Οι Αστρολογικές Προβλέψεις για την Παρασκευή 12-07-2019 για όλα τα ζώδια - Αστρολογικές Προβλέψεις

Οι Αστρολογικές Προβλέψεις για την Παρασκευή 12-07-2019 για όλα τα ζώδια

Οι Αστρολογικές Προβλέψεις για την Παρασκευή 12-07-2019 για όλα τα ζώδια
Έχετε ερωτήσεις; Ζητήστε απαντήσεις και διώξτε την ανασφάλεια!
Για έγκυρες Αστρολογικές Προβλέψεις τηλεφωνήστε τώρα στο 9011 400 633, δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο.

Οι Αστρολογικές Προβλέψεις για την Παρασκευή 12-07-2019 για όλα τα ζώδια

 

ΚΡΙΟΣ : Μάλλον δεν υπάρχει περιθώριο  χρόνου αλλά και διάθεσης, από την δική σας την μεριά, για να μπείτε και πάλι στο φαύλο κύκλο, μιας επανασύνδεσης, που δεν ξέρετε που θα μπορούσε και εκ νέου να καταλήξει. Όπως και να έχουν τα πράματα, εσείς να είστε σε μια εγρήγορση, καθώς οι προτάσεις από τον πρώην σας, θα έρθουν και θα σας εκπλήξουν!

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΤΑΥΡΟΣ : Έχετε βάλει πολλές υποχρεώσεις, άτομα  και ασχολίες, μέσα στην καθημερινότητα σας, και αυτό είναι και το μέγιστο εμπόδιο, που ενοχλεί και τον άνθρωπο σας. Από τον καινούργιο μήνα του Λέοντα, όλα θα προγραμματιστούν πολύ καλύτερα και αυτός πια, θα παίρνει τον χρόνο που του αντιστοιχεί. Εσείς οι μόνοι, θα έχετε και κάποια νέα γνωριμία.

 Εύνοια Ζωδίου: ++

ΔΙΔΥΜΟΙ : Ένα 24ωρο για εσάς και όλα αυτά που έχετε φορτωθεί στις πλάτες σας, είναι λίγο σίγουρα. Ο άνθρωπος σας, δεν το καταλαβαίνει όμως και μάλλον θα είναι, και η αιτία κάποιων επικοινωνιακών προστριβών τις επόμενες ημέρες. Σίγουρα από τα εργασιακά σας, δεν μπορείτε να κάνετε πίσω. Οι όλες λύσεις θα έρθουν από τα τέλη του Ιουλίου, που θα έχουν φανερωθεί και καλύτερες συνθήκες οικονομικές.

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Δεν μιλάτε και δεν πράττετε και πολύ αυτήν τη εποχή, μέσα στην κοινωνική σας ζωή. Αυτό είναι συνυφασμένο με τον χωρισμό, που βιώνετε από μια μεγάλη ερωτική σχέση, και σας έχει από συντονίσει. Με τον Ήλιο, από τις 21 Ιουλίου να περνάει  στο διπλανό  ζωδιακό οίκο, εσείς θα βρείτε και πάλι την χαμένη σας αυτοπεποίθηση και ενέργεια. Όλα περνάνε τελικά!

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΛΕΩΝ :  Θα πρέπει να ρυθμίσετε τις οικονομικές σας συναλλαγές, με όλους αυτές τις ημέρες και ειδικά με τον άνθρωπο σας, που μάλλον έχει χάσει λίγο το μέτρο. Μην φοβηθείτε να του μιλήσετε για ότι σας ενοχλεί, αλλά και τις γενικότερες σας σκέψεις για το Καλοκαίρι. Από την πλευρά των φίλων σας, θα έχετε κάποιες ευχάριστες ειδήσεις, για γάμο – εγκυμοσύνη – νέο έρωτα.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΠΑΡΘΕΝΟΣ :  Είστε το ζώδιο, που αυτήν την εποχή και μέχρι τις αρχές του Αυγούστου, θα έχετε τις περισσότερες αλλαγές μέσα στην ερωτική και επαγγελματική σας καθημερινότητα. Ο άνθρωπος σας, θέλει να φύγετε νωρίς για διακοπές και μάλλον έχει ήδη φτιάξει τα προγράμματα που θα σας δυσκολέψουν. Μέσα στην εργασία σας, θα πρέπει πραγματικά να αυξήσετε τους ρυθμούς σας.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΖΥΓΟΣ : Προσπαθείτε να έχετε όλα αυτά τα αγαπημένα πρόσωπα, που είναι στο κύκλο σας, απόλυτα ικανοποιημένα. Ο μόνος που έχει μείνει με παράπονο είναι ο άνθρωπος σας, που τελικά παίρνει χρονικά και σαν συναίσθημα από εσάς, ότι περισσεύει. Ανταμείψτε τον με καλές διακοπές και θα δείτε, ότι όλα θα έρθουν και πάλι σε ερωτική ισορροπία και γαλήνη.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Έχετε εξαντλήσει τον εαυτό και τον εγωισμό σας, για να ζεστάνετε και πάλι την καρδιά του συντρόφου σας. Αυτό είναι ένα λάθος που το κάνετε συχνά και ακόμη, σωστό αποτέλεσμα δεν έχτε δει. Πείτε ότι έχετε μέσα στο μυαλό σας, στο άτομο που αγαπάτε, και αφήστε χώρο για σκέψεις και  δράσεις του. Όλα τα υπόλοιπα είναι περιττά.

