Οι Αστρολογικές προβλέψεις για την Τρίτη 09-07-2019 για όλα τα ζώδια - Αστρολογικές Προβλέψεις

Οι Αστρολογικές προβλέψεις για την Τρίτη 09-07-2019 για όλα τα ζώδια

Οι Αστρολογικές προβλέψεις για την Τρίτη 09-07-2019 για όλα τα ζώδια
Έχετε ερωτήσεις; Ζητήστε απαντήσεις και διώξτε την ανασφάλεια!
Για έγκυρες Αστρολογικές Προβλέψεις τηλεφωνήστε τώρα στο 9011 400 633, δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο.

Οι Αστρολογικές προβλέψεις για την Τρίτη 09-07-2019 για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ : Είναι ανώφελο σε προσωπικό επίπεδο, να προσπαθείτε να αλλάξετε καταστάσεις και ιδεολογίες, που δεν μπορούν ή απλά δεν θέλουν να αλλάξουν. Ασχοληθείτε καλύτερα με αυτά που έχετε να κάνετε και μην δίνετε και τόση σημασία, σε περαστικούς.

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΤΑΥΡΟΣ : Οι μέρες μέχρι και το τέλος του μήνα, έχουν για εσάς, παραπάνω φόρτο εργασίας, που όμως θα σας δώσει και το οικονομικό αποτέλεσμα που ζητάτε. Σε δεύτερο τόνο θα καταφέρετε να δείτε και πολύ πιο σοβαρά τα ερωτικά σας ζητήματα, που χρίζουν πολλών αλλαγών.

 Εύνοια Ζωδίου: +++

ΔΙΔΥΜΟΙ : Μάλλον έχετε θυμώσει, με αυτά που λέει και τελικά δεν κάνει  ο άνθρωπος σας. Είναι στην δική σας την ευχέρεια, για να πάρετε  μια τελεσίδικη απόφαση. Μην δίνετε χωρίς λόγο άλλες πιστώσεις χρόνου, παρά μόνο ότι είναι καλό για εσάς και αυτά που θέλετε να κατακτήσετε.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΚΑΡΚΙΝΟΣ :  Δεν είστε εσείς το παυσίπονο και το σωσίβιο κανενός   απογοητευμένου από την αγάπη. Εσείς ζητάτε κάποιον, που θα να είναι έτοιμος για μια νέα σχέση. Δεν είστε και πολύ μακριά από όλα αυτά, καθώς ο ανάδρομος Ερμής, έχει για εσάς πολλά τέτοια δώρα.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΛΕΩΝ : Δεν θα εκπλαγείτε, από τον άνθρωπο σας, με αυτά που έχει να σας πει για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει …και πως για ακόμη μια φορά, θέλει χρόνο. Εσείς μόνο ξέρετε τι θέλετε να κάνετε. Σίγουρα μην χάνετε τον χρόνο σας με άτομα, που είναι ακόμη μπερδεμένα.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Ελπιδοφόρα τα μηνύματα, που έρχονται από τα οικονομικά σας, που τόσο καιρό σας έχουν ταλαιπωρήσει. Μέσα στον μήνα, θα γίνουν και κάποιες θετικές αλλαγές στην εργασία σας.  Μερικοί από το ζώδιο σας, ίσως και να κάνουν ταξίδια και να μείνουν εν τέλει στο εξωτερικό με θετικές συνθήκες.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΖΥΓΟΣ : Έχετε πιεστεί απίστευτα με το να φέρετε σε ισορροπίες, την εργασία, την προσωπική σας ζωή αλλά και τους φίλους σας, που διαμαρτύρονται ότι σας έχουν χάσει. Μπορεί και τελικά να έχουν δίκιο. Τώρα βρείτε την προσωπική σας ισορροπία, και μοιράστε τον χρόνο και την αγάπη σας δίκαια.

