Οι Αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββάτο 06-07-2019 για όλα τα ζώδια - Αστρολογικές Προβλέψεις

Οι Αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββάτο 06-07-2019 για όλα τα ζώδια

Οι Αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββάτο 06-07-2019 για όλα τα ζώδια
Έχετε ερωτήσεις; Ζητήστε απαντήσεις και διώξτε την ανασφάλεια!
Για έγκυρες Αστρολογικές Προβλέψεις τηλεφωνήστε τώρα στο 9011 400 633, δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο.

Οι Αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββάτο 06-07-2019 για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ : Έχετε φέρει τις καταστάσεις μέσα στην ερωτική σας ζωή, στο απόλυτο όριο τους, μόνο και μόνο για να μπορέσετε να αποκαλύψετε τις αλήθειες των προθέσεων  και των συναισθημάτων του ανθρώπου σας. Σίγουρα είναι μια μη σωστή στρατηγική αλλά, εσείς και με τόσα στο παρελθόν που έχετε περάσει, σίγουρα είσαστε πάντα σε μια δικαιολογημένη καχυποψία. 

Αστρολογική εύνοια:  4/5

ΤΑΥΡΟΣ : Είσαστε το ζώδιο που αυτό το Καλοκαίρι, θα έχετε και τις μεγαλύτερες ανατροπές στην ερωτική σας ζωή. Δεν υπάρχει περίπτωση εσείς να παραμείνετε σε παθητικές και ανενεργές σχέσεις, που μόνο σας καλύπτουν προσωρινά τις προσωπικές σας ανασφάλειες. Οι συνθήκες θα φέρουν αφορμές για συζητήσεις, που θα σας αποσαφηνίσουν όλες τις απορίες σας. 

Αστρολογική εύνοια:  5/5

ΔΙΔΥΜΟΙ : Σε λίγες ημέρες ο Ερμής, θα γυρίσει σε ανάδρομη φορά και εσείς θα δεχτείτε ειδήσεις – επισκέψεις. από παλιές σας ερωτικές ιστορίες. Οι περισσότερο έχουν προχωρήσει σε μια νέα ζωή, όμως είναι και μια μερίδα του ζωδίου σας, που πάντα ενδόμυχα  καρτερεί μια ευκαιρία για επανασύνδεση. Θα την έχετε, άρα σκεφτείτε ώριμα από τώρα τι ζητάτε. 

Αστρολογική εύνοια:  4/5

ΚΑΡΚΙΝΟΣ :  Με μερικές ακόμη μέρες να σας υποστηρίζει ο Ήλιος, μέσα από τον ζωδιακό σας οίκο, σαφώς και θα έχετε την δυναμική να προχωρήσετε σε αλλαγές μέσα στην προσωπική σας σχέση, που θα της δώσουν έναν άλλο αέρα. Ακόμη, και κάποιοι που έχουν αυτήν την εποχή χωρίσει ή απομακρυνθεί, θα βρουν το μονοπάτι της επανένωσης. 

Αστρολογική εύνοια:  3/5

ΛΕΩΝ :  Η συνδρομή των φίλων αλλά και των συγγενών, για να τα ξανα-βρείτε με τον πρώην σύντροφο σας, ακόμη δεν έχει φέρει κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα. Από την αρχή του Αυγούστου, που  το σύμπαν θα σας δίνει μεγαλύτερη εύνοια, πιθανόν και να μπορέσετε εσείς προσωπικά πια να κάνετε τις κινήσεις… που θα σας φέρουν πιο κοντά σε λύσεις. 

Αστρολογική εύνοια: 5/5

ΠΑΡΘΕΝΟΣ :  Δεν υπάρχει τίποτα πραγματικά αξιόλογο σε επίπεδο γνωριμιών,  που να μπορεί να κάνει την καρδιά σας να χτυπήσει και πάλι δυνατά.  Έχετε περάσει το προηγούμενο διάστημα, από πολλές προσωπικές – ερωτικές δυσκολίες και τώρα αναζητάτε κάτι  ποιοτικό, που να έχει τις βάσεις για να σας εμπνεύσει ασφάλεια σε όλα τα επίπεδα. Με τον κυβερνήτη σας ανάδρομο από 07/07, όλα θα είναι πιθανά!

Αστρολογική εύνοια:  4/5

ΖΥΓΟΣ :  Δεν ξέρετε τι ζητάει ο άνθρωπος σας, από εσάς, την σχέση σας και γενικότερα από το μέλλον σας. Έχετε καταλάβει, ότι εδώ και καιρό, είναι πολύ πιεσμένος από τρίτες οικογενειακές και επαγγελματικές τους  υποθέσεις, και μάλλον δεν έχει την υπομονή και τον χρόνο για εσάς! Από τον νέο ζωδιακό μήνα, κάτι θα καλυτερέψει σίγουρα και θα σας δικαιώσει. 

