Οι Αστρολογικές Προβλέψεις για την Πέμπτη 04-07-219 για όλα τα ζώδια - Αστρολογικές Προβλέψεις

Οι Αστρολογικές Προβλέψεις για την Πέμπτη 04-07-219 για όλα τα ζώδια

Οι Αστρολογικές Προβλέψεις για την Πέμπτη 04-07-219 για όλα τα ζώδια
Έχετε ερωτήσεις; Ζητήστε απαντήσεις και διώξτε την ανασφάλεια!
Για έγκυρες Αστρολογικές Προβλέψεις τηλεφωνήστε τώρα στο 9011 400 633, δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο.

Οι Αστρολογικές Προβλέψεις για την Πέμπτη 04-07-219 για όλα τα ζώδια

 

ΚΡΙΟΣ : Φαίνεται, ότι ακόμη δεν έχετε γίνει πλήρως αντιληπτοί, από τον άνθρωπο σας. Σίγουρα δεν είστε και από τα ζώδια, που θα επαναλάβουν και πολλές φορές ακόμη τα λόγια τους. Από αυτόν τον μήνα, όποια απόφαση και να πάρετε, αυτή και θα είναι η τελική. Σίγουρα έχετε και πολλά εργασιακά ζητήματα, να ισορροπήσετε. 

Εύνοια Ζωδίου : ++

ΤΑΥΡΟΣ : Αν έχετε κάνει κάποια νέα γνωριμία, από τα εργασιακά σας δεδομένα, πιθανόν και να πρέπει να είστε πολύ πιο προσεχτικοί, καθώς ήδη φήμες έχουν αρχίσει και σέρνονται γύρω σας. Όποιοι και να είναι οι τελικοί σας στόχοι για όλο αυτό, κρατήστε τους έξω από τους χώρους – άτομα που θα σας εκθέσουν. Αυτό το θέλει και η άλλη πλευρά. 

 Εύνοια Ζωδίου : ++

ΔΙΔΥΜΟΙ : Σας λείπουν πολλά από αυτήν την σχέση, και  μάλλον σας έχουν έρθει για ακόμη μια φορά στην επιφάνεια παράπονα για αυτά που δεν προσφέρει, το συντροφικό σας ταίρι. Αυτό είναι και κάτι που πρέπει μέσα στις πρώτες ημέρες – εβδομάδες του Ιουλίου να λυθεί. Ίσως και ένα μικρό διάλειμμα να αποφόρτιζε τις καταστάσεις. Σκεφτείτε όλα τα ενδεχόμενα. 

Εύνοια Ζωδίου : +++

ΚΑΡΚΙΝΟΣ :  Το μέλλον σας αυτήν την εποχή, δείχνει ότι θα έχει οικονομική άνεση – σταθερότητα και φήμη. Όλα αυτά είναι και μέσα στο δικό σας το χέρι να τα κρατήσετε και μέχρι να αισθανθείτε ασφαλείς. Όσο για τον έρωτα που αναζητάτε, να είστε βέβαιοι, ότι κατά την διάρκεια των διακοπών σας, θα τον βρείτε. 

Εύνοια Ζωδίου : ++

ΛΕΩΝ :  Ευτυχώς έχετε αρχίσει και τα βρίσκετε εσείς οι ίδιοι, με τον δύσκολο εαυτό σας. Αυτός ο πρόσφατος χωρισμός σας κόστισε πολύ, αλλά τώρα έχει έρθει και το πλήρωμα του χρόνου, για να πάτε πιο κάτω και υπό άλλες πιο υγιείς συνθήκες. Εσείς που θα ταξιδέψετε για το εξωτερικό, ίσως και να μείνετε μόνιμα εκεί. 

Εύνοια Ζωδίου : ++

ΠΑΡΘΕΝΟΣ :  Δεν έχετε ακόμη καταλάβει, όλα αυτά τα ερωτικά σήματα που έρχονται από κάποιον φίλο – κοινωνικό σας γνωστό. Μην κάνετε προκαταβολικά κάποια κίνηση τυφλή, που ίσως και να σας εκθέσει. Από τις ερχόμενες ημέρες, όλα θα γίνουν πιο κατανοητά. Οι απορίες σας θα λυθούν …όλες! 

Εύνοια Ζωδίου : ++

ΖΥΓΟΣ :  Πολλά θα χτυπήσουν την πόρτα σας, αυτές τις ημέρες. Με τον ανάδρομο Ερμή, το πιο πιθανόν είναι να λάβετε χρήματα, από κάποια παλιά σας περιουσιακή – κληρονομική υπόθεση, αλλά και να ξανα – ζωντανέψει ένα παλιό φλερτ, που τότε δεν καταφέρετε να το ολοκληρώσετε.  Ανεβάστε λοιπόν την διάθεση σας. 