Εύνοια Ζωδίου: +

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Η έννοια σας, αυτήν την εποχή είναι γύρω από το συντροφικό σας ταίρι, που θέλει να κάνει κάποια σημαντικά ανοίγματα στην εργασία του. Σίγουρα είστε συμπαραστάτης του, αλλά καλύτερα να τον ρωτήσετε τι έχει κατά νου έτσι ώστε να ξέρετε και εσείς ποιες είναι οι προθέσεις του.

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΤΟΞΟΤΗΣ : Εσείς θα πρέπει να κάνετε μια υποχώρηση για να μπορέσετε να συνεννοηθείτε με τον άνθρωπο σας, που αυτήν την εποχή δείχνει να έχει φορτωθεί με πολλά προβλήματα. Ξέρετε ότι είναι μόνο προσωρινό. Από τα μέσα του μήνα κα μετά, θα έχετε μια πιο αναλυτική συζήτηση που θα σας φέρει πιο κοντά.

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Μην επιτρέψετε μέσα σε σχέσεις και συνεργασίες, οι συζητήσεις να εκτροχιαστούν. Σίγουρα μπορείτε να δώσετε λύσεις, που να ικανοποιούν όλους. Πιθανόν και να έχουν συμβεί κάποια λάθη, αλλά τώρα είναι και το αστρολογικό σκηνικό θετικό για να τα προσπεράσετε.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Οι ερωτικές σας περιπέτειες, υπό τις θετικές όψεις του Άρη – Δια, μόνο σε πρόβλημα μπορούν να σας οδηγήσουν. Εστιάστε μόνο εκεί που τελικά ταιριάζετε. Όλα τα άλλα μην τα πιέζετε. Εσείς που είστε μόνοι σας, από το δεύτερο 15μερο του μήνα, θα έχετε εκπληκτικές γνωριμίες.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΙΧΘΕΙΣ : Δεν θα σταματήσετε να ελπίζετε για μια επανασύνδεση. Οι επόμενες εβδομάδες του Καλοκαιριού, θα φέρουν συναντήσεις και σοβαρές συζητήσεις άκρως ενδιαφέρουσες. Το πιο πιθανόν είναι οι φίλοι σας, να καταφέρουν να γεφυρώσουν τις διαφορές σας με το πρώην αγαπημένο σας.

Εύνοια Ζωδίου: ++

 

 

 

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα ειδικά για εσάς ή για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο;
Καλέστε στο 875 876 8254 (με χρέωση ΜΟΝΟ 0,75€/1΄, τώρα από όλα τα σταθερά και κινητά) και βρείτε λύσεις και απαντήσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν!

Γιατί οι αληθινές προβλέψεις τώρα πια δεν κοστίζουν.


Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Οι Κάρτες των Αγγέλων – Συντροφικές αποφάσεις

Οι Κάρτες των Αγγέλων – Συντροφικές αποφάσεις

Προβλέψεις για το επόμενο 10ήμερο: Κριός Τα Νέα Ξεκινήματα Οι προσπάθειες σας έχουν πιάσει τόπο...
Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Σαββάτο 18/01/2020

Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Σαββάτο 18/01/2020

Ερωτικές προβλέψεις: ΚΡΙΟΣ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ Μην αγοράζετε ότι σας πουλάνε στον έρωτα. Υπάρχουν καταστάσεις...
Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Σαββάτο 18/01/2020

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Σαββάτο 18/01/2020

Ζωδιακές προβλέψεις: Κριός Από σήμερα και μέχρι την αλλαγή του ζωδιακού μήνα, θα καταφέρετε να...
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Μάνια Βιτάλη

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Μάνια Βιτάλη
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από τη Λήδα Ελευθερίου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από τη Λήδα Ελευθερίου
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ερμιόνη

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ερμιόνη
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254, 875-876-8550, 875-876-8372, 875-876-8311, 875-876-8026, 875-876-8295 και 875-876-8363 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2020
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project