Αστρολογική εύνοια:  5/5

ΣΚΟΡΠΙΟΣ :  Η μοναξιά στον ερωτικό σας τομέα, δεν είναι κάτι που σας πτοεί ή σας κάνει να απογοητεύεστε για το μέλλον. Είστε τα ζώδια με τις περισσότερες εμπειρίες στην αγάπη και τις σχέσεις, άρα στο τώρα μια  μικρή ανάπαυλα θα σας έκανε να βρείτε και την δική σας ισορροπία. Μέχρι το τέλος του μήνα Ιουλίου, πάντως κάποια νέα φλερτ θα εμφανιστούν στον ορίζοντα. 

Αστρολογική εύνοια:  4/5

ΤΟΞΟΤΗΣ :  Εσείς οι ίδιοι παραπλανάτε τον ίδιο σας τον εαυτό προκειμένου, να μην χάσετε την ερωτική σχέση που ήδη έχετε. Αυτή η μέγιστη σας ανασφάλεια, σας έχει βάλει και μια άσχημη ψυχολογία, όπου πραγματικά δεν εισπράττετε τίποτα, από όλα αυτά που σας αξίζουν. Σίγουρα από το επόμενο διάστημα, μια συζήτηση που θα διαφώτιζε το μέλλον σας, είναι απαραίτητη. 

Αστρολογική εύνοια:  4/5

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Δεν έχετε χώρο για δημόσιες σχέσεις και φλερτ – έρωτες, καθώς είστε πραγματικά απορροφημένοι από καταστάσεις, που έχουν προκύψει μέσα στο επάγγελμα σας. Το καλό είναι ότι θα έχετε την οικονομική άνεση που ζητάτε και αυτό είναι ένα καλό αντίβαρο, για την ψυχολογία σας. Τα νέα πρόσωπα θα ζυγώσουν από τον Αύγουστο. 

Αστρολογική εύνοια:  5/5

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  Η έκλειψη που πλησιάζει, ήδη σας έχει επηρεάσει ευτυχώς προς το καλύτερο. Έχετε βρει την ισορροπία σας και τώρα επιθυμείτε να κάνετε και κάποια προσωπικά ξεκαθαρίσματα, μέσα σε ερωτική σχέση και οικογένεια. Το βέβαιο είναι ότι πια έχετε καταλάβει ποιοι πραγματικά σας αγαπούν και ποιοι, απλά σας συμπαθούν περιστασιακά! 

Αστρολογική εύνοια:  4/5

ΙΧΘΕΙΣ :  Το άτομο που έχετε για σύντροφο, ο άνθρωπος σας… έχει πολλά θέματα μέσα στην δική του την ζωή και πιθανόν για τις επόμενες εβδομάδες, να τον χάσετε λόγω εργασίας και ταξιδιών. Το καλό είναι, ότι όλα αυτά, όταν θα έχουν τελειώσει, θα σας κάνει και τις προτάσεις του για το κοινό σας μέλλον. Οι εκπλήξεις γενικότερα για το ζώδιο σας, αυτό το Καλοκαίρι να είναι πολλές και ανατρεπτικές. 

Αστρολογική εύνοια:  5/5

 

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα ειδικά για εσάς ή για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο;
Καλέστε στο 875 876 8254 (με χρέωση ΜΟΝΟ 0,75€/1΄, τώρα από όλα τα σταθερά και κινητά) και βρείτε λύσεις και απαντήσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν!

Γιατί οι αληθινές προβλέψεις τώρα πια δεν κοστίζουν.


Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ινδικό Ωροσκόπιο – Η αληθινή αγάπη δεν πονάει!

Ινδικό Ωροσκόπιο – Η αληθινή αγάπη δεν πονάει!

Ερωτικές προβλέψεις για τον Φεβρουάριο: Κριός Τα λόγια σας έχουν μπερδέψει κάποιον που μήνες τώρα...
Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Πέμπτη 23/01/2020

Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Πέμπτη 23/01/2020

Ερωτικές προβλέψεις: ΚΡΙΟΣ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ Υπάρχει κάποιο άτομο από το παρελθόν σας, που από...
Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Πέμπτη 23/01/2020

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Πέμπτη 23/01/2020

Ζωδιακές προβλέψεις: Κριός Οι συζητήσεις που θα γίνουν αυτές τις ημέρες με τον άνθρωπο σας,...
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Μάνια Βιτάλη

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Μάνια Βιτάλη
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από τη Λήδα Ελευθερίου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από τη Λήδα Ελευθερίου
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ερμιόνη

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ερμιόνη
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254, 875-876-8550, 875-876-8372, 875-876-8311, 875-876-8026, 875-876-8295 και 875-876-8363 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2020
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project