Οι Αστρολογικές Προβλέψεις για την Πέμπτη  18-07-2019 για όλα τα ζώδια - Αστρολογικές Προβλέψεις

Οι Αστρολογικές Προβλέψεις για την Πέμπτη  18-07-2019 για όλα τα ζώδια

Οι Αστρολογικές Προβλέψεις για την Πέμπτη  18-07-2019 για όλα τα ζώδια
Έχετε ερωτήσεις; Ζητήστε απαντήσεις και διώξτε την ανασφάλεια!
Για έγκυρες Αστρολογικές Προβλέψεις τηλεφωνήστε τώρα στο 9011 400 633, δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο.

Οι Αστρολογικές Προβλέψεις για την Πέμπτη  18-07-2019 για όλα τα ζώδια

 

ΚΡΙΟΣ : Είστε στο επίκεντρο πολλών καταστάσεων, που μέσα από τους πολύμηνους κόπους σας, θα ολοκληρωθούν. Αυτό θα σας φέρει χρήμα, ανέσεις και μια νέα αγάπη. Ξέρετε πώς να χειριστείτε τα πάντα και  τους πάντες, άρα μην χάνετε καιρό με τις απόψεις και τις συμβουλές των άλλων.

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΤΑΥΡΟΣ :  Ξεχάστε οριστικά τις αποτυχίες και τις λάθος επιλογές του παρελθόντος, και φέρτε μπροστά…την καλή σας ψυχολογία και τις λύσεις που θα παράγει το κοφτερό σας μυαλό. Αυτό είναι και κάτι που θα εκτιμήσει δεόντως και το ταίρι σας, που σας έχει χάσει το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Εύνοια Ζωδίου: +

ΔΙΔΥΜΟΙ : Θα πρέπει να εστιάσετε μόνο στα σημαντικά θέματα των οικονομικών σας και της οικογενείας σας. Τα φλερτ και οι νέες φιλίες, είναι γύρω σας, και μπορούν να περιμένουν. Επίσης, μην δώσετε και πολύ σημασία, σε προτάσεις – δέλεαρ που θα σας ψάξουν από το παρελθόν σας. 

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Το ταίρι σας, μέσα από όλα αυτά που σας προσφέρει, έχει καταφέρει να αναδείξει τον καλύτερο σας εαυτό. Αυτό είναι και κάτι που το έχουν παρατηρήσει και οι δικοί σας άνθρωποι. Είστε τα ζώδια που αυτό το Καλοκαίρι, θα σκεφτείτε μέχρι και την δέσμευση.

Εύνοια Ζωδίου: +

ΛΕΩΝ : Δεν θα πρέπει πλέον, να έχετε δυσκολία να ξεπεράσετε αισθήματα και καταστάσεις, που ανήκουν στο παρελθόν σας. Ήδη κάποιες νέες γνωριμίες, σας έχουν κλείσει το μάτι! Με την σοφία που έχετε τώρα αποκτήσεις, να κινηθείτε μόνο πάνω σε σωστές επιλογές. 

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Αποφύγετε στην εργασία σας τα επικοινωνιακά παρασκήνια και τις καταστάσεις, που δεν έχουν τίποτα να σας προσφέρουν. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και μην δίνετε δικαιώματα. Στην εργασία σας, θα χρειαστεί να γίνετε ίσως και λίγο πιο αυστηροί με τους κοντινούς σας συνεργάτες.

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΖΥΓΟΣ : Είναι παραγωγικές ημέρες για το ζώδιο σας, και θα πρέπει να κάνετε ότι καλύτερο μπορείτε για να φέρετε σε ένα σταθερό επίπεδο, τα οικονομικά σας. Η οικογένεια σας, είναι κοντά σας και σίγουρα θα σας υποστηρίξει σε ότι και να κάνετε. Τουλάχιστον δεν αισθάνεστε πια καθόλου μοναξιά. 

Εύνοια Ζωδίου: +

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Απρόσμενες αλλά ιδιαίτερα ευχάριστες ειδήσεις, θα σας έρθουν από τον επαγγελματικό σας τομέα, που θα μιλούν για επιτυχίες, και άμεση επέκταση – υλοποίηση των σχεδίων σας. Με την σειρά σας, φροντίστε πιο πολύ και τους δικούς σας ανθρώπους. 

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΤΟΞΟΤΗΣ : Όλα σας μοιάζουν ύποπτα, στις ενέργειες- συμπεριφορές του ανθρώπου σας.  Σίγουρα μια κατάσταση, που σας χαλάει την διάθεση και που πρέπει άμεσα να φωτιστεί. Βρείτε την δυναμική και μιλήστε του πιο ανοιχτά, για όλα αυτά που σας προβληματίζουν. 

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Πολλά τα ιδιόρρυθμα άτομα, που έχουν μαζευτεί στον χώρο της εργασίας και της κοινωνικής σας ζωής. Δεν χρειάζεται να είστε όμως ‘αυτοκόλλητοι΄ με όλους!  Κρατήστε τις επικοινωνιακές αποστάσεις ασφαλείας, από εκεί που δεν ταιριάζετε.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Η ασταμάτητη σας διάθεση για ερωτικές εμπειρίες και νέες κατακτήσεις, δεν σας οδηγεί τελικά κάπου καλά και ποιοτικά.  Κάντε τις τελειωτικές σας επιλογές. Επιπροσθέτως, αφήστε τις παλιές σας αναμνήσεις, να σβήσουν τελείως από την μνήμη σας. 

Εύνοια Ζωδίου: +

ΙΧΘΕΙΣ : Οι αυξημένες σας υποχρεώσεις, ίσως και κάποιες φορές, να σας κάνουν νευρικούς, πέραν από το κανονικό. Είστε τα πιο πολύμορφα ζώδιο, άρα διορθώστε το. Θα δείτε ότι και το συντροφικό σας έτερο, θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του, για να βρείτε και πάλι τις ισορροπίες σας. 

Εύνοια Ζωδίου: +++

 

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα ειδικά για εσάς ή για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο;
Καλέστε στο 875 876 8254 (με χρέωση ΜΟΝΟ 0,75€/1΄, τώρα από όλα τα σταθερά και κινητά) και βρείτε λύσεις και απαντήσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν!

Γιατί οι αληθινές προβλέψεις τώρα πια δεν κοστίζουν.


Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Άρης σε εξάγωνο με Ερμή – Επαγγελματικές ευκαιρίες και ταξίδια

Άρης σε εξάγωνο με Ερμή – Επαγγελματικές ευκαιρίες και ταξίδια

Οι τελευταίες ημέρες του Ιανουαρίου, δέχονται τις όψεις Εξαγώνου του Άρη με τον Ερμή. Αιτία...
Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Κυριακή 26/01/2020

Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Κυριακή 26/01/2020

Ερωτικές προβλέψεις: ΚΡΙΟΣ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ Από σήμερα και μέχρι να έρθει ο Φεβρουάριος, εσείς...
Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Κυριακή 26/01/2020

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Κυριακή 26/01/2020

Ζωδιακές προβλέψεις: Κριός Συγκρατήστε τα νεύρα σας. Υπάρχουν πολλά που πρέπει να λύσετε …οικογενειακά και...
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Μάνια Βιτάλη

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Μάνια Βιτάλη
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από τη Λήδα Ελευθερίου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από τη Λήδα Ελευθερίου
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ερμιόνη

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ερμιόνη
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254, 875-876-8550, 875-876-8372, 875-876-8311, 875-876-8026, 875-876-8295 και 875-876-8363 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2020
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project