Οι Αστρολογικές Προβλέψεις για Τρίτη 11-06-2019 για όλα τα ζώδια - Αστρολογικές Προβλέψεις

Οι Αστρολογικές Προβλέψεις για Τρίτη 11-06-2019 για όλα τα ζώδια

Οι Αστρολογικές Προβλέψεις για Τρίτη 11-06-2019 για όλα τα ζώδια
Έχετε ερωτήσεις; Ζητήστε απαντήσεις και διώξτε την ανασφάλεια!
Για έγκυρες Αστρολογικές Προβλέψεις τηλεφωνήστε τώρα στο 9011 400 633, δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο.

ΚΡΙΟΣ : Δεν είστε για πολλές ανατροπές ερωτικές αυτήν την εποχή, καθώς έχετε και τόσα άλλα μέτωπα ανοιχτά! Οι σοβαρές συζητήσεις θα πρέπει να περιμένουν τον μήνα του Καρκίνου -21/06, που όλα στην δική σας καθημερινότητα θα είναι σε πιο ασφαλείς ρυθμούς. Αυτοί που σας ξέρουν σαν προσωπικότητες, φυσικά και θα σας δώσουν τον χρόνο που ζητάτε.

Αστρολογική εύνοια:  4/5

ΤΑΥΡΟΣ : Υπάρχει ένα δίλημμα μέσα στην καρδιά σας, που σας βασανίζει ίσως και μήνες τώρα. Από την μια έχετε την ανάγκη να προχωρήσετε μαζί σε νέα μονοπάτια έρωτα και συναναστροφών, αλλά από την άλλη το μυαλό σας ακόμη δεν έχει διαγράψει τα πάντα από το παρελθόν, που όλο και σας σπρώχνει να προχωρήσετε σε μια επανασύνδεση.  

Αστρολογική εύνοια:  5/5

ΔΙΔΥΜΟΙ : Όλα αυτά που έχετε μιλήσει – εξηγήσει στο ταίρι σας, είναι και αυτά που σας κάνουν τόσο αξιαγάπητους ως προς την διάθεση, και τις αληθινές σας προθέσεις για το μέλλον αυτής της αισθηματικής σχέσης. Κάτω από έναν ασταμάτητο Ερμή, πιθανό και μερικοί από το αέρινο ζώδιο σας, να βρεθούν σε δεσμά γάμου ή οικογένειας σχετικά γρήγορα.

Αστρολογική εύνοια:  4/5

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Κοιτάτε όλα αυτά που σας λέει και σας προτείνει ο άνθρωπος σας με μια μεγάλη επιφυλακτικότητα, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχετε εισπράξει την ασφάλεια και την αγάπη που ζητάτε. Σαφώς και κατανοείτε τις παρούσες δυσκολίες στις ζωές και των δύο σας, αλλά αποκλείεται να χάσετε αυτό το Καλοκαίρι, και γενικότερα τον χρόνο σας… πάνω σε μια αναμονή!

Αστρολογική εύνοια:  5/5

ΛΕΩΝ : Απολαμβάνετε σε όλο το εύρος της, την ερωτική ελευθερία που έχετε είτε επειδή είστε μόνοι σας, είτε επειδή το ταίρι σας, σας εμπιστεύεται στο 100%! Είναι μια περίοδος που όλη σας η ζωή, έχει αρχίσει και παίρνει την μορφή που εσείς θέλετε και έχετε ανάγκη. Οι αδέσμευτοι, θα βρουν νέο έρωτα την εποχή του συναισθηματικού Ερμή, και αυτό σημαίνει πολλά!

