Οι Αστρολογικές Προβλέψεις για την Τρίτη 16-07-2019 για όλα τα ζώδια - Αστρολογικές Προβλέψεις

Οι Αστρολογικές Προβλέψεις για την Τρίτη 16-07-2019 για όλα τα ζώδια

Οι Αστρολογικές Προβλέψεις για την Τρίτη 16-07-2019 για όλα τα ζώδια
Έχετε ερωτήσεις; Ζητήστε απαντήσεις και διώξτε την ανασφάλεια!
Για έγκυρες Αστρολογικές Προβλέψεις τηλεφωνήστε τώρα στο 9011 400 633, δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο.

Οι Αστρολογικές Προβλέψεις για την Τρίτη 16-07-2019 για όλα τα ζώδια

 

ΚΡΙΟΣ : Μην είστε και τόσο πλέον ελαστικοί, με άτομα που σας έχουν δείξει τον άσχημο τους χαρακτήρα. Δεν είστε και τα ζώδια βέβαια, που θα μετρήσουν με χάρακα, τα λόγια τους όταν αδικούνται. Επίσης, κάποιο άτομο της οικογένειας σας, έχει κάτι πολύ ενδιαφέρον να μοιραστεί μαζί σας. 

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΤΑΥΡΟΣ :  Οι διαθέσεις που έχει ο σύντροφος σας, έχουν παρασύρει και την σχέση σας, σε μια καλύτερη πορεία και χωρίς πια αυτήν την ανούσια γκρίνια του πρόσφατου παρελθόντος. Εσείς που είστε μόνοι σας, από το τρίτο δεκαήμερο του μήνα και μετά, θα δεχτείτε στην ζωή σας, νέες γνωριμίες. 

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΔΙΔΥΜΟΙ : Πολλά τα πρόσωπα, οι καταστάσεις  που πρέπει να ισορροπήσετε μέσα σε αυτές τις ημέρες, που όλοι σας θέλουν κοντά τους. Και με τον ανάδρομο επίσης, όλα αυτό θα το ζήσετε στο πολλαπλάσιο του. Οι χωρισμένοι πιθανόν και να έχουν

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Δηλώστε από τώρα τι ζητάτε από μια σχέση, σε αυτόν τον νέο έρωτα που προσπαθεί καιρό να σας κατακτήσει. Δεν είστε τα παιδιά που θα χάσουν τον χρόνο τους, μέσα από φλερτ επιφανειακά. Στα θέματα των οικονομικών, έχετε την τάση αυτό το χρονικό διάστημα, να ξεφύγετε πολύ. 

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΛΕΩΝ : Η καρδιά σας δεν θα καταφέρει για πολύ ακόμη να μοιράζεται σε δύο μεριές. Άλλωστε και εσείς έχετε καταλάβει, ότι ήδη έχουν αρχίσει να υπάρχουν υποψίες επάνω σας. Αυτό το διάστημα, έχετε την εύνοια του Κυβερνήτη σας, για να μπορέσετε να πάρετε και τις τελικές σας αποφάσεις. 

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Μην φοβηθείτε αυτό το διάστημα και μέχρι το τέλος της Καλοκαιρινής περιόδου, να κάνετε κάτι περισσότερο για τα εργασιακά σας, ή και ακόμη να επεκτείνετε τις γνώσεις σας, μέσα από νέες σπουδές. Αυτοί που σας αγαπούν, σίγουρα θα καταλάβουν και θα σας δώσουν χώρο και χρόνο.

Εύνοια Ζωδίου: +

ΖΥΓΟΣ : Είσαστε σε μια απίστευτη επαγγελματική κινητικότητα,  που τουλάχιστον αποδίδει καρπούς στην τσέπη σας. Αυτό θα σας βοηθήσει και σε κάποια άλλα ζητήματα με την οικογένεια σας, για να τα λύσετε.  Όσοι έχετε μείνει καιρό εκτός σχέσης, θα βρεθείτε κάτω από ένα νέο επίμονο φλερτ. 