Εύνοια Ζωδίου : ++

ΣΚΟΡΠΙΟΣ :  Αν έχει συμβεί κάποιος ερωτικός καυγάς, με τον άνθρωπο σας, αυτές τις ημέρες, καλύτερα από την δική σας την μεριά, να μην επιχειρήσετε τίποτα επικοινωνιακό. Αφήστε την σκόνη να κατακαθίσει, και από την νέα εβδομάδα 08 / 07 όλα θα γυρίσουν στους κανονικούς τους ρυθμούς. 

Εύνοια Ζωδίου : +++

ΤΟΞΟΤΗΣ :  Είστε πολύ κοντά στο να πάρετε την βαλίτσα σας, και να φύγετε από συγκατοικήσεις, σχέσεις, για διακοπές και ότι άλλο σας καλύπτει την τάση φυγής, που σας έχει καταβάλει αυτό το διάστημα. Από την δική σας την μεριά, για να είστε σωστοί, ενημερώστε τους εμπλεκόμενους και θα κάντε τελικά αυτό, που έχετε ανάγκη. 

Εύνοια Ζωδίου : ++

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Είσαστε μέσα σε ένα χάος οικονομικό και ερωτικό και για ακόμη μια φορά. Φυσικά και είστε εσείς οι μόνοι υπεύθυνοι για όλο αυτό. Συνήθως όταν το ένα μπλέξει με το άλλο, τότε σίγουρα κάτι γίνεται λάθος. Με τον ανάδρομο Ποσειδώνα σε όψεις με τον Ερμή, θα βρείτε την προσωπική σας ισορροπία, σχετικά γρήγορα.  

 Εύνοια Ζωδίου : ++

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Δεν επιθυμείτε να δώσετε ευκαιρίες και χρόνο σε προσωπικότητες, που δείχνουν το ερωτικό τους ενδιαφέρον προς το πρόσωπο σας. Είσαστε ακόμη σε μια ρομαντική διάθεση, ότι με τον πρώην σας είναι μόνο μια περίοδος κρίσης και ότι σύντομα και πάλι θα είστε μαζί και καλά.  Ο νέος αυτός μήνας, θα σας αποδείξει πολλά, όλα όμως ευχάριστα.  

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΙΧΘΕΙΣ  :  Εσείς που είσαστε ακόμη αδέσμευτοι, να ξέρετε ότι όλο αυτό το ανάστατο αστρολογικό σκηνικό, επηρεάζει άμεσα τον ερωτικό σας τομέα, και υπάρχει πιθανότητα, να σκεφτείτε  – θελήσετε να πάτε πίσω σε κάποια αισθηματική υπόθεση, που διαισθάνεστε, ότι μπορεί υπό τις κατάλληλες συνθήκες και όρους, να ξανα – δουλέψει. Τα ρίσκα είναι τελικά μόνο για τους τολμηρούς! 

Εύνοια Ζωδίου : ++

 

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα ειδικά για εσάς ή για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο;
Καλέστε στο 875 876 8254 (με χρέωση ΜΟΝΟ 0,75€/1΄, τώρα από όλα τα σταθερά και κινητά) και βρείτε λύσεις και απαντήσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν!

Γιατί οι αληθινές προβλέψεις τώρα πια δεν κοστίζουν.


Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Οι Κάρτες των Αγγέλων – Συντροφικές αποφάσεις

Οι Κάρτες των Αγγέλων – Συντροφικές αποφάσεις

Προβλέψεις για το επόμενο 10ήμερο: Κριός Τα Νέα Ξεκινήματα Οι προσπάθειες σας έχουν πιάσει τόπο...
Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Σαββάτο 18/01/2020

Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Σαββάτο 18/01/2020

Ερωτικές προβλέψεις: ΚΡΙΟΣ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ Μην αγοράζετε ότι σας πουλάνε στον έρωτα. Υπάρχουν καταστάσεις...
Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Σαββάτο 18/01/2020

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Σαββάτο 18/01/2020

Ζωδιακές προβλέψεις: Κριός Από σήμερα και μέχρι την αλλαγή του ζωδιακού μήνα, θα καταφέρετε να...
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Μάνια Βιτάλη

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Μάνια Βιτάλη
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από τη Λήδα Ελευθερίου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από τη Λήδα Ελευθερίου
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ερμιόνη

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ερμιόνη
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254, 875-876-8550, 875-876-8372, 875-876-8311, 875-876-8026, 875-876-8295 και 875-876-8363 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2020
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project