Οι Αστρολογικές Προβλέψεις για την Τετάρτη 17-07-2019 για όλα τα ζώδια - Αστρολογικές Προβλέψεις

Οι Αστρολογικές Προβλέψεις για την Τετάρτη 17-07-2019 για όλα τα ζώδια

Οι Αστρολογικές Προβλέψεις για την Τετάρτη 17-07-2019 για όλα τα ζώδια

Οι Αστρολογικές Προβλέψεις για την Τετάρτη 17-07-2019 για όλα τα ζώδια

 

ΚΡΙΟΣ :  Οι επαγγελματικές σας επιτυχίες, είναι και αυτές που σας κρατούν την ψυχολογία, σε υψηλά επίπεδα και έτσι θα συνεχιστούν για πολλούς μήνες ακόμη. Όλα τα παλιά, απλά διαγράψτε από την μνήμη σας. Επίσης, κάτι που αναμένετε από τον άνθρωπο σας, σύντομα θα πραγματωθεί.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΤΑΥΡΟΣ :  Κοιτάτε με μεγάλη πια περιέργεια όλα αυτά που κάνει ο άνθρωπος σας, και που με τα οποία δεν συμφωνείτε σε καμία έκφανση τους. Ίσως και ένας άμεσος διάλογος, να σας έλυνε τις απορίες. Τα εργασιακά σας, έχουν πάρει την άνοδο και έτσι θα συνεχίσουν.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΔΙΔΥΜΟΙ : Το μυαλό σας κάνει κύκλους στα παλιά, και τελικά το μόνο που καταφέρνετε είναι να πληγώνεστε. Με τον ανάδρομο για λίγες ημέρες, ακόμη να σας επηρεάζει, απλά κάντε λίγη υπομονή. Από τον Αύγουστο, σίγουρα κάτι νέο θα σας γεμίσει το μυαλό και την καρδιά.

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Πολλά αυτά που θα ακούσετε και τελικά θα σας τάξουν, παλιοί και καινούργιοι εραστές. Εσείς μέσα από την εμπειρία σας, φροντίστε να ξεχωρίστε ποιος, μπορεί να ταιριάξει στις δικές σας προδιαγραφές. Στην δουλειά σας, υπάρχει παρασκήνιο, που πρέπει να ξεπεράσετε άμεσα.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΛΕΩΝ : Μην στεναχωριέστε για αυτούς που έχουν φύγει από την αισθηματική σας ζωή.  Ανοίξτε την αγκαλιά σας, σε καινούργιο κόσμο που δεν θέλει μόνο τον έρωτα σας, αλλά και την σπουδαία σας φιλία. Οικογενειακές υποθέσεις, που σας απασχολούν θα έρθουν στο προσκήνιο μαζί με την λύση τους. 

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Όλα έχουν το τίμημα τους, και όποιος πει το αντίθετο, είναι τουλάχιστον αφελείς.  Αν θέλετε να έχετε μια σοβαρή και ισορροπημένη σχέση, φροντίστε την πιο πολύ …και με όλο σας το είναι. Όσοι είστε ακόμη μόνοι, από το τρίτο 10ήμερο του μήνα, θα έχετε νέες επαφές. 

Εύνοια Ζωδίου: +

ΖΥΓΟΣ : Έχετε ακούσει όλες τις γνώμες για την σχέση που έχετε, οι οποίες δεν είναι και οι καλύτερες, αλλά σίγουρα ακόμη δεν έχετε αποφασίσει για το τι θα κάνετε με αυτήν την κατάσταση. Από το τέλος του Ιουλίου, κάποια πράματα μέσα σας σίγουρα θα ξεκαθαρίσουν.

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Η αδελφή ψυχή που τόσο καιρό περιμένετε, μπορεί ήδη να στέκεται δίπλα σας, και να περιμένει από εσάς, ένα απλό νεύμα. Ίσως είναι ένας φίλος, ένα συνεργάτης, ένας γνωστός σας.  Ανοίξτε τα μάτια σας, και θα δείτε ότι όλα μπορούν να γίνουν, εύκολα και ποιοτικά. 

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΤΟΞΟΤΗΣ : Δεν έχετε  μειώσει τους ρυθμούς σας, στα εργασιακά, άσχετα αν δηλώνετε ότι έχετε πνευματικά και σωματικά κουραστεί. Τουλάχιστον θα έχετε άμεσα, πρακτικές απολαβές, που θα σας εξυπηρετήσουν.  Οι έρωτες που τώρα σας περικυκλώνουν, σίγουρα θα σας ανεβάσουν και την διάθεση. 

Εύνοια Ζωδίου: +

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Αυτά που σας πειράζουν και σας ενοχλούν στον μέγιστο βαθμό, θα πρέπει άμεσα να τα πείτε στον άνθρωπο σας, και χωρίς να κάνετε εκπτώσεις στον λόγο και στις όποιες αισθηματικές ανάγκες έχετε. Ετοιμάστε επίσης τις βαλίτσες σας…οι διακοπές είναι πολύ κοντά. 

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Είσαστε άκρως τυπικοί, με το παρελθόν σας και αυτό είναι κάτι που το παρόν ταίρι σας, το σέβεται. Οι μέρες μέχρι και το τέλος του μήνα, θα σας φέρουν και κάποιες οικονομικές εκπλήξεις. Οι χωρισμένοι, θα βρεθούν μπροστά σε μια νέα ερωτική και παρατεταμένη πολιορκία. 

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΙΧΘΕΙΣ : Έχετε κάνει ότι περνούσε από το χέρι σας, για να σώσετε ερωτικές καταστάσεις, και συνεργασίες, αλλά αυτό είναι κάτι που επίσης βαραίνει και σαν ευθύνη και τις άλλες πλευρές. Οι σχέσεις εξ αποστάσεως, θα καταφέρουν από τον μήνα του Λέοντα να προσπεράσουν όλα τα προβλήματα τους. 

Εύνοια Ζωδίου: +++

 

Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Χαρτομαντεία SIBYLLA – Τα μυστικά έρχονται στο φως

Χαρτομαντεία SIBYLLA – Τα μυστικά έρχονται στο φως

Προβλέψεις για τις επόμενες 2-5 εβδομάδες: Κριός ΤΟ ΦΩΣ Είστε απόλυτα αποφασισμένοι, να κάνετε τα...
Κινέζικο Ωροσκόπιο – Ποιά ζώδια θα έχουν αλλαγές σε καριέρα και προσωπική ζωή?

Κινέζικο Ωροσκόπιο – Ποιά ζώδια θα έχουν αλλαγές σε καριέρα και προσωπική ζωή?

Ζωδιακές προβλέψεις: Τίγρης Μην αφήνεστε σε ρυθμούς τρίτων, μόνο και μόνο για να δείχνετε θετικοί...

Επανασυνδέσεις και Σχέσεις – Σαββάτο 11/07/2020

Για όλους: Κριός Θα πρέπει να είστε πιο εγκρατείς στα λόγια σας…ειδικά τώρα που λήγει...
 • προβλέψεις ερωτικές

  προβλέψεις ερωτικές
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • ζωδια

  ζωδια
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • αστρολογικές γραμμές

  αστρολογικές γραμμές
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8363 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2020
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project