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Ασχολείστε και το ξέρετε, με καταστάσεις που ότι είχαν να σας δείξουν…σας το έχουν πλέον δείξει. Μάλλον είναι και στην δική σας την διάθεση – ψυχολογία, να κόψετε τα ενωτικά σχοινιά. Σίγουρα από τον καινούργιο μήνα του Αυγούστου, πολλά αυτά που θα σας έρθουν εκ νέου!

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΤΟΞΟΤΗΣ : Μην δίνετε χρόνο και περιθώριο σε άτομα, είτε είναι φιλικά είτε συνεργάτες, να σχολιάζουν την προσωπική σας ζωή, μέσα από παλιές ιστορίες που τους έχετε απαριθμήσει. Επίσης, κάποια επαγγελματικά σας ζητήματα θα χρειαστεί να τα τακτοποιήσετε λίγο καλύτερα. 

Εύνοια Ζωδίου: +

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Έχετε την δυναμική και μέχρι το τέλος αυτού του μήνα, να λύσετε προβληματικές καταστάσεις που έχουν ανακύψει μέσα στην σχέση σας, και να τις ξεπεράσετε άμεσα. Είναι κάτι που σίγουρα ο άνθρωπος σας, θα το υποστηρίξει και σε κάθε πιθανό επίπεδο.

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Σίγουρα κάθε χωρισμός πονάει. Σίγουρα και χρειάζεται και χρόνος για να ξεπεραστούν τα όποια συναισθήματα. Στην δική σας την περίπτωση, καλύτερα να δώσετε παραπάνω χρόνο στην εργασία σας. Ακόμη και κάποιες προτάσεις για διασκέδαση, θα έρθουν από τους καλούς σας φίλους. 

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΙΧΘΕΙΣ : Οι μέρες θα φέρουν νέο κόσμο στην ζωή σας. Αυτό δεν είναι υποχρεωτικά κάτι που θα σας φτιάξει την διάθεση, τουλάχιστον θα διώξει τις μαύρες σκέψεις για μια χαμένη αγάπη. Μην αφήσετε την εργασία και τις επενδύσεις σας σε ξένα χέρια…θα ήταν λάθος. 

Εύνοια Ζωδίου: +++

 

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα ειδικά για εσάς ή για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο;
Καλέστε στο 875 876 8254 (με χρέωση ΜΟΝΟ 0,75€/1΄, τώρα από όλα τα σταθερά και κινητά) και βρείτε λύσεις και απαντήσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν!

Γιατί οι αληθινές προβλέψεις τώρα πια δεν κοστίζουν.


Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Οι Κάρτες των Αγγέλων – Συντροφικές αποφάσεις

Οι Κάρτες των Αγγέλων – Συντροφικές αποφάσεις

Προβλέψεις για το επόμενο 10ήμερο: Κριός Τα Νέα Ξεκινήματα Οι προσπάθειες σας έχουν πιάσει τόπο...
Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Σαββάτο 18/01/2020

Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Σαββάτο 18/01/2020

Ερωτικές προβλέψεις: ΚΡΙΟΣ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ Μην αγοράζετε ότι σας πουλάνε στον έρωτα. Υπάρχουν καταστάσεις...
Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Σαββάτο 18/01/2020

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Σαββάτο 18/01/2020

Ζωδιακές προβλέψεις: Κριός Από σήμερα και μέχρι την αλλαγή του ζωδιακού μήνα, θα καταφέρετε να...
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Μάνια Βιτάλη

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Μάνια Βιτάλη
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από τη Λήδα Ελευθερίου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από τη Λήδα Ελευθερίου
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ερμιόνη

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ερμιόνη
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254, 875-876-8550, 875-876-8372, 875-876-8311, 875-876-8026, 875-876-8295 και 875-876-8363 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2020
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project