Αστρολογική εύνοια:  4/5

ΠΑΡΘΕΝΟΣ :  Μια άκρως ενδιαφέρουσα και διαφορετική γνωριμία, που έχετε κάνει από τον χώρο της δουλειάς σας, σας έχει πραγματικά εξάψει την φαντασία την ερωτική. Πριν κάνετε κάποια επόμενη επικοινωνιακή κίνηση, θα πρέπει να σιγουρευτείτε, ότι δεν υπάρχουν άλλες – κρυφές δεσμεύσεις γύρω από αυτό το άτομο. Επίσης, προσοχή και στα μάτια των γύρω!

Αστρολογική εύνοια:  3/5

ΖΥΓΟΣ : Οι σχέσεις και τα συναισθήματα χωρίς αύριο, δεν αφορούν την προσωπική σας φιλοσοφία, και γενικά τείνετε να τα αποφύγετε. Σίγουρα είναι και μια εποχή, που έχετε χαθεί μέσα στην υπερβολικά απαιτητική σας εργασία άρα η ανάγκη για συντροφικότητα, είναι σε καταστολή. Από τον μήνα του Καρκίνου, ίσως και κάτι να βρεθεί που πιθανόν να σας ενεργοποιήσει.  

Αστρολογική εύνοια:  4/5

ΣΚΟΡΠΙΟΣ :  Έχετε περάσει πολλά με τον παρόντα σύντροφο σας και τώρα μάλλον τα πράματα στο μεταξύ σας, αλλά και λόγω εξωγενών παραγόντων, σας έχουν φέρει σε ένα κρίσιμο σημείο αποφάσεων. Δεν χρειάζεται να κάνετε ή να πείτε κάτι ακραίο, απλά να δείτε αν αυτά που θέλατε τότε, συνεχίζετε να τα θέλετε και τώρα με την ίδια ένταση.

Αστρολογική εύνοια:  4/5

ΤΟΞΟΤΗΣ :  Αφήστε το δράμα και τις εντάσεις, μέσα στον δεσμό σας. Δεν οδηγεί πουθενά αυτή η πολιτική, αντιθέτως ίσως και να έχει φτάσει τον άνθρωπο σας, σε ένα σημείο κάμψης ερωτικής προς το πρόσωπο σας.  Όποιο διαπροσωπικό πρόβλημα και να αντιμετωπίζετε, το καλύτερο θα ήταν να το συζητήσετε και μέχρι να το λύσετε με ώριμο τρόπο.

Αστρολογική εύνοια:  5/5

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Όλα αυτά που έχετε ζήσει στο παρελθόν, και μέσα από ιδιαίτερα δύσκολες σχέσεις, είναι και αυτά που τώρα σας έχουν κάνει να ξέρετε τι θέλετε, έναντι και κόντρα στην εποχή που όλα είναι αέρινα και ρευστά. Από την λήξη του ζωδιακού μήνα του Διδύμου -21/06 θα έρθουν στην ζωή σας νέα άτομα, και φυσικά η επιλογή είναι δική σας μόνο.

Αστρολογική εύνοια:  4/5

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  Είσαστε μόνιμα σε μια επιθετική κριτική στον σύντροφο σας, για όλα αυτά που εσείς ζητάτε αλλά ποτέ δεν έχουν γίνει. Είναι όλο αυτό λάθος στημένο, μέσα στο μυαλό σας τελικά. Στις ερωτικές σχέσεις, όλα είναι εθελοντικά όχι υποχρεωτικά. Αν επιθυμεί να προσφέρει κάτι σε εσάς, θα το κάνει, αν όχι… απλά μπορείτε να αποχωρήσετε.

Αστρολογική εύνοια:  3/5

ΙΧΘΕΙΣ :  Δεν χρειάζεται, αυτήν την νέα σας σχέση, αυτόν το νέο συντροφικό σας ταίρι, να το κοινοποιήσετε σε όλους και με  όλους τους ΄σύγχρονους΄ τρόπους. Ακόμη και εσείς δεν είστε σίγουροι για το μέλλον και τα θέλω της άλλης πλευράς, άρα κατεβάστε ταχύτητες! Επίσης, έχετε και κάποια οικογενειακά θέματα που σας απασχολούν και πρέπει να τα κοιτάξετε.

