μόνοι σας κάνετε την ζωή σας δύσκολη και αυτό...
Άρης τρίγωνο Ποσειδώνας – Νέες αισθηματικές ιστορίες!

Άρης τρίγωνο Ποσειδώνας – Νέες αισθηματικές ιστορίες!

Όλο αυτό το δεύτερο δεκαήμερο, ο Δίας από τον Αιγόκερω πια θα κάνει όψεις Τριγώνου...
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Μάνια Βιτάλη

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Μάνια Βιτάλη
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από τη Λήδα Ελευθερίου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από τη Λήδα Ελευθερίου
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ερμιόνη

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ερμιόνη
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254, 875-876-8550, 875-876-8372, 875-876-8311, 875-876-8026, 875-876-8295 και 875-876-8363 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2019
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project