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΤΟΞΟΤΗΣ :  Θα λάβετε πολλές εκπλήξεις και οικονομικά δώρα, από την στενότερη οικογένεια σας, που θέλει να σας βοηθήσει σε αυτά τα νέα ξεκινήματα που κάνετε με τον σύντροφο σας. Είστε το ζώδιο, που φέτος θα κρατήσει τα ηνία – το ρεκόρ σε γάμους – οικογένεια και νέους απογόνους. Ακόμη και ο τομέας των οικονομικών σας, θα πάει πολύ καλύτερα.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Η μέρα θα έχει πολλά και διαφορετικά θέματα, που πρέπει εσείς να δώσετε τις κατάλληλες κατευθυντήριες και λύσεις. Άλλωστε, συνεργάτες – φίλοι- οικογένεια, μόνο εσάς εμπιστεύονται. Από την νέα εβδομάδα, θα χρειαστεί και να κάνετε ένα ταξίδι, για να φροντίστε και κάποια ζητήματα της εργασία σας, και κάποιων μελλοντικών σας επενδύσεων.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Πληγώνετε και πληγώνεστε μόνο σε αυτόν τον δεσμό, και η γενεσιουργός αιτία είναι το παρελθόν το αισθηματικό του συντρόφου σας, ίσως ένα πρώην ταίρι, που συνεχώς απαιτεί και ζητά εις βάρος του δεσμού σας. Αυτό το ξέρατε κα από πριν, αλλά τολμήσατε να εμπλακείτε. Είναι στην διάθεση σας, το τι θα συμβεί πιο κάτω.

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΙΧΘΕΙΣ :  Μπορεί να έχουν βγει  – προκύψει κάποια μικρά εμπόδια στα οικονομικά σας, και μέσα στην εργασία σας γενικότερα, αλλά δεν είναι κάτι που πρέπει να σας χαλάει τα προγράμματα και όσα έχετε σχεδιάσει με το ταίρι σας. Τύχη και εύνοια, έχουν και οι εργένηδες – χωρισμένοι του ζωδίου σας, που θα βρουν καινούργιο έρωτα μέσα από τον κοινωνικοφιλικό κύκλο, που όσο πάει και διευρύνεται.

Εύνοια Ζωδίου: ++

 

 

 

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα ειδικά για εσάς ή για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο;
Καλέστε στο 875 876 8254 (με χρέωση ΜΟΝΟ 0,75€/1΄, τώρα από όλα τα σταθερά και κινητά) και βρείτε λύσεις και απαντήσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν!

Γιατί οι αληθινές προβλέψεις τώρα πια δεν κοστίζουν.


Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Οικονομικά & Τύχη – Σαββάτο 22/02/2020

Οικονομικά & Τύχη – Σαββάτο 22/02/2020

Τυχερές Προβλέψεις:   Κριός Τυχερά νούμερα ζωδίου : 7, 25,  33,  55,  56,  67 Ευνοϊκές...
Master Tarrot -Το γύρισμα του Τροχού της Ζωής

Master Tarrot -Το γύρισμα του Τροχού της Ζωής

Προβλέψεις για το επόμενο 15ήμερο    Κριός: Το Μεγάλο Πλοίο – Νο 08 Αυτά που...
Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Κυριακή 16/02/2020

Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Κυριακή 16/02/2020

Ερωτικές προβλέψεις: ΚΡΙΟΣ : Ο ΤΡΕΛΟΣ Κάποια καλά νέα θα σας έρθουν από εκεί που...
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Μάνια Βιτάλη

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Μάνια Βιτάλη
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από τη Λήδα Ελευθερίου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από τη Λήδα Ελευθερίου
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ερμιόνη

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ερμιόνη
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254, 875-876-8550, 875-876-8372, 875-876-8311, 875-876-8026, 875-876-8295 και 875-876-8363 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2020
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project