Αστρολογική εύνοια:  4/5

 

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα ειδικά για εσάς ή για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο;
Καλέστε στο 875 876 8254 (με χρέωση ΜΟΝΟ 0,75€/1΄, τώρα από όλα τα σταθερά και κινητά) και βρείτε λύσεις και απαντήσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν!

Γιατί οι αληθινές προβλέψεις τώρα πια δεν κοστίζουν.


Ημερήσιες Προβλέψεις Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Μηνιαίες Προβλέψεις

Διαβάστε επίσης

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Παρασκευή 13/12/2019

Ζώδια – Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις Παρασκευή 13/12/2019

Ζωδιακές προβλέψεις: Κριός Μην αντιστέκεστε σε αυτό που αισθάνεστε. Υπάρχουν ακόμη κάποια πρακτικά προβλήματα για...
Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Παρασκευή 13/12/2019

Ερωτική Ταρώ – Προβλέψεις Παρασκευή 13/12/2019

Ερωτικές προβλέψεις: ΚΡΙΟΣ : ΤΟ ΑΡΜΑ Μόνοι σας κάνετε την ζωή σας δύσκολη και αυτό...
Άρης τρίγωνο Ποσειδώνας – Νέες αισθηματικές ιστορίες!

Άρης τρίγωνο Ποσειδώνας – Νέες αισθηματικές ιστορίες!

Όλο αυτό το δεύτερο δεκαήμερο, ο Δίας από τον Αιγόκερω πια θα κάνει όψεις Τριγώνου...
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Μάνια Βιτάλη

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Μάνια Βιτάλη
 • Ονειροκρίτης

  Ονειροκρίτης
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από τη Λήδα Ελευθερίου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από τη Λήδα Ελευθερίου
 • Καφεμαντεία – Ανάγνωση Φλιτζανιού

  Καφεμαντεία - Ανάγνωση Φλιτζανιού
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Λουκία Πάνου
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την κα Μεταξία
 • Ετικέτες

 • Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων

  Συμβατότητα Αιγυπτιακών Ζωδίων
 • Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ερμιόνη

  Αστρολογικές Προβλέψεις από την Ερμιόνη
 • Αστρολογικές Προβλέψεις
  Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες www.astrologikes-provlepseis.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του μερική ή ολική, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του www.astrologikes-provlepseis.gr Το www.astrologikes-provlepseis.gr δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, για το περιεχόμενο των διαφημίσεων.
  Χρέωση υπηρεσιών: Αριθμοί Αστρολογίας 875-876-8254, 875-876-8550, 875-876-8372, 875-876-8311, 875-876-8026, 875-876-8295 και 875-876-8363 ΣΤΑΘΕΡO 0,79€/1Λ Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) – ΚΙΝΗΤO 0,76€/1Λ ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜOΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛEΟΝ ΤEΛΟΣ ΚΙΝ. ΤΗΛ/ΝIΑΣ 12%, 15%, 18% ή 20% ΑΝAΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ YΨΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑIΟΥ ΛΟΓ/ΣΜOY ΠΡΟ Φ.Π.Α. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. MEDIATEL-Λ. Κηφισίας 125-127 ΤΚ 11524. Helpline 214-2148020
  9011-400-235 Από Σταθερό 1.30E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ και 9011-400-633 Από Σταθερό 1.56E/1Λ ( Με ΦΠΑ + Τέλος Σταθερής Τηλ/νιας) & από Κινητό 1,58E/1Λ Εφαρμόζεται επιπλέον τέλος σύνδεσης συνδρομητών κινητής 12%,15%,18%,20%, ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. Η εικονογράφηση είναι ενδεικτική. Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Mediatel Λ. Κηφισίας 125-127 Helpline 214-214-8020
  Copyrights Astrologikes-Provlepseis.gr 2015 - 2019
  Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project